Skor


Idag köpte jag ett par skor till bröllopet vi ska på i helgen. Sköna och snygga, passar till det mesta.

Förövrigt förbereder jag för sommarfest och det blir massa folk så tur att jag bakar en stor tårta. 😊

Höll på att göra en riktig tabbe förut när jag samtidigt som jag bakade tårta gjorde krabbfishrulle. Tårtbottensmeten höll på att hamna som fyllning i rullen......

Skulle gjort pastasallad också i kväll men det får vara till imorgon, vet inte vad det skulle bli av den om jag skulle ge mig på det ikväll.😳

...Nilla...

Festival på Bråvalla

Haft fyra dagar ledig var av två tillbringades på Bråvallafestivalen. Skulle vara tre dagar men är glad att det blev de två det blev efter som maken inte är på topp.

Festivalen ger en stor känsla av glädje och jag har inte varit där för sista gången kan jag lova ( om jag lever och har hälsan). 

Nu laddar jag för sommarfest som Axel och jag planerat till onsdag och bjudit familjen till. Vi kommer att ha lekar och äta gott tillsammans och hoppas på sol.

Loppisen är i full gång och är också en energikälla. Sällan det är folktomt utan det är oftast en jämn ström som kommer. Får nya grejer av alla möjliga hela tiden och det är alltid roligt att packa upp och se vad det är.

Fick en step-up maskin som jag använde lite då och då under tiden jag vi hade öppet i lördags och det kändes i benen på söndagsmorgonen. 

...Nilla...

Att fylla garderober

Det är svårt att låta bli att shoppa nu när det är sommarrea.....

Dessutom har många av mina kläder blivit förstora och jag behöver nytt 😊

Allt har jag inte köpt idag, bara byxorna och jackan...just det örhängena. Det höll på att bli ett par vita jeans (långa) men prislappen var fel när jag kom till kassan. Ordinarie pris var 949, prislappen som satt på visade 299 och datorn vid kassan sa 649. Ville egentligen väldigt gärna ha dem men kanske jag hittar några billigare i rean.

Klänningarna är tänkta till ett bröllop men har inte bestämt mig för vilken jag ska ha ännu.

Kommer att rensa ut mera kläder ur min garderob och ta till loppisen, vore bra om ni kan tipsa om att det finns riktiga fynd i klädväg för det har varit segt ännu i år med klädförsäljningen. Skulle kännas väldigt bra att de kom till användning.

...Nilla...

Vikten


Dagens vikt
62 kilo
Total viktminskning
46 kg

...Nilla...

Det är som det ärMidsommarafton är över och jag har haft en mycket trevlig, rolig och njutbar midsommar trots att vädret varit sämsta tänkbara och Ingemar var hemma eftersom han haft feber i nu två veckor.

Jag var hos Svenmans tillsammans med vänner och vi satt i deras lusthus, där det eldades i kaminen så att handväskor glödde. 😎

Intog ingen alkohol förutom att jag smakade på några klunkar av olika öl som andra drack. Skönt att kunna köra bil hem i ruskvädret.

Har inte bloggat på ett tag för att jag mest haft negativa tankar och dessa tankar kan stanna där de är och är onödiga att sätta "på pränt".

Det som är mindre bra är att magsåret troligen inte är läkt, har samma symtom igen och varit i kontakt med läkare och väntar nu på en ny gastroskopi. Fick börja äta magsårsmedicinen igen så nu är det bättre. 

Ingemar har legat i soffan i pendlande feber, hostar och är allmänt nedsatt. Vet inte om det beror på bromsmedicinen mot MS men troligen gör den att det tar längre tid att bli frisk. Det har nu varit så i två veckor.😒Renoveringen här hemma står därför stilla. 

Men tapeter är på plats och jag har köpt ett nytt köksbord och stolar. Golvet är inte riktigt klart och det saknas lister.

En gardinstång av tre har Ingemar orkat sätta upp för att det ska vara lite trevligt vid matplatsen.Har förhoppningar om att det snart ska vara klart.

...Nilla....

RSS 2.0