Shoppingtur!

Det var bra längesedan jag köpte skor men nu så:


Så är det det där med underkläder som nu är lite av ett i-landsproblem för mig. Trosor som inte sitter bra utan fladdrar och så behå som är tom 😳

Fick bli ett varv på Bodyline får att uppdatera


Alltså behå i storlek 75C.....fanns en tid när 95 var för litet.

...Nilla...

Hur smal kan jag bli?

 
 
Kollat tillbaka lite på hur vikten har rört sig neråt och ser att jag har tappat cirka 10 kg bara i år. Trodde aldrig på de här resultaten men tycker nu att det kan vara bra och det gör inget om det stannar nu. 
 
Nä nu är målet bara att hålla konditionen jag jobbat mig till. Allt blir så mycket lättare när man orkar att springa upp i trappor o.s.v.
 
Köket här hemma är fortfarande i kaos men nu börjas det läggas golv och i nästa vecka kommer målarn och börjar spackla för att sedan få upp tapeterna. Ska bli skönt att få det klart och kunna inhandla nytt bord och hylla.
 
...Nilla...

Vikten är inget av vikt

 
Hoppsan, jag har visst missat att rapportera om min vikt :)
 
Dagen vikt var 64,9 
Total viktminskning är 43,1 kilo.
 
Är det här sant?????
 
...Nilla...

Bättre och bättre

 
Känner inte mycket av magsåret nu och är mycket  piggare. Långt kvar på medicinen men den gör verkan.
 
Tog en joggingrunda på 5 km och meningen var att ta det lugnt men fick ändå en bra tid, ja bra för att vara mig alltså: 38 minuter och 11 sekunder. Vill få ner det till 35 minuter, men har ingen tid att passa.
 
Förövrigt är det rörigt här hemma, skafferiet står i hallen och kylen och frysen står i TV-rummet. Nytt golv och nya tapeter ligger och väntar på att bli monterade men det är en del förarbete som inte är riktigt klart.Men snart så.
 
...Nilla...

RSS 2.0