När ska det bli någon ordning på mitt liv?

Blir inte klok på hur motarbetad man kan bli. Jag har tidigare hävdat att den som kan förändra mitt liv är jag själv. fortfarande är det ingen annan som kan det men att försöka själv verkar hopplöst. Ingen kan säga att jag inte försöker iallafalll.

Jag hade bestämmt mig för att efter Tunisien resan skulle det bli ordning och jag skulle börja träna och äta rätt. Har nu ganska många kilo som behöver bort.

 Hm..det börjar med den lilla parasiten som intagit min mage och gör att jag kunde vara med i SM-tarmtömmning. Inte smart att träna då och det jag åt det ..... nä det spelade ingen roll.

Under helgen blev jag bättre, ja jag kände mig bra. Nu planeras det för att gå in i ISO-dieten och träningsschema funderades ut.

Söndagkvällen inhandlas det som tänks ätas, när jag är vi kassan känner jag att något händer i ryggen. JÄVLAR vilket ryggskott, kan knappas röra mig.

Måndagmorgon kom jag inte upp hur sängen och fick ringa jobbet om att jag blir sen. Tar värktabletter och smörjer med voltaren. Tar mig till jobbet men har så ont att jag mår illa.

Får tag i underbara Catrin som masserar min rygg. Nu kan jag röra mig men får nog sova med strumporna på för ner dit lär jag inte komma.

Men jag ger inte upp, håller mig till ISO även om det inte blir någon träning.

JA träningen lär få vänta eftersom jag idag fick klart från hjärtmottagningen att jag ska in på operation för pacemaker byte på torsdag morgon. Eftersom jag då får ett ganska rejält sår som jag måste få att läka får jag hålla mig till raska promenader... GUD SÅ TRÅKIGT!


Pacemaker!

Tillsist: 
 Idag är det din dag Pappa. Här är en bild på dig och mamma tagen på din 75 årsdag för tre år sedan.



Vi ses en dag det är jag övertygad om, men det kommer att dröja.

...Nilla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0