Är inte överens med min kropp



Nej nu får det bli ändring.
Mina två sista semesterveckor tänker jag lägga på att få ordning på mig själv. Ordna upp mina matvanor och se till att kroppen kommer upp i kondition, för som det är nu kan jag bara inte tillåta.

Är riktigt missnöjd med att jag är så här stor och blir begränsad i vad jag kan göra.

I helgen var vi i Malmö och vi gick och gick, konditionsmässigt är det inga problem men eftersom jag väger så mycket tar mina fötter stryk och jag hade stora blåsor under fötterna. Dessutom hade jag före helgen tagit rejäla promenader där strumporna skavt mellan sko och häl, blåsor där också.

Vi hade planerat att åka till Nimis kullaberg, som en överraskning och när vi kommer dit kan inte jag följa med utan får vänta medan de andra tog en tripp. Jag hade verkligen sett fram mot den trippen.



Idag har det regnat och eftersom skoskavet finns blev det ingen promenad, tänkte vänta till regnet avtagit för att ta en cykeltur. Det gick inte att vänta utan jag fick ge mig ut ändå, men det gick bra 45 minuter 1 mil och 4 kilometer.

Har även hittat en sida som heter Hälsovakten den hjälper mig hålla koll på vad jag stoppar i mig och vad jag förbrukar.

.......Nilla......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0