Tiden går sååå fort

Vad har hänt sedan sist..... jo, det har jag glömt för det är nog en hel del:

Tappade telefonen i golvet och insåg att det var dags att skaffa en ny vilket i sin tur skapar en massa problem.......eller egentligen inte när jag nu med lite tålamod fått allt på plats. Om någon frågar mig vad det är för modell kan jag inte svara men det är en iPhone av större modell.

Jag har börjat tänka på hur mycket (eller hur lite) jag går per dag och läser av mitt armband varje dag. Blir lite skadad i hjärnan av det och kan inte gå och lägga mig utan att ha kommit upp i 10000 steg numera. För några veckor sedan tog batteriet slut i armbandet och då kändes det helt onödigt att överhuvudtaget gå, var tvungen att åka till stan och köpa ett nytt batteri.

Nu har jag fått för mig att börja med marklyft...... det ska vara bra för hela kroppen sägs det och vi har en skivstång så varför inte. Jag har läst massor på nätet om det och idag testade jag lite och hade en plan i huvudet. Tänkte att jag först skulle köra ett yogapass på en halvtimme för att värma upp kroppen. Rullade ut yogamattan och tänkte börja, slog på yogaappen och kom inte längre för appen var omgjord och det var dags att betala för den. Först tänkte jag va faan men efter att ha överlagt med mig själv kom jag fram till att det får det nog vara värt, tror det är fyra år sedan jag startade upp den och då betalade 40 kronor. Nu kostade det 229 kronor för ett år och det kan det faktisk vara värt.

Men hur gick det med marklyften då. Nja det var inte jättekul och jag vill nog ha lite vikter på stången och det jobbigaste är nog att få in tekniken. Fick mest ont i låren av att stå i startläge och tänka på jag skulle lyfta, bara det kommer ge träningsvärk.

...Nilla

Hinnerstorpsleden

Nu är det dags att snöra på kängorna och ge sig ut och beta av vandringsleder och naturreservat i närmiljö. Tänker ta lediga dagar och när vädret tillåter till det framöver.

Funderade lite i morse om vilken led jag skulle välja och bestämde mig för Hinnerstorpsleden som först ut. Ännu är det inte supervarmt och det finns en del snö och is kvar. Funderade på om det skulle vara framkomligt när jag i början av leden kom fram till en bit som var både snö och is, lite orolig för hur det var under om jag skulle trampa igenom.

(null)

Nu var det bara en liten bit som det var snöväg och det blev snart barmark, men lite blött ibland.

Sträckan jag gick skulle vara tre till fyra kilometer men det kändes längre för att det är över stock och sten, upp och ner. Fick krypa under och klättra över kullblåsta träd. Det var bra uppmärkt så jag hittade lätt men i slutet undrade jag om jag var inne på ett andra varv.

(null)

(null)

(null)

(null)

Det tog cirka en timme att gå runt och lite svettig blev jag. Blir alltid förvånad och glad när jag upptäcker hur väl ordnat det är vid dessa vandringsleder. Som det här lilla skyddet med halmbalar som sitt kuddar.
(null)

Får se när och vart nästavandring kommer gå.

...Nilla...

Låter dagarna bara gå

Påsk utan det minsta påskfirande utan dagarna bara går. Försöker samla energi till.....vet inte vad men kanske för att orka överleva vintern. Låter det deppigt? Ja kanske lite.

Tog en runda i nya löparskorna, växlade mellan gång och jogging, gick så där. Hade lite för lite på mig och det blev lite kallt och fick ordentligt med träningsvärk. Yogar för att kompensera träningsvärken, har börjat med att ta timmespass på yogan de dagar när inte Igge vill eller kan, han tycker det räcker med 30 minuter för honom. Idag har han värk i kroppen och vill mest ligga i soffan och se på TV.

Enligt min väderapp ska det bli upp till 15 grader nästa helg. Herregud vad skönt det skulle va. Sitta i solen och lyssna på podd. Eller ännu hellre kunna komma ut på vandringsleder och få andas in skogsluft, klättra i berg och kolla utsikter. Snart dags.

...Nilla...

RSS 2.0