Aruba 2017

 
Här är det nya som var med hem i väskan vid åretsresa :)
 
Aruba 2017 har varit precis lika underbart som tidigare gånger den skillnad som varit har väl varit att vädret var dåligt .... en dag, haha och den dagen tillbringade vi inne i Oranjestad.
 
Vi hyrde bil i två dagar och åkte runt utan något egentligt mål. Vi tänkte se om vi kunde hitta till det höga kullen som vi sett om på TV och tänkte se om vi kunde ta oss upp. Vi var lite tveksamma eftersom min fot varit lite tråkig, svullen och ond. Men ni vet envisheten går före mitt förstånd och naturligtvis skulle jag upp. Det var 600 trappsteg och jag tror det var 150 meter, Ramunderberget är runt 70 meter om någon vill jämnföra. Det var jättekul även om det var jobbigt och svettigt och foten hängde med, svårast för den var nedför men det gick det också.
 
 
 
 
Det var en fantastisk utsikt 
 
Vi var även över på norrsidan och kollade in havet och den naturliga bron som vågorna har gjort utan hjälp, vilken kraft.
 
Lite konstigt att nu vara hemma och tanken att vi inte skulle åka tillbaka är inte aktuell, jag har en plan men den håller jag för mig själv. Nackdelen är att allt har blivit väldigt mycket dyrare och jag tror att det lönar sig att ta allinklusive i fortsättningen. Vi har fått betala mellan 600 och 900 kronor varje kväll för middag.
 
Nu behöver jag ta tag i träning och pengasparning.
 
...Nilla...

Hur har ni det i Norden?

Skriv inläggstext 


Aruba
Sitter nu på uteplatsen och klockan är kvart i sex på morgonen, hemma är det lunchtid.

Vi har det  bra, verkligen väldigt bra. Solar, badar och dricker mest vatten men lite annat också.

Igår åkte vi runt i hyrbil som vi har i två dagar. Bara åkte runt utan mål från nord till syd. Stannade lite då och då, passade på att storhandla och fylla upp kylskåpet. 

Resan hit gick bra men min fot svullnade upp till det dubbla. Den verkar inte må så bra som jag tänkt mig av värmen, utan svullnar. Lite jobbigt att gå och i sanden blir det inte några långa promenader. 

Idag ska vi försöka hitta till Arubas högsta topp, men jag kan nog inte bestiga den kullen som det var tänkt men vill ändå åka dit och kolla, om vi hittar.

.

...Nilla...


150/150

Klarade det och jag har fem dagar till godo 💪


Jodå jag kom iväg till gymmet och körde sprint plus core, svettigt och jobbigt men skönt. Var superseg i kroppen innan men det släppte när jag var där.

Nu tänker jag inte luta mig tillbaka för att jag är i mål utan troligen blir det gymmet två gånger i veckan, behöver bli av med lite otålighet som finns inför resan.

I helgen blev en socka klar:Nilla


149/150

Längtar och längtar


Bara en arbetsvecka kvar innan resan går till värmen. Ska bli väldigt skönt med värme och jag hoppas foten kommer må gott av det. Funderar på om jag får med yogamattan i resväskan, vill verkligen kunna yoga i värmen och tror det blir perfekt för fotleden.

Ska idag kolla över lite av packningen, prova bikinin och räkna underkläder. Ett varv till gymmet är planerat och om jag kommer iväg är jag sedan i mål med mina 150 pass 👍

Yogade igår som 149 passet

...Nilla...


RSS 2.0