En kulturvecka

Den senste veckan har jag varit mera kulturell än vad jag är på ett helt halvår (hm..helt halvår). I tisdags hade Vård och Omsorg i Nyköping Kvalitetsmässa som började med att Nyckelteatern uppträdde. Nyckelteatern är ett gäng handikappade med olika diagnoser. Helt skönt gäng som jag blir så glad av att se. De sjunger med en inlevelse som är otrolig.

Dagen bjöd på olika arrangemang som t.ex film och ännu en teatergrupp som framförde "Boggie för benlösa".

Torsdagen var jag på höstutlottning i personalföreningen "Conturen". Inte vann jag något konstverk inte. Fick ändå behållningen i form av att lyssna på kören Glädjen som är av samma personkrets som Nyckelteatern. Deras namn "Glädjen"är verkligen passande för det är just vad de sprider.

Fredagkväll var jag på musikalen Chicago på Stadsteatern. Jag blev bjuden av min svägerska. Ett riktigt färgsprakande underhållning med fart och fläkt. Men jag undrar hur Petra Nilsson mår som har en av huvudrollerna för hon är så tunn...hennes kropp är bara ben och muskler och det ser riktigt läskigt ut. Samtidigt har hon sån energi och fysik att hon kan nog inte vara sjuk heller.

Lördagen var jag på teatern "Pelle Svanslös". En uppsättning av Sallys klass på De Geers skolans teaterlinje.

 

De är så duktiga och klart bäst var de här två:



Så samspelta och roliga och söta.

Efteråt var de rejält trötta och svettiga, konstigt attt sminket sitter:



Jag ser fram mot er nästa föreställning.

Det var den kulturveckan det.

...Nilla...


Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag hade gärna praktiserat hos dej! Kan jag ha din bil o pendl? Då gör jag det!! Ärligt alltså! Om du är chef bestämmer ju du en bra handledare (dej själv?) och där med mina tider så du kan styra över din bil... Är du med på vad jag menar?!

Ca 32 tim i veckan ska vi göra... Men du är ju snäll o fixar så det blir på smidigaste sätt för mej, dej, mina barn o min make! :D Och skriver ett MVG-omdöme om mej sen!!! :p

2010-11-23 @ 22:28:39
URL: http://veronicalundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0