Kan vi hjälpas åt att komma ihåg det här?

 
Har idag mått ganska konstigt.
 
Har haft ont i halsen, kännt mig lite yr, dov huvudvärk, illmående och allmänt olustig. Trodde ett tag att jag hade feber.
 
Under kvällen när vi såg på film och jag låg i soffan kände jag hur starkt hyacinterna luktade som jag fått i en julgrupp..... Plötsligt slog det mig att det varit likadant vid andra tillfällen, jag har mått dåligt av hyacinter. Igge bar ner gruppen i källaren och en halvtimme senare mådde jag bättre :)
 
Jag mår fortfarande inte helt bra och har lite halsont men det största obehaget är borta.
 
...Nilla...
 
 

Nyårsvikt

 
 
Veckans viktuppdatering:
-0,1 kg
Nuvarande vikt 74,5 kg
Total viktförändring -33,5 kg
 
Förövrigt har jag ont i halsen och hade tänkt att ta två pass på gymmet ikväll men får ställa in, hade sett fram mot dessa :(  Men jag får hoppas att det är snabbt övergående.
 
...Nilla...
 

Mellandagsrea


Att mellandagsrean skulle vara det gamla som de inte blir av med är  en skröna. Var inne och shoppade idag tillsammans med Jespers Emma. Den här klänningen hittade jag på Esprite, synd bara att jag har så fula armar.


På MQ fanns den här tröjjackan som är en Filippa K och som jag tidigare suktat efter. 


Tröja och jeans från Rabalder och så köpte jag en behå, trosor och strumpbyxor på Twilfit.

Emma hittade två toppar på HM.

Dagen har också visat att jag inte ska ha rakt hår, lekte lite med plattången och resultatet blev inte ...... Riktigt klokt!

...Nilla...


Julen 2014

 
Julen är nästan förbi nu och lugnet lägger sig.
 
Hade en bra julafton som avslutades med spelet "När då då?" 
Niklas och jag var ett lag och vi vann två gånger av tre, ja vi var bäst.
Riktigt kul!
 
Idag Juldagen började raslösheten komma ifatt och jag var tvungen att ge mig in till gymmet och få ut lite gammal energi för att få in ny fräsch.
 
Tog en runda på löpbandet och känner där att jag har utvecklas en hel del. Gjorde sedan några övningar som PT brukar köra med mig. Avslutade med roddmaskinen till jag skakade i kroppen. Riktigt skönt.
 
Tar en vilodag från träning i morgon men ser fram mot lördagsmorgon när jag tar spinningpass och core direkt på morgonen.
 
God fortsättning!
 
...Nilla...

Allt enligt planerna

 
Veckans viktuppdatering:
+0,1 kg
Nuvarande vikt 74,6 kg
Total viktförändring -33,4 kg
 
Förövrigt knallar julförberedelserna på i jämn takt. Julmaten är inhandla, i alla fall det mesta av den. Julklapparna är också inhandlade.... hoppas jag. 
 
Imorgon ska julmaten förberedas :)
 
...Nilla...

Dagarna före


Dagen har gått åt till att städa och pynta.

Jesper och Emma har klätt julgranen. Letade fram kartonger med julpynt och undrar varför i jösse namn har vi så mycke?

Tänkte på det här att damma, det gör jag tydligen två gånger om året. Först när julsaker ska fram och sedan en vecka senare är grejerna ska bort.

...Nilla...

Hur vi än gör blir det jul

 
Nu så är jag helt ledig i nära två veckor och jag tänker ta det lugnt.
 
Planen för i dag var att införskaffa julgran och det var gjort vid nio tiden imorse. Efter det har det inte hänt mycket i mitt hem. Legat några timmar i soffan och sett film och slumrat. Behöver verkligen vila.
 
Känns ändå lugnt och känner inte någon större julstress för hur vi än gör blir det jul.
 
Planerar lite inför livet 2015 och har nu bokat ICAs matkasse för fem dagar varannan vecka från vecka tre. Ska bli lite mera ordning på mat i huset och dessutom bli bättre på att ta med matlådor, lägger alldeles för mycket pengar på att äta ute.
 
Har inte haft tid med träning heller på snart två veckor men ska ta tag i det också någon av de närmaste dagarna.
 
....Nilla...

BMI 25,3

 
 
Veckans viktuppdatering:
-2,4 kg
Totalviktminskning 33,5 kg
Nuvarande vikt 74,5 kg
 
...Nilla...

Ingen uppdater


Ingen viktuppdatering idag eftersom jag vart på resande fot. Varit i Malmö och hittade där en klänning på Noa Noa som var nedsatt till halva priset, den tar vi sa jag då.

Vågen står till molntjänst imorgon !

...Nilla....


Vi tar hand om det som lever

Ibland kantas livet av sorg och det känns svårt och oöverkomligt.

Några av mina närmaste har nu en sorg som för dem är svår att bära och det blir värre för att det är en ung människa som gått bort, dessutom helt oväntat.

Det är hemskt när döden inte följer generationer och någon mister sitt barn, borde inte vara så. Inte heller om någon ung person mister en förälder eller båda.

Känslan av att det inte finns någon tröst är helt sann för det finns ingen, sorgen försvinner heller aldrig men det går med tid att bära den och den gör inte ont på samma sätt.

Vi måste bara vara rädda om varandra och våra relationer, visa varandra att vi bryr oss.

...Nilla....

När nätterna är långa och kölden sätter till

 
Vaknade vid halv två och gick på toaletten och sedan började kampen för att somna om. Gick efter en halvtimme upp och drack lite mjölk för det har jag hört ska vara bra.
 
Klockan tre gick jag upp igen och satte på kaffet, dagen får väl börja nu då och den kommer bli lång.
 
Har svårt att sluta tänka på allt möjligt, det är saker på jobbet, det är julklappar, det är julmat, det är träning och lite annat. Egentligen inget som är oroligt men det tar lite plats i hjärnan och ska bearbetas men kanske inte vid den här tiden.
 
Men jag får göra det bästa av situationen och starta med lite kaffe, ta en dusch och åka och jobba, finns ju att göra där.
 
Ha en bra dag.
 
...Nilla...

Platå

 
Först gick det ner och ner och ner, så gick det upp sedan ner och sedan upp men det är ingen fara på taket, tror det är normalt.
 
Veckans viktuppdatering:
+0,3 kg
Totalviktminskning 31,1 kg
Nuvarande vikt 76,9 kg
 
Fungerar bra med träningen och det är skönt att nu mera bara träna för att det är skönt och gör det inte på någon tanke om att bränna kalorier. Mår bara bra av det.
 
...Nilla...

Åt rätt håll :)

 
 
Viktuppdatering
Veckans viktförändring -0,4 kg
Nuvarande vikt 76,6 kg
Total viktförändring -31,4 kg
 
 
...Nilla...

RSS 2.0