Tränat klart för i år

Tog sista spinningpasset i år igår. Tungt pass med massa styrka men jag gillar det och jag tror att yogan gjort mig starkare. En timmes yoga idag på det och snart ska jag dra Igge ur soffan och jaga ut honom ett varv i skogen, bra för oss båda.

Till kvällen ska vi åka in till en vän i stan och fira in nya året, Igge ska köra men jag tänker inte överdriva drickandet tycker inte om att bli för sliten. 
Så här ser mitt yogaschema ut för december, tycker det är imponerande:
(null)
Gott Nytt år på er
...Nilla...

Bilden kommer här

(null)


Snart är det rätt sida på året

Håglös och ovillig till det mesta men kör på en då och jag brukar känna så här vid den här tiden på året. Har yogat massor och har nu gått upp en svårighetsgrad. Men har tyvärr fått ont i foten av det eller om det är för att jag tagit promenader. Lite oroligt eftersom jag ska på en vandringsresa i slutet av Maj.

I dag yogade vi tillsammans, då får det bli det lättare passet för att Ingemar ska hänga med.  Jag får då jobba på att fokusera mera och inte lyssna på hans ansträngningsstön och se i ögonvrån hur han vinglar i balansövningarna. Men roligt att han ändå försöker.
I eftermiddag ska jag ta sista spinningpasset för i år och sedan är det dags att skaffa nytt träningskort. Jag har nu tappat räkningen på antalet pass men det ligger någonstans mellan 55 och 60 och målet var att få ner priset till under 35 kronor och det har jag lyckas med. 
Julen har varit lugn och bra, skönt att vi dragit ner på alla måsten till jul numera, inte massa julklappar och inte massa mat heller. 
Innan jul när vi Varenne och inhandlade en julklapp på Rituals såg jag en blus/jacka som jag blev väldigt kär i. Men den var väldigt dyr......799kr, men på juldagen gick jag in på hemsidan och då hade de satt ner den med 40%, klick och den var min. Tror jag ska ha den till grön pennkjol på nyår, bild kommer hoppas jag.....
...Nilla...

Yoga vila

Sitter på bussen på väg till Stockholm med ett stopp i Nyköping där väninnorna kliver på. Vi ska på en liten Tallinntripp. Kollain julmarknad och kanske köpa mig nya tofflor om jag hittar några i min smak.

Varit duktig med yoga och faktiskt yogat varje dag i tre veckor, vissa dagar bara en kvart men oftast en halvtimme. Gjort det direkt på morgonen efter kaffet innan jobbet för att få det gjort och känna ett lugn underdelar dagen. Nu blir det minst en yogafri dag men sedan är det dags igen. Trorjag skasnäppa upp ett steg och köra ett svårare pass nu efter vilan.

Spinningen går också som planerat och jag kör oftast två pass i veckan, tycker det räcker.

I fredags var jag på mammografi, var orolig och nervös innan, stressar upp mig och tänker att det ska göra ont och dra i pacemakerärret. Mina syrror på jobbet preparerade mig med alvedon och Ipren innan och vet ni, det gjorde inte ett dugg ont. Det kan inte finnas någonting i dem, nä verkligen inte. Bara vänta på brevet som bekräftar det.
1750/51= 34,30
...Nilla...

RSS 2.0