30. Presenttips

Jag är helt såld på Attlings smycken, finns så många fina men dyra. tänkte visa några favvosar så att mina nära och kära vet vad de behöver spara inför min födelsedag som infaller om cirka 8 månader:


4200 kronor för det här

Eller varför inte det här för 5500Det här tycker jag är absolut för dyrt:


39 000 kronor hm...tur att det inte var euro va?


Men det här är också så fint och kostar 1400 kr

Finns fina örhängen som duger bra:


1600 kronor


1000 kronor passar bra till halsbandet längst upp.


Men det är 8 månader kvar.

...Nilla...


29. Gnälla lite

Det finns mycket jag skulle kunna säga om den här vintern men det tänker jag inte göra för jag tycker inte den är värd någon uppmärksamhet.

Mitt träningsschema rullar på och jag hänger i förutom att jag har ont i höger axel och arm och den behöver vila. nu tror ni kanske att det är på grund av för hård träning men jag vet vad det beror på. Jag har hamnat i ett dataspelberoende och ligger i sängen med datorn på magen hela kvällarna och känner hurr jag spänner mig. SÅ JÄVLA DUMT!

Nu har jag lovat mig själv, min arm och min axel att det är slut med det. Dessutom tränar jag bara mage och ben nu på morgonpasset ett tag. Synd eftersom jag har fladdermöss armar. 

Att försöka hålla någon diet är inte lätt men det går skapligt...en halv semla idag.


...Nilla...


28. Kopiera mera!

Jag har hittat några bloggar som jag följer dagligen. De är oftast roliga och naturligtvis handlar det mest om hur man ska få kroppen i form, ett kärt ämne.

Idag är jag bara tvungen att delge er en liten bit av en av mina favosar. Hela inlägget handlar om hår som pryder kroppen lite här och där, jag har kopierat sista delen (vet inte om man får göra så).

Kom ihåg att det är inte jag som dikterat texten för så här rolig är jag inte:

Sen om vi går ännu längre ner (eller in) så har vi själva "P" (paradiset eller prusiluskan, välj själv). Förresten, på finska heter det "pillu", kom jag på nu. Om jag minns rätt så brukade det vara ett rosa-rött, daggvått, sidenaktigt område som jämfört med mannens kulor kunde se ganska bra ut. Eller så var det något jag såg i nån tidning nån gång, minns inte riktigt. Vad jag däremot minns är att den inte var gråaktig!? Nu om man ställer sig framför en spegel och lyfter upp traktordäcket så ser man en provbit på mio´s soffa i grått buffelskinn! Vad hände? Och när?

Hahaha
...Nilla...


Helgen slut och även vilanDå var öppna spisen ett minne blott!

Jag är så trött på den här vintern.
Jag vill kunna ta cykeln och bara rulla iväg utan att vara rädd för att ramla på någon isfläck.
Jag vill kunna gå ut med soporna utan att behöva ta på ytterkläder.
Jag vill kunna sitta på trappan och dricka kaffe.
Jag vill slippa vara orolig för väglaget när någon med nytt körkort är ute med bilen.
Jag vill sova med öppet fönster.

...Nilla...


26. Mitt Biggest Looser

Från och med i måndags har min väckning stått på kvart över fyra. När klockan ringer har jag gått upp och satt på mig en slurk kaffe.

Tio minuter i fem har jag varit iklädd gymkläder, tagit träningsväskan och begett mig till gymmet som öppnar 05.00.

Kört min styrketräning som tar en timme och tio minuter.

Hela dagen känns så bra efter det och det är lättare att motstå frestelser.

Planerna jag har är att fortsätta så några veckor för att se vad som händer i kroppen, om den tajtar till sig.

Många kommentarer får jag om att detta är inte bra..... men varför det?

Deltagarna i Biggest Looser tränar hela tiden och det är inte tal om att vila.


Bilden här är skrämmande lik hur jag ser ut idag!

Nu ska jag i alla fall vila två dagar och nästa vecka ska jag dessutom ta två spinningpass, tror jag, tog bara ett den här veckan.

...Nilla...


25. Yoga"Kundaliniyoga är en metod att bli ingenting,
så att allting kan flöda igenom dig."

I fyra veckor har jag gått på en grundkurs i Yoga, sista gången idag.

Vid första tillfället tänkte jag: "ja,ja jag ska ge det en ärlig chans". Det var lite flummigt, sektmässigt men samtidigt skönt. Vi fick med oss en folder hem för att läsa på och träna. Under dessa fyra gånger har jag tränat hemma en gång och då lite halvhjärtat.

Efter andra tillfället, mitt i en verkligt jobbig vecka, kändes det väldigt bra och jag kunde under delar av passet få bort hjärnstressen.

Tredje gången var faktiskt fantastisk. Under passet kände jag energier (eller vad det var) som flödade runt i kroppen. Morgonen efter när jag vaknade kände jag mig oförklarligt bra i kroppen, både lugn och pigg.

Dagens pass var inte lika bra som tvåan och trean men ändå känner jag mig pigg nu fast att jag gick upp kvart över fyra i morse.

Varför går jag upp kvart över fyra kanske du undrar men det kommer jag att förklara vid nästa inlägg!

...Nilla...


24.En milstolpe nådd

Puh..eller phu...nä det ska noga vara puh!

Idag gick jag och väntade på att få höra om pöjken klarade uppkörningen. För att peppa honom skickade jag ett sms där jag skrev: Jag är så nervös så jag mår illa.

Fick snart ett svar: Vad tror du jag är då? Men det är ingen stor grej det finns gått om uppkörningstider.

Efter att han ringt var jag totalt utmattad men LYCKLIG!

...Nilla...


23. Mjuni

Även om februari är en vinter månad så är den ändå ganska bra eftersom den går fort, den är iallafall minst 2 dagar kortare än resterande månader.

Det fick mig att fundera varför vi inte gör om hela kalendern och förkortar alla månader till 28 dagar men samtidigt gör en månad till på året.Tror att alla skulle tjäna på det.

Planen är den att vi då får en månadslön till om året, vi betalar skatt på den också och då borde det vara bra för samhällekonomin. Våra räkningar son handlar om förbrukning skulle bli lite mindre varje månad och vi skulle då kunna konsumera mera vilket ökar sysselsättningen. En månad får vara lite längre och då tar vi juli.

Den nya månaden får ligga mellan maj och juni och vi döper den till mjuni. Lär er rabbla januari, februari, mars, april, maj, MJUNI, juni. juli, augusti, september, oktober, november, december.

Smart va!

...Nilla...


22. Söndag kväll

Söndagkväll och väntan på Solsidan.
Jag anlände till Nyköping för en liten stund sedan och har packat upp.

Eftersom vi renoverar det rummet som är mitt i huset är det lite förvirrat hemma. Den öppna spisen håller på att monteras ner och för att dammet ska hålla sig där har vi bommat igen rummet och vi går genom källaren när vi ska till sovrummen. Det blir till att tänka till varje gång något ska uträttas och vi förflyttar oss. Många gånger har jag gått ner för trappen, igenom fyra rum i källaren, upp för trappan när jag kommit på att jag får vända och ta samma väg tillbaka för att jag glömde något kvar.

Men det är bra att röra på sig har jag hört.Men det går framåt!

Söndag kom mormors lille kille på besök men han var trött och lite kinkig för han har varit sjuk.Men piggnade till och ville leka piratSom vanligt var helgen för kort.

...Nilla...


21. Tänkvärda saker ... eller inte

Nu håller hjärnan på igen och funderar och studsar tankar medans jag fyller en damsugarpåse med katthår och damm.

Det som rör sig innanför pannbenet handlar om något vi säger ibland:
"Livet är inte lätt"

Men om det inte är lätt måste det vara svårt.....med andra ord "livet är svårt" ....
Undrar jämfört med VAD?
DÖDEN, eller?

Ja inte vet jag för jag har inte upplevt döden ännu.

...Nilla... 


20. Lycka

Idag fick jag ett budskap som innebar lycka.

Min lille pöjk hade klarat teoriprovet till körkortet. en stor lättnad för mig och man kan ju bara undra hur det då kändes för honom, nu är bara uppkörningen kvar.

Naturligtvis måste detta firas på något vis. Jodå när pöjken nu var så duktig unnade mammn sig en CD-skiva, trots köpförbud......det var jag väll värd?

Nu vill jag bara få över alla låtarna till min mobil.....men det kanske pöjken kan hjälpa mig med....Nilla...


19. Dålig människa

Hur gick det till?

Hur kommer det sig att jag plötsligt blir en så dålig människa?

Jag äter fel och inte tränar jag.

Men jag har en plan...hört det förrut?

Måndag, då ni, då är det dags.

Faan trot!

Nilla


18. Närmare och närmare

Inte blir det som man tänkt inte, men vad spelar det för roll om 50 dagar när jag landar på Aruba.

Veckan som gick innehöll en del brister i mina löften. Det blev ingen träning på onsdagen, var ute och drack vin istället. Ingen träning idag, söndag, var på jobbet och arbetade ifatt det som jag inte hann med förra veckan.

Imorgon hade jag tänkt mig ett spinningpass men vet inte hur det går för jag har lagt ett möte till kvällen, kanske jag hinner innan men tänker inte stressa ihjäl mig.

Igår, lördag var jag hos optikern för jag tycker att jag ser så mycket sämre. Optikern som dessutom är en vän till mig tyckte inte att jag skulle byta nu för det är så liten förändring. Men jag behöver tänka på att skaffa terminalglasögon och det betalr jobbet. Hm, där sparade vi många tusenlappar.

Att komma in till Norrköping City med ett köpstopp är inte så roligt men jag klarade av det. Men eftersom min telefon är över två år gick jag in på telenor och hämtade ut en ny utan kostnad, inet slöseri här inte. Nu ska jag bara lära mig telefonen....

Har träffat flera som pratar om Aruba och jag får bara höra att de vill dit igen.

...Nilla...


RSS 2.0