Jorå!

Läkar besöket gick bra. Joseph som doktorn heter ställde om pacemakern i två olika parameter??????

Vet att det ena gällade att det tar så långtid för mig att få igång hjärtverksamheten när jag springer eller spinner, hjärtat fattar lite långsamt. Vad den andra barametern var fattade jag inte.

Så la han till en medicin till för att förhindra blodpropp eftersom jag har en del hjärtflimmer. Att göra något mot hjärtflimmret var svårare och vad han såg var det inte några längre perioder men lite då och då. Batterierna tror han håller cirka ett år till men vi gör en ny koll om ett halvår. Det känns bra tycker jag, var lite nervös att det skulle vara värre och det har jag inte tid med.

Hopps nu att halsen slutar krångla också så att jag kan köra på för fullt igen. Törs inte gå in på funbeat och kolla hur jag ligger till. Antar att Sally är förbi mig med råge.

Var på eftermiddagen och hälsade på mor och far och fick i uppgift att beställa smörgåstårta till söndag när pappa fyller år. Hm... smörgåstårta är inte bra för min kropp och ingår inte i min diet. Får väll ta med mig lite keso.....

Fick två trisslotter på posten av Veronica, två dagars fusk. Tyvärr vann jag inget så tanken att hon och jag ,smala och snygga, skulle ligga på en solig strand grusades något........

Kollade lite bilder och hittade den här på Madde och mig från hennes examensdagFina Madde
Undrar när hon kommer uppåt i landet?

Tänkvärt ord på vägen genom livet:

Det finns mera hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd

Nilla


Äntligen

Jag är så trött och tror att jag kan sova hur mycket som helst. Undrar varför, är det hösten?

En anledning kan vara att mitt hjärta varit något hoppigt sista tiden. Kanske behöver jag nya batterier till pacemakern, ska till Norrköping och kolla den imorgon. Lite orolig att de ska få för sig något som inverkar på jobbet, typ ta det lugnt, läggas in för ommedicinering,eller något liknande. Men det ordnar sig det också, man kan väll rymma, bli efterlyst eller något annat spännnde. Vore bra för hjärtverksamheten, med spänning alltså, haha.


Känns iallafall bättre med dieten nu och har inte samma hungerkänslor som förra veckan och nu väntar en tallrik med oxfile och grillade grönsaker med potatis. Ska bli mums!


Jesper har klarat mönstringen och är godkänd som stridis, vilket inte innebär att han får göra lumpen men han har behörighet att söka.


Nilla


Bra dag

Hm.....Idag var vågen okey men nu står den på hatthyllan igen och får komma ner på fradag morgon. Förra måndagen stog den på 89,3 och idag på 87,1 vilket gjort 2.2 kilo. Nu är det väll inte hela sanningen eftersom vikten var extrem förra veckan efter resan.

Jesper drog iväg på mönstring idag, min lilla prins vill verkligen bli en stridis och vill verkligen leverera på mönstringen. Som den hönsmamma jag är har jag varit mest orolig för att hon skulle ta sig dit, han har åkt tåg med ett byte i Hässleholm. Tydligen klarade han det bra och jag kan bara andas ut tills han ska hem igen men nu går det väll på rutin, haha.Igge blev sugen på en bike-tur och kom upp hit och vi har varit på bio och sett "Flickan som lekte med elden". Visst var den bra men den förra var bättre. Men nu längtar jag efter tredje filmen eftersom den tredje boken var bäst av tre superbra böcker.

Nu väntar disk och ett kokt ägg för jag har ätit för lite protein idag. 

Nilla


Nu fattar jag....Dessa vackra blommor som hängt på en bro här i Nyköping är nu borta vilket innebär att hösten är här.

Hela förra veckan undrade jag: varför och sedan varför och sedan, men va faan. Jag var irriterad, trött och något bitter. Visserligen vill jag tillstå att en del av de saker som jag blev arg på och det som irriterade var många gånger befogat, naturligtvis, haha.

Idag fick jag förklaringen och jag borde väll känna min kropp. Nu känns det bra att jag klarat av den här veckan och nu kommer det bara bli lättare.

Sitter nu i Nyköping och varit och handlat, planeringen för veckan är klar och det blir en enkel match. Tyvärr Veronica ingen trisslott i sikte. I morgon ska vågen komma fram och visa resultat.

Dagen har varit lite seg.....var inne i Norrköping vid två tiden i natt och hämtade min make. Han hade varit på klassfest från grundskolan, det var ett tag sedan han slutade. Det var några av grabbarna som han inte kände igen men han kände minsann igen alla tjejer.


Väl Mött
Nilla
 


Loppis


Veronica och Therese


Idag var det loppis dags. Jag gick upp redan halv sex för att komma iväg tidigt.
Försälningen var inget vidare idag men om man ser ut som de två ovan är det väll ingen som vill handla.

Upsynen ändrades något när de fick se att det var en kamera frammeHär ser ni Syrrans bord, vilken j-vla ful katt va, undrar om den blev såld


Therese försökte göra reklam för en av Veronica barn mössor men det blev mera likte en FN soldat.Ikväll är jag gräsänkling. Ingemar är på kalssfest så om någon tänker gå till Palace vill jag varna det är fullt med gubbar där ikväll. Jag ska hämta hem honom i natt och får väll se hur söt han är då.

Veronica är tydligen skyldig mig två trisslotter nu. Hopps jag vinner eftersom hon och jag vill till solen.

Nu ska jag steka mig en bit oxfile med grönsaker.
God Kväll
Nilla


För snäll!!!

Puh, jag tycker att matsituationen är bra jobbig nu. Svårt att hinna med planering och är faktiskt hungrig hela tiden. I våras när jag gick på den här dieten var jag aldrig hungrig och jag analyserar det förståss. Är det så att min kropp kräver lite mera eftersom det är mera muskler nu? Förra gången tränade jag skithårt och den här veckan har jag inte tränat eftersom jag har ont i halsen, då borde väll kalorierna räcka.

Hur som helst så har jag skött mig hittills och vågen visade ett kilo mindre idag än i måndags. Men Veronica som nu är min stora idol har sedan i våras gått ner 16,4 kilo, de ni det är något att försöka slå.

Grattis Veronica

Idag har jag varit i Söderköping och plockat upp de grejer jag ska sälja där i morgon. Therese, dotera min, tyckte att hon hade mycket men tror nog att hon kommer att häpna i morgon när hon ser allt mitt. När jag var klar där ringer sonen som är på väg hem från Stockholm och vill bli upphämtad i Norrköping, han har bråttom hem till Husby för att klä om inför en fest ikväll. Hans mamma är så snäll,så snäll så hon tar vägen över Norrköping.

Väll hemma är det skjortor som behöver strykas, hm...Jag suckar och säger att nu får han lära sig att göra det själv och att det är sista gången som jag gör det..........Jesper svarar:
Men mamma det där vet vi båda två att det inte är sant för du är FÖR snäll.


God kväll
'Nilla

Tur som en tok

Igår hittade jag en enkrona ute på väg till kontoret. Jag har fått lära mig att om man hittar en peng ska man stoppa den i skon och det ska ge tur.....Passade bra att det var Lottodragning igår. Tror ni att jag är rik nu?
Nä ingen fara men jag vann 22 kronor. Bra tänkte jag då får kronan ligga kvar. Men nu ikväll har jag ont under foten och inte har jag vunnit något men så har jag inget som jag kan vinna på. Det är klart..... om Veronica fuskar får jag en trisslott av henne. VERONICA fuska!!!!

Ostfylld kyckling,gröna ärtor sallad och valnötter

På lördag lir det Loppis i Söderköping. Har plockat ut lite kläder här och hemma har jag 8 resväskor fulla. Nästa vecka kan jag eventuellt köpa skor.

Nilla


BridgeFläskfile, haricots verts, äpple och valnötter!

Ser det smaskigt ut? Så dricker jag te till.

Ännu en skötsam dag enligt mina värderingar just nu. Det enda mörka molnet är att jag inte kan träna eftersom halsen inte är bra. Ska gå ut med soporna senare så det får bli den motion som min kropp blir bjuden på idag.

Jag är jätte sugen på att ställa mig på vågen men det får vänta till på fredag morgon, den står nu å hatthyllan och får inte komma ner innan torsdag kväll då den ska stå i hallen och vänta tiil fredag morgon.

Den 15 oktober börjar en ny fas i mitt liv. Jag ska då börja på bridge kurs.
Är detta ett tanttecken?

Tänk om jag blir mästare!

Nilla


Surar

J--vlar, jag som var så kartig igår över mitt övertag på funbeat.

Idag är jag sur för jag har ont i halsen, hade tänkt gå på spinning men om jag gör det kanske jag mår grisilla imorgon.

Förövrigt har jag hållit mig till mina planerde matintag förutom att jag svalde något flygfä i morse på morgonpromenaden. Räknas det som proiein tror ni? Funderar på om jag kan använda munskydd på promenaderna nu eftersom det är mycket smådjur i luften.

Hoppas nu att jag mår bättre imorgon eftersom jag då bjudit med Inga-Lill (kollega och resevänn) på ett Esay-line pass imorgon.

Dagens ledord:

Förståelsen skulle öka om vi begrep lite mer
Eller?


Nilla


Funbeat

Min topplista (30 dagar)

1.

Gunilla K.

BarBar 775 min

2.

Sally K.

BarBar 737 min

3.

Veronica L.

Bar 328 min

 

 


Var nu tvungen att kontra Sallys blogg eftersom hon igår hade gått om mig på funbeat och glad visade siffrorna. Men ha titta nu då?

Funbeat är en sidan där man bokför all träning. Som ni ser är har jag Veronica och Sally på min lista, finns det någon mera där ute som vill vara med? Gå då in på funbeat.se. Faktiskt riktigt roligt. Jag kommer inte ihåg hur långt bakåt som räknas men det är några veckor. Som ni ser ligger jag nu på 775 minuter och jag brukar ligga en bit över 1000. Bara att kämpa på alltså.

Nu har första den första dagen gått av mina åtta veckor i Isodieten. Måste erkänna att jag är lite hungrig ikväll men det är bara te som gäller, det kan jag lova.

Har varit på gymmet och kört ett styrkepass. Jag är såå duktig.......... om jag får säga det själv alltså.


Nilla


Vardagen är livet

Måndag morgon och det är dags för Isodieten

Jag har haft det så bra på min lilla nöjsetripp och är nu riktigt ladda för vardagen som är det största i livet. Nu kommer mycket tid gå till att få viktminskningen att fungera, måste ligga steget för hela tiden. Annars blir det böter, Veronica ska ha en trislott för varje dag jag fuskar.

Vågen visade 89,3 imorse (något kilo är eftersläpet från Bratislava) men nu får vågen vila till fredag morgon.

Så ett speciellt meddelande:

  Therese: Jag älskar dig och du är aldrig ensam.                                                                                                 Jag håller tummarna idag och ringer dig under eftermiddagen.

Fotat igår hos mor och far

Nilla


Reseskildring Bratislava

Bratislava hoppas vi ses igen.

I torsdags lyfte vi en halvtimme försenat mot Bratislava, Slovakien. Planet var inte helt fullt men bra nära, många fortsätter mot Wien. Flygtiden blev 1 timme och 45 minuter så en varsin liten vinflaska hinns med.

När vi landat var det att buss från flygplatsen in till staden, biljetter inhandlas i infomationen med en förklarin om hur vi tar oss till hotellet. Först buss och sedan spårvagn en resa på knappt 30 minuter till en kostnat av sju kronor.


Av från spårvagnen och börja knalla, naturligvis åt fel håll men det kom vi på när vi gått ett kvarter och vi var nu lite sugna på näring av alla former. Därför satt vi oss på ett av de ställen som såg trevliga ut, vilket alla gjorde.

Svårt att veta vad man ska äta men vi bestämde oss för varsin bakad potatis men det kanske inte räcker så vi tog i två portioner vitlöksbröd också. Vänninorna tog vin och jag en mörk öl.


Inga-Lill


IngegärdNär maten kom in fick vi vår första chock. Bakad potatis där var cirka tre gånger så mycket som hemma och de var i klyftor med gräddfilsås och bacon. Inga-Lill kommentar: "De tog död på min passsion för bakad potatis". Men det smakade riktigt bra bara lite mycket, tur att vi inte tog tre tallrikar vitlöksbröd.

Mätta och nöjda betalade vi 200 kronor för hela kalaset och då var det med både öl och vin.

Nu gick vi till hotellet som var lätt att hitta, ett stort höghus med 15 våningar. Vi fick vårt rum på plan nio. Inte det smakfullaste rum jag sett men helt okey och det var ju billigt. Här la vi oss nu och vilade benen fem minuter och sedan ut på lite rundvandring. Vi måste också hindla lite drickbart till rummet och började i en matbutik. En flaska rödvin 30 kronor och lite kex och choklad.

Så in i gamla staden som är en riktigt mysig turistfälla där jag kan gå i timmar och bara titta på husfasader och och statyer. Vi gick runt och tittade i småbutiker med varierande priser, mycket kristallglas som jag inte skulle vilja ha om jag så fick dem.....
Snart var vi törstiga och satt oss ner i en gränd och beställde öl. In kom det ölet som fick namnet av oss "sladdrig bastant" eller "bastant sladdertacka". Ölet var 12 % och mums. På det här stället var det lite dyrare, kostade hela 28 kronor flaskan.

Ni fortsatte vandringen och vi hittade en liten presentaffär där de hade de roligast prynadsaker och om det varit någon i min närhet som skulle gifta sig snart hade jag inhandlat ett brudpar på cykel. Här fanss så fina hängare till handukar m.m. Men faktiskt så handlade vi inget .


Nu hittade vi en ostbutik och när vi var i Paris förra året gnällde jag om att jag inte fick någon ost så här skulle det bli ost. Trötta vandrade vi nu tillbaka till hotellet, jag tog en pizza slice till en kostnad av tio kronor utanför hotellet. Inne på rummet korkade vi upp vinet och åt ost och kex. Ingegärd som var tröttast av oss undrade varför vi inte köpte två flaskor och sedan somnade hon sött.


Vid sjutiden vaknade jag och då var Ing-Lill färdig duschad. Upp ur sängen och in i duschen. Ner till frukostbuffen som var riktigt bra med äggröra, korvar, stekt ägg, kokt ägg, skinka, ost o.s.v. Dessutom en kakbuffe som vi inte var intresserad av vid denna tidiga morgonstund.

Nu väntade donau på oss, gick en promenad dit och sedan upp till en borg som låg på toppen av gamla staden

Tillbaka till hotellet och vilade en kort stund för att sedan ge sig ut på lite shopping. Jag inhandlade två BH:ar för 40 kronor styck, en vinterkappa för 300 kronor.

På kvällen var vi åter ute och jag intog en del öl,  jäger men alltså en jäger 25 kronor.
Kvällen var också så vacker med fasadlysningar, färgade fontäner m.m.

Vi somnade sött på kvällen och dagen efter bar det av tillbaka till Sverige. Flygresan var en hit för det var helt klart väder och jag såg ner över europa. Bara dåligt skyltat för jag fattade aldrig vad jag såg.

Mot vardagen, vilket är helt okey för mig.
kram
Nilla


Lediga dagar

Jaha då var det dags att ta en liten tripp neråt europa.

Flyget går imorgon 10,30 från Skavsta och det är två timmars färd till Slovakiens huvudstad Bratislava. Jag ska hämta upp mina resevänner straxt efter åtta. På Skavsta kommer vi att sätta oss och ta några glasvin ifall vi får för oss att vara flygrädda. "Mota Olle i grinn". Måste ju skylla på något.

Har ännu inte packat och vet inte riktigt vad jag ska ta med, det är ju inte så noga. Hinner nog kasta ihop lite imorgon.

Vill påminna nära och kära att Ingemar fyller år imorgon och eftersom inte jag är hemma och firar honom kanske ni kosta på honom ett samtal.

Jag landar igen på Skavsta 15,10 på lördag.

Ha det till dess
Nilla 


Shopping i Bratislava

Diskuterat med mina resekambrater om vad det finns för specialliteter i Bratislava. På den officiella (säkert felstavat) hemsidan står det att man köper kristall, halmarbeten och påskägg........ Tänker nu att vi tre som åker sitter på flyget hem, en med en kristallkrona i knät, en med en julbock i halm och sedan jag i mitten med ett gigantiskt stort påskägg.......... 

Har kollat vädret och det ser okey ut och det ska bli riktigt spännande att komma iväg. Var och växlade pengar och eftersom vi ara ska vara där från torsdag till lördag behövs inte så mycket packning. Vi reser med bara handbagage som vi alltid gör på våra små tripper.Har ikväll klarat av ett rejält spinningpass, jag vet ju hur mycket  kalorier det kommer att bli under resan och det gäller att bränna vad man kan innan. Jag har dessutom börjat planera för nästa vecka när jag börjar om med "isodieten". Det behövs en ordentlig planering för att klara det och så måste det inhandlats på söndag.

Vill nu skryta lite. Jag skriver inte gärna om mitt jobb men nu kommer jag in lite på ämnet, men bara lite. Under hösten har jag ett samarbete med en kursledare från Stockholm (huvudstaden) och igår sa hon att om hon någon gång skulle få välja en chef skulle hon utan tvekan välja mig.
OJ vad det värmde mitt hjärta.

http://www.bth.se/kunskapsomraden/haltek.nsf

Nilla


Nöjd

Idag kan ja vara nöjd med mig själv....men va f--n betyder nöjd?

För mig känns ordet nöjd lite lamt .......som om det är acceptabelt men inte mer. Men jag vet inte jag kan ha fel.

Hur som helst: i morse tog jag min promenad men tänkte att nu måste jag nog höja ribban. Därför joggade jag ungefär halva vägen. Lite jobbigt eftersom jag då inte ätit något sedan kvällen innan, men det gick bra.

Efter jobbet var det bara att hoppa i träningskläderna och cykla ner till gymmet och köra styrka i 80 minuter. Fick hjälp med en ny maskin där man tränar rumpan..för den som har någon. Får se hur det känns imorgon. Jag har bokat in mig på ett spinningpass till imorgon.

Nu är jag värd lite näring och här ser ni den tallriken:

Ungsbakad lax, med ungsbakade grönsaker lite sallad, torkade tomater och avokado.
Rena lyxen en måndag kväll.


Om du fick leva om 5 år?

Om du fick leva om de senaste fem åren och ta bort en del misstag du gjort, skulle du göra det då?

Jag i min enfalld tror att om jag tog bort de misstag jag gjort skulle jag göra några andra och vem vet, de kanske skulle vara värre? Möjligt att jag inte skulle köpa en del av de skor jag köpt. Om jag skulle göra om de senaste veckorna skulle jag inte äta allt det onyttiga jag stoppat i mig......

Nu är det söndag kväll igen, jobbar nu tre dagar och åker sedan till Bratislava. I Bratislava ska jag enbart vara turist och smaka av deras öl och vin. Vet ingenting om den staden men tror att det är en liten genuen stad.

Undrar hur shoppingen är? Kanske att de har några snygga skor. Jag behöver en ny plånbok, det kan jag titta på.

See you
Nilla


Axel i mitt hjärta

Igår kväll kom Therese och Axel ut till oss. Axel ville ha fredagsmys med popcorn och äppeljuice. Skönt när det inte är så stora krav. De sov över och sedan blev det lördagsmorgonsmys i soffan med barnprogram, macka och äppeljuice.De skulle sedan till kyrkan på barndop och Axel fick på sig finskjortan. Vi hjälptes åt att kolla så han inte smutsade ner sig ända tills han gick ut och strök sig mot min bil.....jaja inget att göra åt.

Ikväll har jag varit på en 40-års fest som var super trevlig, god mat, gott vin och trevliga människor.

Nilla


Helg stress

Har nu tid med en uppdatering!

Igår kväll hade jag det riktigt roligt. Vi, enhetschefer, hade blivit inbjudna av våra chefer på en cykelorientering i Nyköping. Vi samlades och blev indelade i lag fyra och fyra. Till vår hjälp fick vi diverse rebusar att lösa tillsammans med gatunummer. Först lista ut vilken gata vi skulle till sedan cykla dit och där få bokstäver som tillsammans bildade ett ord på en plats där vi alla skulle samlas. Fem olika gator skulle vi hämta bokstäver på.

Mitt lag cyklade glatt iväg och vi var så säkra på att vi viste vilka gator vi skulle till.........Det var mycket uppför och varmt och svettigt men vi kämpade tappert. Tre ställen hittade vi och fick efter två timmars cykeltur ringa och få ännu en ledtråd för att komma till slutstation där det väntades förtäring och vin.

Vi var övertygade om att vi var sist men -icke. Ett lag hade endast hittat rätt en gång fast de hade ringt till eniro fem gånger.

Mycket motion och dessutom var jag på ställen jag aldrig varit på tidigare.....skulle heller aldrig hitta dit igen.

Mycket rolig ide!


Trevlig Helg


Kan man få lite hjälp

Okey, ibland känner jag mig vilsen......Men jag tror nog att det finns någon som kan hjälpa mig.
Saken är den att jag brukar använda Lancome mascara och då följande:

 

Först den smala och sen den tjocka.....vet egentligen inte om det är rätt metod men så har jag gjort allafal. Nu började jag känna att dessa inte var så färska längre (har lärt mig att mascara får endast användas i tre månader). Var och shoppade nya igår.

Blev då aningen velig men bråttom som jag ofta har köpte jag följande:

Men vad är nu meningen? Ska jag först använda den vita och sedan den svarta eller? Du kanske tycker frågan är dum men om man inget vet ...........

Kastar mig snabbt mot nästa ämne:

Veronica min syterdotter och jag har samma intresse: viktminskning. Hon har varit jätteduktig och gått ner rejält efter sitt andra barn. Under sommaren har det varit lite så där och hon som jag börjar om igen och igen. Men nu hade hon bestämt sig för att nu är det alvar och jag som gärna vill hjälpa till tyckte att hon kunde BÖTA 1000 kronor till mig varje dag hon inte följer sin diet, man är väll hjälpsam.

Men nu har vi en annan plan, tror jag. Från och med den 21 september när jag ska börja min Isodiet är det meningen att den av os som inte sköter sig får köpa en trisslott till den andra, helt okey vaa?

Men Veronica fram tills dess får du göra vad du vill så om du ska synda gör det innan den 21 för sedan blir det dyrt.

Vad händer om jag vinner stor summa på Veronicas  olydnad? Tar med henne på en riktigt lyxig, lång, skön resa.

Nilla


Ingen vet vem du är?

Vill nu diskutera en klyscha:

Ibland hör man att någon ska jobba på att lära känna sig själv, hitta sig själv o.s.v. Men, vet du, hela du är en skapelseprocess som aldrig blir klar. Vem är det som skapar dig: Det är du själv, förutom själva befruktningen.

Vem vill du vara? Hur vill du att andra ska se dig?

Dina tankar och dina sorger är det ingen som ser och du väljer själv vem som ska få se dem. Men alla ha svarta tankar ibland och alla bär på sorger inom sig.

Låter det tugnt, ja men det hör till livet.

Nä jag är ingen dyster gök men blir djup i mina tankar ibland, djupare än vad som är riktigt riktigt. Kanske det beror på att jag har mycket runt mig och inte hinner till träning där jag får en slags sinnesro och bara kroppen jobbar.

Optimisten ser en möjligheter i varje problem
Pessimisten ser ett poblem i vajre möjlighet


Vågar du dig på en kommentar så tackar jag

Nilla


Nä skärpning

Kväll över Bråviken

En skön lat helg är nu slut och nu får det bli skärpning. Både på latheten och onyttigheter. Under helgen har jag ätit en massa som jag egentligen bara mår illa av. Men förklaringen kom i morse.......fortfarande i fertilålder.
I morgon kommer det att bli morgonpromenad men vet inte om jag hinner med träning eftersom det kan bli sent innan jag kommer från jobbet. Men den här veckan ska jag träna minst två gånger.

Ser fram mot att börja på alvar den 21 och hoppas då på att få peppning med kommentarer här på bloggen från er som läser för ni ser att jag är bekymrad:

Faktiskt har jag tagit bilden själv men glömde smile.

Förövrigt gick det ganska bra på travet igår. Fick en tre femmor vilket gjorde 380 kr men samtidigt hade jag satsat 150 kronor men ett klart plus.

Visar ännu en bild som jag tog själv.......hups jag fick en gloria


Mamma är hemma från sjukhuset igen. Fått bort en del vätska i kroppen men.....

Nilla


Smala Sussie

Lata lördag.... Idag ser jag till att göra allt i maklig takt och låter bara tiden rinna. Plockar lite, tvättar, ugnsbakar lax, ser på tv:n, bloggar, pratar i telefonen.

Det är så skönt med kravlösa dagar. Ser på V75 och hoppas på en storvinst men eftersom det bara gått 3 lopp och jag bara har 2 rätt  så......

Till kvällen har vi tänkt se "Smala Sussie" em film som jag sett flera gånger men som är så sjukt rolig. Ingemar sa att grabbarna på jobbet pratat om den och han är inte säker på att han sett hela. Jag går här och fnittrar för mig själv när jag tänker på en del scener och riktigt längtar till kvällen.

Visst är det väll skönt med höst?


Lithea hösten 2006
(syrrans barnbarn)
Nilla


Wallander-Tjuven

Fredag kväll och jag är trött, somnade en liten stund i soffan förut. Har nu sett Wallander-Tjuven och den var helt okey.

Trött är jag  för att det är fredag och jag har nu jobbat tämligen hårt. Dessutom var jag ute med ett gäng inspirerande tjejer igår. Det blev inte jättesent men en del alkohol hann jag med och då sover jag så dåligt. Ska nu ta helgen till en del vila.

Lilla mamma ligger på sjukhuset igen så det blir någon tur till henne. Var där idag efter jobbet, vill inte att hon ska känna sig ensam.

Vår tomt är nu igengrävd men något lerig, samma med hallmattan............

Sov Gott
Nilla

Vore skönt att vara huvudlösDagens outfit!!! Heter det så?

Nu är det bestämmt! Från och med den 21 september och åtta veckor framåt kommer jag vara tråkig och helt hägna mig åt kroppsförminskning. Jag kommer att bära den här boken under min arm som en bibel:

Varför ska jag vänta till den 21 september undrar säkert någon, varför inte börja nu?

Jag vet vad jag har framför mig och jag kommer att åka på en liten nöjesresa den 17 september. En diet är inte lämplig då. Bättre vänta men måste ändå sköta mig fram till dess, inte oskynnesätande nänä.

Det var med Isodieten jag gick ner under våren och tycker nu att jag vill ta ett nytt "grappatag". Visst kan jag lägga åtta veckor till på det, borde inte vara några problem, eller?

Men den här veckan är träningstom för att vara riktigt säker på formen.

Nilla


Störst möjliga nytta till flest människor!

Mår något bättre nu och till och med så bra så att jag har varit ute och druckit några glas vin. Måste ta vara på det väder som bjuds, ingen vet om det kommer att bli några flera varma dagar och kvällar.

Förövrigt tittade jag till min ekonomi och såg att redan nu behöver jag dra i bromsen, långt till nästa lön. Detta förhindrar tydligen inte en del impuls inköp. Var på lunchen inne på Joy och bläddrade bland kläder där det var halva reapriset. Hittade ett par riktigt snygga jeans som kostat 699 kronor. Idag betalade jag 198.50. Är det något att tveka på?Fick så hör av en kollega att det öppnat en ny skoaffär här i nyköping.....
skärpning.

Nilla


RSS 2.0