Tre timmar spinning=ont i rumpan

Första veckan av 24 är gjord, bara 23 veckor kvar.


Två 90 minuters pass blir tre timmar i veckan, det är mycket egentligen. Nu kommer det veckor när jag inte kan delta på båda passen men då ska jag försöka få in något annat spinningpass.

Ser fram mot onsdagspasset och jag skaförsöka hålla koll på kalorimängden som visaren står på när passet är klargör att ha något mått att förbättra. Idag stod det 440.

...Nilla...


Jobba upp konditionen till max

I helgen som var provade jag att jogga, gick ganska bra men haft lite obehag i foten efter. Inte direkt ont och troligen blev det lite för mycket.


Men nu fick jag för mig att hoppa på en ny utmaning för att maxa konditionen. Giro 4 är cykelpass som håller på i 24 veckor och bygger på att höja prestationen i fyra intervaller. Varje intervall är sex veckor  och det finns två pass i veckan och passen är 90 minuter.

Körde första passet idag och det gick riktigt bra. Sista 15 minuterna var rejält jobbiga men värken i rumpan var nog värst. 

Under hela passet finns det en tavla som visar var i passet vi är och vid varje utmaning en klocka som tickar ner. På cykeln finns det en mätare som instruktören talar om vad den ska visa för att få ut det bästa av träningen.

Vi får se hur det går och hurlångt jag hänger med. Kul är det i alla fall.

...Nilla...


Barcelona m.m.

Skriv inläggstext 

Barcelona är en stad jag verkligen gillar, skulle kunna tänka mig att tillbringa mycket mera tid där.


Nu blev det inte mera än två gånger vi var inne där under den här resan, det var val angående Kataloniens självständighet vilket gjorde att det var lite oroligt där och det var bäst att hålla sig undan. 

Men jag hade gärna varit en heldag och åkt runt på sevärdigheterna och gått på Salvador Dalis museum men jag och min syster har lite olika intressen och jag ville inte göra det själv, det får bli en annan gång. Har lite tankegångar om det.

När vi var där höll vi oss runt Plaza Catalonia och shoppade. Vi var förstås inne på saluhallen som är magisk.


För övrig solade vi och shoppade i två veckor. Vi var på en riktigt bra marknad och handlade mängder, bland annat en resväska till för att få med oss allt hem.


Gissa om vi hade ett bestyr med att packa sedan. Det var dessutom en del övervikt men eftersom den personen som sedan checkade in väskorna var fullt upptagen med att smsa hade hon inte riktig koll 😜

Nu är det skönt att vara hemma igen och tvättmaskinen har fått gått  för att få lite ordning. Det kan ju dyka upp någon annan resa, bäst vara beredd.

Lite mera bilder bara för dokumentationens skull då:

Skriv inläggstext 

...Nilla...


RSS 2.0