Bokade en resa

I helgen bokade jag en resa till Spanien, närmare bestämt på Costa Brava kusten i norra Spanien. Reser tillsammans med min syster för intjänade loppispengar. Vi kommer vara borta i två veckor och hoppas på mycket sol och bad, ska bli underbart.

Resan går den 22 september och jag hoppas verkligen att jag då är riktigt stadig i foten och eventuellt kan ta några joggingrundor, gå långa strandpromenader och lite annat.

Vi kommer att bo i en liten stad där det kanske inte finns så jätte mycket men det ska bara ta en timme med tåg till Barcelona och där finns det allt. Hotellet ska ligga precis vid stranden och det finns även pool och bara vädret är fint kan vi nog fördriva tiden med ljudböcker, korsord och bara vila. Kommer säkert bli en och annan Sangria också.

Men först ska vi ha en lång skön sommar här hemma, längtar verkligen efter värme.


Ett år utan hjärtflimmer

Varit på kontroll av min pacemaker idag.


Pacemakern visade att jag inte haft något flimmer på ett år, bra som tusan. Första åren hade jag 80% av tiden ett flimrande hjärta.

Pacemaker jobbar hela tiden och skjuter på i förmaket men i kammaren behöver den nästan aldrig jobba. Batterierna kommer att hålla i minst fem och ett halv år till.

Läkaren tyckte det var roligt att träffa någon som blivit bättre, hörde inte till vanligheten.

...Nilla...


Grönt och gott

Skriv inläggstext 

Banan, kokosmjölk, kivi, citron, ingefära, spenat och lite kryddnejlika.


Friskt och gott, borde hålla mig frisk i flera år på dessa nyttigheter. Har idag bokat tre träningspass på gymmet under eftermiddagen, ett av dem kanske inte funkar för foten men då får jag backa undan men cykel och core klarar jag.

...Nilla...


Jävla fot

I veckan som varit har jag varit i Göteborg på demensdagarna. Var nog den bästa konferensen jag varit på. Bra ordnat med bra föreläsningar och utställningar.


Bara jobbigt med foten som hat värkt och som svullnar. Vill väldigt gärna kunna träna obehindrat. 

Tanken är att jag ska delta i Vårruset gående men vet inte om ens det går, som det verkar nu får jag nog hoppa över det. Så tråkigt.

Sitter i skrivande stund på loppisen, lite kallt men ändå drägligt mot övriga lördagar. Maken kom nyss med kaffe och knäckemackor med paprika på. Sitter här själv idag eftersom syrran jobbar helg och behöver sova. 

...Nilla...


RSS 2.0