I väntan på sotarn

Sitter och väntar på sotarn, väntar på att en tvättmaskin ska vara klar och väntar på att åka ch jobba. Mycket väntan 🤗.


Det här med belöningen på 20 kronor de dagar jag inte äter godis eller annat onödigt, det har inte blivit många 😕. Men matlådedagarna är fler så det blir en del pengar på motivationskontot.

I tre dagar har jag kört spinning och känner mig så nöjd efter varje pass och det finns egentligen ingen anledning att inte åka direkt efter jobbet och bara spinna på.

Nu blir det Bråvallafestival i fyra dagar och då blir det ingen spinning.

...Nilla...


Den förbannade foten

Usch vad det är tråkigt med att foten inte funkar som jag vill 😩


Idag var jag på ett återbesök hos ortopeden. Det såg egentligen ganska bra ut och det läker även om det går långsamt men två av skruvarna har åkt ut lite och de ska operas bort. 

Men det får vänta till hösten och är ingen stor grej utan ska gå lätt...... Hm, tycker det är sällan som sådana tillställningar som jag är med på går smidigt utan det brukar hända något. Som när jag satt in min pacemaker, den operationen skulle gå på 45 minuter men tog nästan fyra timmar eftersom de inte fick fast sladdarna på hjärtat pågrund av flimmer.

Men nu ska jag inte måla faan på väggen utan det här kommer gå som på räls. Efter det kommer jag springa som en gnu.

...Nilla...


Brölopp

Skriv inläggstext 

Dottern Therese är numera Fru Öjebo.


Snabb vigsel i rådhuset där jag och övriga inbjudna gäster väntade på trappan utanför med såpbubblor.

Efter det var det fest i deras trädgård och jag var faktiskt kvar till ett på natten, idag är det tröttigt, huvudvärk och faktiskt lite lätt illamående.

Angående sparandet i veckan blev det 200 kronor, två gånger matlåda och fyra dagar utan godis, tror på bättre resultat den här veckan.

...Nilla...


Från Slösa till Spara

Nu behöver motivation för att skärpa till mig och den som kan ge mig det är bara jag själv


Har under senaste tiden ätit väldigt mycke godis, kaffebröd, glass och annat som inte innehåller någon bra näring. En verkligen dålig sida hos mig.

En annan dålig sida är att jag slösar pengar och inte sparar som jag egentligen kan. Vet vad jag vill spara till, vilket är en hemlighet.

I dag när jag lyssnade på en podd pratade de om olika spartips vilket fick min hjärna att börja mala: Dessa två dåliga sidor jag har, kan vara flera  men nu fokuserar jag på dessa två, kan de liksom omvändas till något bra? 

Jo, nu har jag planerat så här: 

Varje dag som jag inte stoppar något av följande onyttigheter i mig tar jag tjugo kronor in på ett helt nytt konto. Det gäller godis, kaffebröd, glass och snacks.

Dessutom de dagar som jag tar med mig matlåda och inte går ut och köper mat sätter jag in sextio kronor ( en matlåda på ICA kostar  59kr).

Kontot har jag döpt till motivationskontot och jag öppnade det idag,  summan är idag noll och eftersom jag varit på kalas för Axel har jag ätit tårta och cocusboll.

Vi får se hur det går och hur mycket pengar som kommer in på kontot.

...Nilla...


Tuff Tuff

Svar till Anna: Malgrat de Mar tror jag staden heter.


Har blivit orolig för foten, att den inte ska bli bra. Tar nu Alvedon varje morgon för att den annars snart börjar värka. Väntar jag att ta till värken kommer blir jag inte av med värken.

Planerna att kunna ta mig upp på de höga bergen på Lofoten är i fara. Dessutom har jag planerat att jogga i Spanien i slutet av september.

Eftersom jag är orolig har jag tagit kontakt med ortopedmottagningen, fick en tid med röntgen innan i mitten av juni.

Men tro inte att jag kan tygla mig och bara sitta med foten i högläge. Nä utan i förra veckan införskaffade jag mig ett klippkort på Friskis och Svettis och har sedan dess kört spinning två gånger.

Riktigt roliga spinningpass och känslan att få bli riktigt svettig och energitömd är härlig. 

...Nilla...


RSS 2.0