Vad blir nästa äventyr

Irriterande, skrev nyss ett inlägg som försvann 😳

Försöker igen..

Torsdagen var det arbetsdag för Ann och jag tillbringade förmiddagen själv. Efter morgonsysslor gick jag ut för att gå i en slinga som finns bakom huset. 

Vädret var lovande och Ann ringde och hade planer för eftermiddagen, vi skulle upp på ett fjäll.

Ute i skogen hittade jag kantareller men samtidigt tappade jag stigen. Egentligen ingen fara för utsikten gör att jag har koll på åt vilket håll jag går. 


Kom fram till en lite hydda mitt i skogen, vet inte vad den var till för.


Var ute i en och en halv timme och eftersom jag inte följt stigar utan tagit egna krinkel krokar var jag dyngsur om fötterna, strumporna kunde jag vrida ur. 😀

Hemma fixade jag lunch och stekte kantareller. Åkte sedan in till Svolvaer för att möta upp Ann. Satt mig på ett fik och drack en kopp cappuccino medan jag väntade.

Eftersom vädret nu blivit sämre kunde vi inte gå upp på det fjället som Ann planerat men enligt prognoserna skulle det bli bättre till fredagen.


Vi tog istället en promenad ut och hälsade på Fiskekona som är Lofotens svar på Frihetsgudinnan 😛.


För att komma över till henne behöver vi gå ut till en pir och där passade vi på att skrika ut de eventuella negativa energier vi bär på. Oj vad jag har svårt att skrika, fick börja om flera gånger för att det stockar sig i halsen.

Så tillbaka in till centrum och spana runt. Köpte varsin T-shirt. Kollade sedan in priserna på alkohol... Köpte fyra öl vilket nästan kostade 200 kronor.

Vi inhandlade även fisk, pilgrimsmusslor och åkte sedan hem och lagade mat. Satt sedan och myste och planerade för fredagen.

...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0