Köpstopp

Snart är Februari slut och då upphävs mitt köpstopp som inträder varje år i just februari. Anledningen till det är att jag någon gång hörde om någon familj som hade köpstopp i ett år och i den familjen fanns det växande barn????
 
Om nu en familj med barn kan klara köpstopp ett år så måste väl jag klara det i en månad och då är det smart att välja just februari som är den kortaste månaden på året :).
 
MEN
Jag har fuskat en gång, skickade efter en bikini för att ha en ny fin till semestern.
 
Det har funnits många gånger som jag varit nära att handla, hittat mycke snyggt som hade passat mig perfekt. Tydligen har jag klarat mig utan iallafall.
 
Nu när vi träder in i Mars är det ändå inte fritt fram att handla, nä det vore bra dumt eftersom jag tänker att fortsätta att ta bort bit efter bit på fläsket för ett avbrott på två veckor som tillbringas på annan ort!
 
...Nilla...

Ont,ont,ont

Hahaha, springa i vinterkängor är ingen bra idé.
 
Igår när jag var ute och gick fick jag för mig att prova på lite jogging, bara för att se ur det känns.
Oh det kändes bra, riktigt bra men sprang bara ungefär en halv kilometer eftersom jag har haft lite känningar på baksidan av låret.
 
För att min kropp jag ska hålla utan skador har maken min tänkt ge mig lite zonterapi. Ojoj vad han hittade blockeringar som behöver jobbas med.
 
Idag sken solen och jag avbokade spinningen för att istället lägga tid på att ta en promenad idag också. Det var inte meningen att jogga men jag kunde inte låta bra......galet och i samma vinterkängor. Nu ikväll kan jag knappt gå. Ner för trapporna till tvättmaskinen var det riktig besvärligt.
 
Har sedan gjort fyra matlådor med Carbonara och en paj som räcker till sex portioner. Bra att ha en del att ta till när jag nu räknar points.
 
Veckan som kommer hinns inte så mycket träning med (jobbet inkräktar på mitt privatliv).
....Nilla...
 
 

Minus är ju minus men.......

 
 
Efter en vecka där jag varit konstant hungrig och stått mot suget
vore det bra om jag fick en stor belöning i form av en rejäl viktminskning.
 
Men nej då unka 3 hekto.
Nu behöver jag verkligen peppa mig själv för att stå ut och jag ska inte ge upp men missnöjd är jag.
 
Vad hade jag varit nöjd med då? Det är det verkligen svårt att svara på för det är ungefär som lönen, aldrig riktigt nöjd.
 
Varit riktigt trött också, inne i en intensiv tid på arbetet som tar mycke energi. Fredagkvällen hade jag med mig Suschi hem och åt och efter det la jag mig på soffan och somnade, klockan var straxt efter 18 vaknade till vid 22 och bytt då från soffan till sängen och sov till 9.00.
 
Tänker ta en långpromenad under dagen, kanske man kan gå ner en hundradels gram då!
 
...Nilla...

Smygvägning

Min vägdag är lördagar och då ska det vara på en våg som är i källaren som visar hekto. Jag har en våg på toaletten som visar halvkilo om man väger under 100 kg, väger man över 100 visar den hela kilon.
 
Vågen på toaletten som jag har nära till väger jag mig ganska ofta på.........eller kanske hela tiden. Helt onödigt för vikten pendlar.
 
Nu har jag svårt att vänta till lördagmorgon för att få ett riktigt mått så i morse var jag nere i källaren och ställde mig på vågen.
Blev väldigt besviken är allt jag vill säga om det!
 
...Nilla...
 

1 års jubelium

Idag är det ett år sedan jag klev in på mitt nuvarande jobb. Inte klokt vad tiden går.
 
Et annat tidsmått är att idag är det 20 dagar kvar till Aruba. Kommer att gå snabbt................i arbetsdagar är det bara 13.
 
Hur många träningspass kan jag hinna på det?
 
Var duktig och var på gymmet klockan sju i morse och körde stenhårt.
 
 
...Nilla...

Folk-ilsken

Dagarna rinner iväg och på eftermiddagarna glömmer jag bort att jag behöver stoppa i mig något, gärna en frukt eller så.  När jag sedan åker hem börjar magen skrika och jag blir lätt irriterad....... eller snarare folkilsken!!!!
 
Sedan är det svårt att få ordning på olustkänslan trots att jag äter!
 
Nä, lite ordning efterlyses!
 
...Nilla...

Varför inte doping

Spinningen avklarad, gick så bra som det brukar.
 
Såg sedan på vetenskapens värld där de pratade om doping.
Vore kanske något, om jag dopade mig och sedan vann Stadsloppet. Vem skulle inte bli förvånad? Skulle säkert hamna på första sidan på flera tidningar. Skulle nog bli lite berömd.....och sedan skulle jag inte vara med i flera lopp.
 
Hm..det här tål att tänkas på ....frågan är nu vilken sort doping jag ska använda mig av, bloddoping...nä det verkar jobbigt, tömma sig på blod och sedan spara och plocka ut röda blodkroppar som sedan ska in i kroppen igen. Känns lite omständigt faktiskt! Får fortsätta forska på ämnet.
 
 
Skött maten bra idag men nu på kvällen är det jobbigt och en chokladkaka skulle sitta fint!
 
Men klarar det!
 
...Nilla...

Träningsschema för vecka 8

Måndag klockan 17.00 till 18.00 Spinning
Onsdag klockan 7.00 till 7.50 In Door Walking
Fredag klockan 7.00 till 7.50 In Door Walking
 
Får räcka så

Varför så låg?

Inte mycke aktivitet här inte men saknar nu att skriva.

Vad har hänt sedan sist? Inte mycke men så är väl livet.

Jo, jag har börjat räkna points........dom jag stoppar i mig alltså. Har gjort det i sju veckor och på det tappat 5 kilo. Men just nu känns det tungt och inte roligt. Hoppas att lusten till det kommer tillbaka imorgon..... har hört att det ibland händer under :)

Tränar faktiskt ganska bra och har hittat en för mig nyhet som heter "In door walking" . Finns inte så många pass och många ligger sent vilket inte gillas. Finns dock ett morgonpass på onsdagar som jag satsar på varje vecka. Tisdagar och torsdagar finns det lunchpass men har svårt att få in dem.

Ingen har väl missat att jag har en Aruba resa framför mig? Idag är det 23 dagar kvar!

RSS 2.0