Halsont

Usch vaknade i morse med ont i halsen. Trodde länge att det skulle hända något under och jag ändå skulle kunna åka in på spinning på eftermiddagen. Men jag vet, det är bara dumheter att ge sig på hård träning med virus i halsen. 

Nu har det gått lite mera än en vecka sedan jag gjorde plasma pen och det har läkt bra och påsarna under ögonen har krympt.
(null)

Var lite orolig i veckan att det skulle bli infektion av sminket men det har gått bra. 
...Nilla...

Hip hop yoga

Fortsätter att utveckla yogan och gör oftast ett pass om dagen. I appen jag använder finns det massa olika program och nu har jag börjat med Hip Hop yoga. Det är ett kortare program på tio minuter och lite dansinspirerat och pulsen går upp ordentligt.

I början av passet när de förklarar säger de att man inte ska ta sig själv på för stort allvar vilket jag tyckte var befriande och det blev då lättare att släppa lös. Jag kör först hip hop och sedan yogar jag ett vanligt pass på 30 minuter.

Huden runt mina ögon är idag mycket bättre och jag kan snart visa mig bland folk, tur det för i morgon ska jag jobba efter en minisemester.
(null)

...Nilla...

Plasma Pen

(null)

I fredags var jag på en behandling för att reducera bort överskottshud runt ögonen. Jag har väldigt stora påsar under ögonen och hängande ögonlock. 


Inte kul och jag får lägga på en heldel foundation för att se skaplig ut 😜
Plasma Pen är en metod som krymper huden. Kan inte riktigt förklara hur det går till men det är en nål som ger små blixtar och skapar en reaktion. Hudterapeuten lägger först på en bedövningssalva och sedan jobbar på. Det luktar som bränt hår och ibland sticker det till lite men känns oftast inget.

(null)

Efteråt var jag helt prickig och det kändes lite konstigt men inte ont. Fick sedan en liten chock när jag på lördagsmorgonen tittade mig i spegeln. Hade pingisbollar under ögonen och inga ögonfransar för de hade försvunnit in i svullnaden.
(null)

För vara noga med hygien och tvättar med klorhexidin och smörjer med vaselin för att hålla det mjukt. Jag har tagit semester på måndag och hoppas jag ser skaplig ut till på tisdag. Läkningstiden är cirka tio veckor och det ska under den tiden krympa mer och mer av huden. Om jag blir nöjd kanske jag gör behandlingen igen för att få bort mera men får vänta minst 10 veckor.
...Nilla...

RSS 2.0