Kanske att man skulle önska sig ett par bråddar julklapp

Det märks att man blir äldre på måga sätt

Ett av dem är att man trippar fram med små små steg när det är minsta lilla risk för halka. Vet att jag för cirka 10-15 år sedan tyckte att en av mina arbetskambater som jag jobbade natt med var så ÖVER försiktig när hon gick ur bilen. Själv hoppade jag in och ut ur bilen, småsprang mellan ärendena och hade en tanke om att för mig fanns ingen halka för jag var för snabb. Det var sååå irriterande med hennes trippande och stirrande blick ner i backen för att försöka undvika isfläckar.

Ha, i morse när jag gick till kontoret trippade jag fram, skiträdd för att halka. Tänkte då på min fördom från förr och sa till mig själv: "sluta larva, gå på nu". Försökte skärpa mig och vad händer, jo fötterna halkar till. Men jag ramlade inte utan klarade upp det.

På lunchen när jag var ute hände det: plötsligt stod jag på knä! Hm...jag slog mig inte men kände att det var svårt att ta sig upp.

Musklerna har fått vila alldeles för mycket och jag är riktigt tjurig på det men förkylningen måste flytta ur min kropp först. Mitt gym har ju öppnat en lokal till där allt ska vara datoroserat och jag är å nyfiken och sugen på det, men det får vänta.

Nilla


Kommentarer
Postat av: Sally

Du borde inte känna dig gammal för att du trippar, jag gör samma sak! ;)

2009-12-15 @ 19:29:05
URL: http://sallykalered.blogg.se/
Postat av: Veronica

Här har du en till, det gör ju så ont om man ramlar! Fortsätt trippa så du inte gör dej illa och inte kan träna därför sen

Jag är faan inte gammal!

2009-12-15 @ 21:19:11
URL: http://veronicalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0