Måste hålla i nu

Om du undrar hur jag sköter mig kan jag bara säga......skapligt!

Eller, nja.... hur lägger jag fram det här då? Okey säger det rakt ut: Igår var jag ute och åt onyttigt och drack två öl... men man måste väll leva också?

Jaja nu var jag iallafall på gymmet idag och tog igen lite. Förstår inte varför jag inte varit där oftare på sista tiden för jag gillar det verkligen.

Tänkte nu visa vilka bilder datorn på gymmet visar när jag är klar:



Den här bilden visar dels vilka datum jag har styrke tränat på sista tiden, staplarna till höger som är lite tjockare visar om jag gjort det som jag ska. Den ljusa stapeln visar vad jag hade för planering och den mörkare om jag utfört det som var tänkt.



Den här visar hur mycket jag lyft och hur fördelningen är mellan mage, rygg, bröst och ben. Bröst är den vita, rygg den rosa, ljusbrun på ben och mörkbrun på mage. Jag jobbar mest med benen och lyfte idag straxt över 10 000 kilo.



Här visat antal kalorier som jag bränt. Den gula pricken är vid motions delen (197) och den gröna på styrkan (341). Idag var det sammanlagt 538 kalorier.

Det här tycker jag är så roligt att se och jag vet inget annat gym som har liknande. På deras hemsida står att jag får ta med kompisar till att prova deras gym. Om du sedan blir medlem och har mig som värvare får jag en present.

Vore roligt med en träningskompis...

....Nilla...


Kommentarer
Postat av: Mona O

Va fränt!! sånt har inte "mitt" gym http://www.halsobruket.se/ i "Blacka" måste nästan föreslå det... kul att du gillar gym, jag har blivit frälst på spinning... trevlig sommar/Mona

2010-06-30 @ 22:22:50
Postat av: Sally

Du vet att jag gärna tränat med dig men det här gymmet ligger ju i nyköping. och där bor inte jag ;)

2010-07-01 @ 13:14:58
URL: http://sallykalered.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0