En dag i huvud-staden

Idag gjorde vi något vi inte brukar göra min man och jag (vi tog med svärmor också).

Vi hade sett på TV:n om en tjej som gjorde hattar, har gjort hattar till flera kändisar som t.ex Lady Gaga, och som nu skulle ha en utställning i Kungsträdgården i Stockholm. Hattarna är inspirerade av godis.
Blev lite besviken för jag trodde nog att det skulle vara mycket större men samtidigt kan man inte hinna göra hur många hattar som helst.

Vi såg också fantastikt vackra tulpaner


När vi nu var här passade vi på att gå in ett varv på NK och köpte te som jag nu ska ta en kopp av medans jag ser på den ena låten efter den andra på TV:n...Tror faktiskt att Sverige tar hem segern i Melodifestivalen i kväll!

Te-sorten jag ska ta heter:
SOV GOTT

...Nilla...
Övertänd!

Mmm... igår fick kroppen vila genom att åka till Stockholm och mysa på Chinateatern.

Så idag skulle jag ut i spåret och jag riktigt längtade. Kom hem ganska sent från jobbet och bytte om direkt för att bege mig till skogen. Att gå till det tänkta spåret tar cirka 7 minuter och det ser jag som en bra uppvärmning.

Börjar mitt småjoggande och känner att det går riktigt bra. Efter cirka 700 meter ökar jag lite för att det känns så bra.

Straxt efter ökningen känner jag en liten stramhet i baksidan av låret......fortsätter att småjogga och PANG så smäller det till och gör svinont..... Erfarenheten säger att "Lägg ner" men inte envisheten talar om jag går lite så kan jag nog snart springa igen. Går försiktigt framåt först och försöker sedan öka på lite. Men näää, jag fick ringa hem och be om att bli hämtad, tog mig ut från skogen där sonen hämtar upp mig. Kan sedan knappt ta mig ur bilen när vi kommer hem.

Maken min smörjde och masserade direkt medans jag skrek.

Hade tänkt mig spinning imorgon men får avboka det. Får nog tänka mig att vila minst fram till helgen...även om det just nu känns riktigt bra...när jag sitter stilla.

Jag kan bara säga en sak:

JÄVLAR!

...Nilla...


Kroppen ska få sin vila!

Nu har jag varit ute på gå-spring tre dagar i rad. Idag hade jag förbättrat mitt resultat på "bobergarundan" med 7 minuter och 3 sekunder från i förrgår och det i motvind. Inte så konstigt egentligen för i torsdags när jag gav mig iväg hade jag inte tänkt mig annat än gå och lyssna på ljudbok men efter några kilometer kände jag behov av att springa.

Imorgon åker jag med min syster och hennes yngsta till Stockholm och China teatern för att se "Dirty Dancing", längtat efter det.

Ja så var det ju så att min syster idag talade om att hon inte varit i min favo affär Zizzi. Jag kände då att jag måste ta mitt ansvar och följa med henne. Egentligen hade jag tänkt åka dit eftersom de har 20 % nu i helgen men hade sedan bestämt mig för att skippa det.

Får två veckor sedan inhandlade jag den här tunikan:Har sedan tänkt på att jag var sugen på den i en annan färg. När jag kommer in i butiken har de den i en tredje färg, jobbigt va?

Bestämde mig för den nyaste:Får sedan se att de sålde en jeansskjorta för 149 som jag tidigare sett:Dessutom hade jag konstaterat att jag inte hade några roliga, färgglada korta byxor. Bästa att passa på:Behövde även ett längre vitt linne till jeansskjortan.

Nu är frågan:
Vad ska jag ha på mig imorgon?
Inte några träningskläder iallafall för kroppen ska få vila.

...Nilla...


RunKeeper

Motivations-app

Sitter här nu helt genomsvett, ska snart gå och duscha men vill sluta svettas först.

Tagit ett träningspass runt "Janssons kärr" som är ett riktigt bra joggingspår ...... om man är vältränad. 
 
Nu är ju jag inte vältränad men tänker att bli och som motivation har jag Runkeeper, en gratis app som talar om för mig hur länge jag sprunnit, hur långt jag sprungit och vilken hastighet jag hållt under de senaste fem minuterna.

När jag kommer hem skickar jag över det till datorn som då visar en karta på vart jag sprungit där jag kan följa den exakt vilken fart jag hade och uppför och nerför backar m.m.

Den här appen gör att jag vill ut igen och träna.

Är helt vild nu!

...Nilla...


92 dagar på mig!I Tisdags deltog jag i Vårruset tillsammans med över 8000 andra kvinnor.

Dagarna före hade jag haft ont i halsen och just på tisdagsmorgonen kände jag mig verkligen inte okey.

Piggnade till under dagen men bestämde mig för att ta de lugnt. Jo visst tog jag det lugnt men var tvungen att springa lite, ja kanske 500 meter allt som allt. Hade nog sprungit lite mera om det inte varit så trångt.

Tyckte iallafall att det var riktigt kul och blev sugen på mera spring.

Så nu har jag bestämt mig för att delta i Stadsloppet som är den 18 augusti. EN MIL. Tror att det är minst två till av mina kollegor som är "på".

 Dessutom har jag utmanat min svärson Markus. Vi har satt upp målen till att Markus springer på 45 minuter och jag tar mig runt på 90 minuter.

Therese får serva med picknickorg i målet.

Nu undrar jag om det inte finns några flera som vill delta?

Veronica?
Sally?
Micke?
Eller någon annan som läser här?

Vi har ju hela sommaren på oss att träna!

...Nilla...


Ännu en plats jag gärna återkommer till

Vackra Sardinien!

Varit underbart med god mat, sol, skratt, vin och öl.


Vin på Skavsta!Solen går lagom ner till vi anländer.Sangria kan man dricka i alla länder.Frutti de Mare

En kall öl i solen efter några timmars vandrande, underbart!Mysmysig resturang!Funderade på bilköp men det blev inget!

Ja, vad ska man säga?

Underbart!

Tack till Kinna, Therses, Madde, Veronica och Sally!

...Nilla...


RSS 2.0