Klimakteriesubban har vaknat

 
Ser ut som om jag inte hittat lösenordet till bloggen på ett tag ;)
 
Vad händer här då?
 
Det rullar på och händer inte jättemycket men vissa dagar för mycket. Har nu en period med klimakteriesymtom som gör att jag blir växelvarm, sover inte jättebra, blir irriterad och lite håglös, svårt att ta tag i saker.
 
Försöker gå på yoga en gång i veckan för att motverka och få kraft men ibland är det svårt att få till. Är dessutom med i en stegtävling som gör att jag går mera än vanligt, tar inte bilen mera än verkligen nödvändigt. 
 
Mitt senaste uppdrag som God Man blev avslutat i torsdags då min huvudman avled och jag tänker nu att jag inte ska åta mig något på ett tag men vi får se, det finns många som behöver hjälp och egentligen kan jag hjälpa till.
 
Har varit på en tripp till Lublin i Polen tillsammans med vänninorna i Nyköping. Det här var vår nionde höstresa så nästa år blir det jubelium.
 
Lublin är en stad som egentligen inte har mycket att erbjuda förutom billig shopping och mysig liten gamla staden. Den gamla stadsdelen var verkligen liten, gick runt den på fem till tio minuter. Ändå en skön och avslappnad resa utan några krav på något. En jättestor härlig marknad med en massa fynd för den som har plats i väskan. En stor galleria med massa roliga välfyllda affärer med modekläder. Hade kunnat shoppat loss galet, vilket jag nästan gjorde.
 
 
Staden behöver verkligen rustat upp för mycket var slitet och den skulle kunna bli riktigt fin.
 
 
 
Men marknaden var verkligen härlig med blandninga av allt, kläder, väskor, frukt, grönsaker, kastruller, hönsfötter, korvar, fiskar, skor, blommor, dukar, handarbeten tror det mesta fanns.
 
 
 
 
 
Söndagen var det inget vidare väder och vi satt ganska länge på ett hak och tittade på löpare som hade något slags lopp genom staden, efter vad vi förstod var det en mil. Säkert jobbigt att springa på kullersstenar. Jag hade inte löpkläderna med mig så jag kunde iinte delta ;) Måndagen var det toppenväder hela dagen och vi vandrade och vandrade.
 
Vårt hotell var jättefint och frukosten var toppen, inte jättestor men alldeles lagom. 
 
 
Vi betalade 1090 kronor var för hela resan, tre nätter på hotell och flyg tur och retur. 
 
Växlade in 1000 kronor till polska slotty som jag sedan åt och drack på plus att jag köpte en handväska och en täckjacka. Galet vaa?
 
Vänninan köpte en handväska för 2500 kronor medans jag köpte en mycket större för 70 kronor :) Men jag skulle gärna byta med henne, tror jag :)
 
 
Nu funderar jag på:
Vart går nästa resa?
 
Förövrigt står vikten stilla mellan 60 och 61.
Eftersom jag är född 61 tycker jag den kan stå där.
 
...Nilla...
 

Livet rullar på i höstfärger

 
Jag har det bra...... så bra så att jag nästan skäms. Men å andra sidan har jag inte alltid haft det och jag har fått jobba för det.
 
Allting rullar på med jobbet, träning, fritid o.s.v. Trivs med livet, bara så ni vet :)
 
Magsåret är så gott som läkt, dumpar en del har jag förstått men ingen större fara med det. 
 
Loppisen har varit givande i år på många vis men är nu slut för den här säsongen, hoppas kunna öppna igen i slutet av maj. Ska vilken dag som helst nu plocka ner allt som ska sparas till nästa säsong, städa av i kvarnen och låta den gå i ide.
 
I morgon är det Sofialoppet som är ett lopp där pengarna går till cancerfonden, kostar bara 100 kronor. Banan verkar väldigt löpvänlig och efter vad jag förstår är det nog bara en backe som är riktigt utmanande, men jag kan ha fel.
 
Eftersom loppet är från Folkparken som ligger nära mitt jobb tänker jag att jag sedan under hösten kan ta det varvet någon gång i veckan, kanske på lunchen, ha tanken är ju bra :)
 
Vad händer mera då?
Jo om två veckor tar jag en liten resa till Polen med Nyköpingskollegor. Ska dricka öl och gå och mysa. Sedan är tanken att åka till Malmö en helg. Eventuellt till Norge om min väninna Ann är på något lämligt klttra i berg ställe :) och jag får komma.
 
Finns mycket roligt att göra men viktigast är att hålla konditionen uppe medans jag kan, det gör livet lättare i alla lägen.
 
...Nilla...

RSS 2.0