Lyktor

Gillar överraskningar.
 
Som idag när jag kommer hem från jobbet och det står två lyktor på vår trädgårdsmur och lyser.
Jo, jag fattade direkt att det var en födelsedagspresent från min syster.
 
Skickade ett SMS till henne och tackade och fick till svar: Hur vet du att de var från mig? Svarade henne för att jag skickat samma SMS till hela telefonboken :)
 
Nä den gick hon inte på!
 
Tack Syrran!
 
...Nilla...

52 år sanslöst gammalt

Okey, då är jag plötsligt 52 år.
 
Det är konstigt, att jag är såååå gammal. Kan inte säga att jag inte känner mig så för ålder känns inte. Nä men den kan ibland märkas genom att vi som är lite äldre än andra har en större visdom och erfarenhet ;)
 
I år har jag inte tänkt fira min födelsedag speciellt utan vill helst bara ha lugn och ro.
 
fick ändå kaffe på sängen i morse och presenter från maken:
 
 
Dålig bild men det är en badrock och lite hudprodukter. Rara lilla sonen kom med ett presentkort till Body Shop.
 
Vi lyxade till det med att beställa kycklingrulle på pzzerian till kvällen så slapp vi laga mat.
 
Grattis till mig
 
...Nilla...

Tiden springer men inte jag

 
Nu är Hedvig döpt
(Astrid Iris Elisabeth Hedvig Öjebo Lundin)
 
Hon är så sööt men jag brukar reta föräldrarna med att säga att jag inte bestämt mig om hon är söt eller inte för ibland ser hon så rolig ut.
 
Dopet var i Dagsberg kyrka och dopfesten i Gyllingegården här i Östra Husby. 
 
 
En fin cermoni i kyrkan där Axel tjänstgjorde genom att hälla upp vigvattnet i dopfunten. Solosång som gjorde att tårarna rann ner för kinderna. Dagsberg kyrka förknippas med så mycket känsla, dop, bröllop och begravningar. Jag har fällt många tårar där blandat med glädje och sorg.
 
I Gyllingegården var det full fart cirka 75 peraoner och då ett gäng med barn som sprang runt och lekte.
 
Några var riktigt sugna på tårta och stog och pillade lite försiktigt samtidigt som de viskade till varandra. Himmla söta.
 
 
Till kvällen sedan var vi skapligt trötta men vi passade på att umgås hela familjen eftersom Skåneborna var här.
 
Hedvig fick så mycket fina presenter men av mig fick hon bara en bok. Tänkte att jag ska köpa henne ett smycke senare men just nu skulle det bara försvinna i mängden.
 
En present var den här stolen och ni måste väl hålla med om att hon ser rolig ut även om hon är söt?
 
Bilderna i det här inlägget har jag stulit från Veronica och Therese eftersom de jag själv tog var värdelösa :(
 
Tack för dem!
 
...Nilla...
 

Lördagmorgon

Godmorgon.
Oj vad förvirrad jag blev när jag vaknade och tittade på klockan och den var halv sju. Undrade varför vi intr gått upp. Tog en stund innan jag kom på att det är lördag.....
 
Axel har sovit hos oss i natt och sover fortfarande, bara jag som är vaken.
 
Igår när jag kom hem från jobbet var Axel med familj här för att baka ... ähh ...hm..... Therse trodde att hon hade förberett mig på det men nä, just den lilla detaljen var visst bortglömd. 
 
Det var bara att kliva i arbetsledarrollen och organisera upp aktiviteten, vi hade riktigt roligt under tiden. Therse hade två tjejkompisar med som hjälpte till. Therese och kompisarna åkte sedan och förberedde i Gyllingegården där dopfikat ska vara. Axel var då hos en kompis i Husby men Hedvig och Marcus var kvar.
 
Hedvig saknar en del social kompetens kan man tycka ;)
 
 
Men det är ju fredagkväll....
 
 
Haha var är fotknölen
 
Men en stund då och då är vi riktiga charmtroll
 
 
Ja idag ska vi se om hon kan sköta sig  i kyrkan
den lilla gullvippan.
 
...Nilla...
 

Gillar kontroll

 
Många tycker att jag har för stort kontrollbehov och ja det är sant.
Det händer att jag släpper kontrollen, inte ofta men ibland. Då måste det vara med någon jag riktigt litar på ;) 
 
När jag är på resa tillsammans med mina vänninor från Nyköping släpper jag delvis kontrollen för då behövs den inte. Då finns den kontrollen hos min väninna som dessutom har ett lokalsinne som inte många kan slå.
 
Att vara i Stockholm med Gigi är ett annat tillfälle, bryr mig inte om vart vi går för hon hittar :)
 
Om min äkta hälft hade lite mera kontroll på saker så hade jag inte behövt få gröt på fingrarna när jag plockade ur diskmaskinen, då hade han vetat att det var rent i maskinen och inte ställt in skitig disk.
 
För övrigt flimmerfri dag men trött!
 
 
...Nilla...

Gjorde det

Inte ska jag gå och må dåligt!
 
Nä skärpning och ta tag i problemmet
 
Det är det där galna småflimrande hjärtat jag menar. Funderat lite efter att en väninna skrev en kommentar på gårdagens inlägg. Ringa hjärtläkaren hm.... jag vet på ett ungefär vad de då hittar på och inget av dem är något jag vill. Antingen får jag höja medicinen och den tar ner konditionen.... eller också vill de byta medicin och vid ett sådant byte kan det bli tal om att ligga inne avdelning för att vara uppkopplad till övervakning. 
 
Inget av dem är speciellt kul, men det är inte kul att må dåligt heller..... 
 
Ringde till pacemakermottagningen i allafall och det blev till att höja medicinen.....
 
 
Satt länge på nedesta steget .......
 
Grått och trist är det och känner att jag inte är ett dugg sugen på den kommande årstiden:
 
 
Ska nog kolla om jag hittar lite choklad i skåpet ... eller en clementin
 
 
...Nilla..
 

Vad är hönan och vad är ägget?

 
Jag är trött och undrar om jag är trött för att jag har en ny medicin eller är jag trött för att jag fortfarande känner av lite flimmer? 
 
Ja, vem vet?
 
...Nilla...

Rock of ages

Då var den helgen förbi, vår Stockholmshelg som vi längtad till.
 
Tillsammans med de goda vännerna Peter och Gigi åkte vi upp till storstaden direkt efter jobbet i fredags. Checkade in på Radison Blue där vi bodde sist vi var uppe tillsammans. Upp till skybaren och drack varsitt glas champang för att sedan gå till en italiensk restaurang som vi var på sist :)
 
Mannen på den Italienska restaurangen "Kol&Kox" frågade vilken stad vi kom ifrån och när han fick höra att vi var från Norrköping sa han: Då känner ni väl Janne?....... Haha det kanske vi gör, en och annan....
 
Lördagsmorgon och vi intog lyxig frukostbuffé innan vi gav oss ut på shoppingtur. Vi hade några ärenden som t.ex att gå till Vingresor med presentkort, köpa the i Hötorgshallen och naturligtvis skulle vi till Gudrun Sjödén. Grabbarna (läs gubbarna) var inte lika ivriga på just den affären men eftersom de går bakom Gigi och mig och pratar motorcyklar märker de inte var de hemnar :). Men de hittade en hobbyaffär rakt över gatan så de kunde rädda sig in där.
 
Inne på Gudrun såg jag flera läckra plagg, provade en klänning men som jag tyckte var för tråkig. En annan som var allt annat än tråkig med en kostnad på 1200 kronor var nedsatt med 30% men vet ni JAG HANDLADE INGET! Har nog inte hänt förut, att jag varit i en Gudrunaffär och inte handlat. Vad som heller inte hänt är att jag träffat en kollega där men den här gången hände även det.
 
Dagen gick alldeles för fort och vi kom tillbaka till hotellet fram på eftermiddagen och tog ett glas vin i hotellbaren, vilade en liten stund innan det var dags att göra sig oirdning för kvällen och målet för resan. 
 
Middag och sedan till föreställningen "Rock of ages". 
 
 
 
 
Den här föreställningen skulle jag kunna se igen och igen och igen..... Den här gången satt vi på andra bänk i mitten vilket höjde närvaron på sinnena.
 
JA en helt perfekt helg som gått alldeles för fort.
 
...Nilla...

Äntligen...eller ännu ska vi inte ropa hej

Den 9 september förra året köpte jag två likadana smartphone Sony Eriksson Xperia Go. Ingemar fick den ena och jag den andra. Jag inhandlade dem på Mobilizera på Mirum Galleria. Den här modellen är känd för att man ska kunna ha den med sig i duschen...... har jag aldrig provat
 
Det tog inte mera än fyra veckor förrän problemmen började med min telefon började krångla, den stängde av sig och gick inte att starta utan att plockas isär... ibland gick det inte ens att få på den när den var isärplockad....
 
Lämnade in den och fick då vänta i ganska många veckor innan jag fick tillbaka den och för att jag inte skulle balla ut helt fick jag ett skal till min arbetstelefon, ett skal med stöd på för att telefonen ska kunna stå lutad :)
 
Sedan höll telefonen några månader men sedan var det samma problem igen, lämnade in den och fick nu vänta igen. Kommer inte ihåg hur lång tid det tog men tid tog det. I mitten på augusti dog telefonen igen och gick inte att få på på några villkor.
 
Nu när jag lämnade den ifrågasatte jag om det inte var dags att ge mig en helt ny. Nu fick jag veta att firman hade bytt ägare och att de inte hade några serviceordrar kvar från förra ägarena utan undrade om jag hade dem...... Nä jag är inte sådan att jag sparar sådant. Finns inte några bevis på problemmen som varit.
 
Efter att ha varit inne och frågat efter telefonen åtskilliga gånger kom den tillbaka sex veckor senare....fick då ett par hörlurar som kompensation.
 
Nu skulle telefonen laddas i 45 minuter innan jag fick slå på den..... jag provade efter några timmar men fick inte på den. Fortsatta ladda den över natten men fick inte på den.... bara att åka in och lämna den igen.
 
Har talat om för dem att jag är MÄKTA TRÖTT på telefonen och grabbarna där inne har faktiskt fått utstå en del spydigheter. Jag har förklarat för dem att jag vet att det inte är deras fel men att deras mål är att få mig nöjd.
 
Ja det har varit riktigt pinsamt för dem varje gång jag satt in foten i deras lilla butik. De brukar stå utanför och fånga in folk men när de ser att jag kommer går de in bakom disken.
 
Idag var jag inne igen och talade om att jag faktiskt har ett annat liv än att ränna där.... Pratade nu med butikschefen som skulle kontakta mig under eftermiddagen.
 
Efter tio minuter ringde han och sa att han beställt en ny telefon till mig som troligen finns hos dem på måndag och att de själva får se om de får ut någon ersättning från Sony. 
 
Tror att de är lika trötta på mig som jag på dem :)
 
...Nilla...

Fortsättningen på höst i Frankrike

Efter några timmar ute vid riviäran tog vi bussen tillbaka till hotellet för att vila lite.
 
Men vi kunde inte slösa bort tiden med att ligga på rummet utan gav oss ut för att se på en kyrkogård som Inga-Lill läst om. Den skulle vara värd att se .....och ja vi är ju kulturella.
 
 
 
 
 
Oj vilka gravar och inte mycket levande blommor.
 
Efter att vi sedan suttit och delat en flaska vin bestämde jag mig för att jag skulle prova att äta ostron....är nyfiken av mig
 
Köpte ett ostron som jag då skulle sörpla i mig. Hu läskigt alltså.
Modigt och bestämmt började jag med att sörpla i mig havsvattnet, när jag fick in ostronet i munnen fick jag panik och spottade ut det....blä, usch nä ostron är inte min grej...
 
Vi gick nu till hotellet och intog takterassen med vin, kex, ost, tomater och choklad.
 
 
Inte blev vi sent uppe den här kvällen heller.
 
Måndag morgon och vi hade tänkt en promenad till en trädgård och vandra ut med ån. Ingegärd hade sovit dåligt (kan vara någon som snarkat) och valde stanna på hotellet under förmiddagen.
 
Inga-Lill och jag tog det långa benet före och gav oss ut. Morgonen var lite kylig men inte kall.
 
På många ställen såg vi följande trädställningar och vi fattade aldrig vad de var till, någon som vet?
 
 
Följande bilder är från vår promend på tre timmar:
 
 
 
 
 
 Vi avslutade vår promenad med att gå runt i ett köpcentrum med 110 affärer, en del dyrare och en del billigare.....Jag provade ett par jeans och en skjorta som jag först bestämmde mig för att köpa men tog mig i kragen och bestämmde mig för att jag inte behövde det, bra av mig va?
 
Vi inhandlade lunch med oss tillbaka till hotellet som vi myste med på takterassen.
 
 
Perfekt och vi kände oss som riktiga livsnjutare.
 
Tog sedan en kortare shoppingrunda då jag köpte några småsaker.
 
Var sedan ute och intog vår sista middag i Beziers
 
 
 
Tisdag morgon tog vi bussen tillbka till flygplatsen för att starta vår resa tillbaka till vardagen.
 
Men med en viss förvåning att ingen av oss trampat i en hundskit....
 
...Nilla...
 

Höst i Frankrike

Då var höstens resa gjord. Den startade i fredagskväll då Ingemar skjutsade upp mig till Ing-Lill i Nyköping. Tillbringade kvällen hos henne med god mat och gott rött vin. Vi gick och la oss i skaplig tid eftersom vi satt alarm på 04,30 för att få skjuts ut yill Skavsta.
 
07,00 lyfte planet mot Franska Beziers. Knappt tre timmar senare landade, tog bussen in till centrala delar av staden och vandrade genom naturskön stad på väg till hotell Alma.
 
 
Mycket uppför men vi tog det lungt för vem hade en tid att passa
 
 
Sagolik park 
 
 
 
Hittade snart vårt hotell men vi fick inte checka in ännu utan lämnade bara in våra väskor och gav oss ut på stan för att äta lunch. Vi stannade vid en liten uteservering och jag åt en supergod pasta med ostsås, mums.
 
Vi hade läst på lite och visste att det fanns en katedral som skulle vara värd att ses.
 
 
Nja, jag har sett många katedraler och den här var inte den finaste. Den var stängd så hur den var inne vet i tusan, men utsikten därifrån var fin.
 
 
Efter en liten tur i omgivningarna och inköp av vin och korkskruv tog vi oss tillbaka till hotellet där det fanns en takterass som drunknade i solsken.
 
 
 
Vi hade på vår vandring sett att det var chokladmässa i congresshuset som låg ett stenkast från oss. Snacka om att hamna i himmelriket
 
 
Allt var gjort i choklad och vid alla montrar fick vi smaka på något, inträde 4 eur.
 
 
 
 
Ut på staden igen och nu lite shopping i småbutiker. Men hör och häpna jag shoppade inget. Vi slank ner på en resturang och beställde middag. Den beställningen var inte den enklaste eftersom servitrisen rekommenderade oss kvällens specialitet och det på franska, hon kunde ingen engelska. Men vi trodde vi förstod.... Förväntade oss en köttbit med grönsaker och potatis av någon form. Det skulle var det bästa för kvällen.
 
Maten var helt okey men det var inte kött utan fisk........ lite språkproblem.
 
Efter en lång dag var vi trötta och gick och la oss tidigt....... klockan var kvart över åtta...
 
Sov som klubbade men var naturligvis uppe i ottan. Frukost hade vi inte beställt på hotellet utan tog oss till Hallarna där vi intog en perfekt frukost innehållande kaffe, ost, seranoskinka, färskpressad juice och bröd.
 
 
Lyxigt och gott, rejält mätta.
 
Nu vandrade vi ner till centralstationen, för att ta en buss ut till kusten och den franska riviäran. Vi hade ingen större koll på hur det skulle gå till men vi brukar lösa det mesta. Vi frågade en busschafför som sa att vi skulle ta nästa buss som kom. När den kom klev vi på och betalade 1,50 eur för oss alla tre, under fem kronor per person. 
 
Resan dit tog cirka en halvtimme.  
 
På vägen ner till stranden tittade vi på marknaden
 
 
 
Bara godsaker.
 
Solen lyste och vi satt oss och delade en flaska vin och bara njöt av livet.
 
 
 
 
 
Klart vatten och vi såg stora fiskar som simmade nära hamnkanten.
 
Doppade fötterna i medelhavet som inte var jättevarmt men om jag hade haft badkläder hade jag nog kunnat tagit ett dopp.
 
 
Långa stränder som var helt folktomma, nja det är inte säsong direkt.
 
 
Lunchen hade vi nästan kunnat plocka själva
 
 
Men det gjorde vi inte utan tog istället in lite musslor med pomme
 
 
 
 En gryta per person.
 
Fortsättning följer....
 
...Nilla...

Usch då!

 
och inte heller det här:
 
 
 
...Nilla...

Jag vet vilka som kallar sig "De fyra bästa"

I morse när jag gick och funderade på födelsedagspresenter, hör och häpna, till mig själv, ja maken frågar hela tiden vad jag vill ha dök följande tanke upp : Hur svårt kan det va när Veronica Maggio kommit ut med en ny CD....
 
Den kommer han aldrig köpa åt mig för han ogillar verkligen den musiken men jag vill gärna ha den.
 
Går sedan igenom gårdagens post och hittar ett paket till mig  och ranskakar mitt minne: Men va faan har jag beställt nu....... jag ska ju ligga lågt med beställningar.....
 
Öppnar paket med tanken att det är någon firma som skickat något som prov och att jag ska hålla på och krångla med tillbaka skickande.
 
 
Finner i brevet två CD skivor och ett brev
 
Hoppas ni kan läsa!
 
Det finns en grupp som är de bästa och som består av tre tjejer och en kille, två av tjejerna bär samma förnamn ochkillens namn är på tre bokstäver och äter i saffran i tid och otid.
 
På CD-skivorna fanns Veroniva Maggio!!!!!
 
Oj, vad jag längtar efter er, måste fixa till något snart.
 
...Nilla..
 

Hedvig

Vad säger ni om det här charmtrollet, är hon söt eller!
,,,Nilla...

Beziers

Två arbetsdagar kvar sedan åker jag på en hösttripp!

Lektyr

 
De tre senaste böckerna jag läst!
 
Alla är bra på sitt sätt men om jag skulle välja en av dem är det "Innan floden tar oss" som utspelar sig i Bangladech däe författen Helan Thorfinn jobbat med bistånd. Otäckt att det som boken handlar om händer idag, galen värld vi lever i.
 
 
"Kaffe med Rån" är en enklare historia med humor. Den handlar om fem "gamlingar" som bor på ett äldreboende där det sparas på resurser. Gamlingarna ser ett program om hur det är att sitta i fängelse och kommer fram till att om de blev dömda till fängelse skulle de ha det bättre än vad de har nu. Finns väl en sanning i det också. Hur som helst, de försöker fixa sig in i fängelse för att få en bättre levnadsstandard.
 
Boken "Jag ska göra dig så lycklig" är en historia som utspelas i ett trapphus, hm ... på sextiotalet tror jag. Underhållande även om det inte händer så mycket.
 
Lägger egentligen inte så mycket tid på läsning som jag vill ...... lägger nog mera tid på:
 
 
Helt beroende av den här pyramiden som nästan aldrig går ut.
Galet!
 
...Nilla...

JA eller NEJ

Donations veckan har startat, kommer ju läget eftersom mitt hjärta inte har visat sig från sin bästa sida.
 
Finns många som väntar på t.ex ett nytt hjärta. Läkare tror att mitt ska hålla med hjälp av peacemakern i många år men säker är det ingen som kan vara. Hjärtflimmer sliter.
 
Hur som helst så har jag sagt JA till donation och finns i registret. Mitt hjärta tror jag nog dom ratar men det kan finnas något som duger till att hjälpa någon.
 
För att underlätta för sina anhöriga tycker jag att man ska ta ställning och om man inte vet det är bättre med ett NEJ än att inte svarat alls tycker jag.
 
Okey, jag föredrar att du säger JA men att lämna över beslutet till sina anhöriga är själviskt.
 
Hoppas det är många som tar ställning och registrerar sig den här veckan och hoppas på övervägande JA.
 
...Nilla...
 

149 dagar kvar.

Tänk va, när vi beställde vårens resa till Karibein var det 200 dagar kvar till avfärd och nu har det gått en fjärddel av den tiden... sjukt vad fort tiden går.
 
Hittade en bild från kryssningsfartyget som föll mig min lata människa i smaken:
 
 
Ser lite okey ut va.
 
Idag passade det utmärkt att umgås med stora syster och vi åkte till Mirum Galleria och gick på loppis. Som vanligt när jag är på loppis tänker jag på allt jag själv skulle kunna kränga men aldrig tar tag i.
 
Vore bra med en loppis där grejerna kunde var kvar får det tråkigaste är att plocka ner det som inte blir sålt.
 
Men på den här loppisen utökade jag mitt bohag med en ängel som jag inte kunde motstå
 
 
Betalade 40 kronor för den.
 
Köpte också ett laptopbord för 40 kronor som funkar riktigt bra.
 
Imorgon ska jag återgå till jobbet....
Blir nog bra, jobbar en vecka och drar sedan till Frankrike några dagar med vilda väninnor från Nyköping.
 
...Nilla..
 

Boktips som kan vara ett Loppistips

När jag fyllde 50 år fick jag många bra presenter.
 
En av dem var följande bok:
 
 
Finns bra enkla recept i den, inte så många men de som är där är toppen.
 
Använder den när jag kokar dillkött, när jag gör kålpudding med mera.
 
Har tänkt att någon gång göra följande men om jag lägger det här kan kanske någon annan göra det och bjuda mig som tack för tipset:
 
 
Tack!
 
...Nilla...

Kanelbullens dag = Pappas födelsedag

Då går vi in i helg, vilket inte gör någon större skillnad från de övriga dagarna den här veckan.
 
Var på massage idag och nu ikväll känner jag efterdyningarna, det gör ont lite här och där som träningsvärk. Frida som masserade mig var jätteduktig och jag kan varmt rekomendera henne. Köpte henne en kruka med rosor för att visa min uppskattning.
 
Har idag provat mitt nya shampo och balsam som jag inhandlade i veckan. Jag har tyckt att mitt hår känns lite tråkigt och det har varit svårt att kunna blåsa fram lockarna. Köpte nu hårmedel för cirka 1000 kronor men det kommer säkert räcka minst fram till jul:
 
 
Av shampot tar jag en klick stor som en enkrona och tvättar med först. Sedan sköljer jag hur och tar lika mycket till och då blir det ett rejält lödder. Använder sedan balsam och då också bara en liten klicka.
 
Handukstorkar håret och har sedan i med styiling, som inte är skum utan som en kräm, blåser sedan torrt. På köpet fick jag olja som jag putsar i håret med fingrarna. Jag blev riktigt nöjd!
 
Ikväll har vi sett Wallander filmen "Saknaden" och den var okey, innan det åt vi plankstek.
 
...Nilla...

Vill springa

 
Tog en promenad i dag också och för att varinera mig gick jag varvet åt andra hållet.
 
Jag mötte en joggare två gånger och det ser så härligt ut, jag är jätte sugen på att jogga. Problemmet är att jag är för tung och det är så stor risk att jag skadar mig.
 
Tänk om man bara kunde lyfta bort 30 kilo från min kropp på en gång för att jag skulle få känna skillnaden. Min kondition är ju ändå ganska bra för den kroppshydda jag har.
 
Men det finns inga snabba fix!
 
Igår fick jag ett sms om att jag hade ett Gudrun paket att hämta och tänkte: " va, faan har jag beställt nu då?" Har tänkt att dra in på shoppandet för jag har allt jag behöver. :)
 
Men jag hade inte beställt något utan det var en sjal som jag fick på köpet vid sista shoopingen men som var restad. 
 
 
Köpte mig lite rosor också för att stödja Rosa bandet.
 
...Nilla...

Höst i skogen

Tog en liten promenad i skogen i lugnt tempo och andades!
Slingan runt Janssons Kärr är två kilometer i skogsmiljö hela vägen.
 
 
 
 
 
 
 
Den här sista stubben undrade jag först om den var arrangerad? Men nä det är svampar som växt så här, häftigt va?
 
...Nilla...

Skönt att jag hade rätt!

Oh, vad skönt att komma till pacemakerkontroll som bekräftade för mig att jag inte var inbillningssjuk eller lat.
 
De såg att jag sista månaderna haft hjärtflimmer med olika intervaller och olika lång tid, också att det har blivit mera sista två veckorna. Fick datum när det varit långa perioder med flimmer.
 
Vi diskuterade betablockerare eftersom jag inte är så jättepigg på att ta dem på grund av att jag förut slutade med dem för att de inverkar på min fysiska prestation, ja och så mådde jag bra ändå, utan dem. Jag ska börja med en halv tablatt för att sedan gå upp till en hel om jag tycker att jag fortfarande har för mycke flimmer. De som jag nu fick utskriva skulle inte ha samma inverkan som de jag haft tidigare.
 
Att jag skulle bli helt flimmer fri är en etopi men jag ska inte ha så mycket så jag känner av dem och de gör att jag blir trött. Risken med flimmer är att man kan få blodpropp och risken ökar om man har långa intervaller, det längsta de mätte upp var på två timmar men vanligast är att jag har på upp till två minuter.
 
För att motverka blodpropp äter jag trombyl som är blodförtunnande.
 
Nu ska jag bara "chilla" resten av veckan, ta några promenader och träna på att göra ingenting.
 
...Nilla...
 

RSS 2.0