Vintertider, trött på't

Anledning till att jag räknar priset på träningspassen är för att jag ville se om jag kunde tjäna in på att köpa ett helårskort jämnfört med tio-kort. Räknade ut att jag skulle behöva träna 50 gånger för att det inte ska bli dyrare med helårs. Nu har jag kommit halvvägs 25 pass sedan 3/1 .

I kväll blir det After Work med kollegor på Pappa Grappa, mys.

...Nilla...

87 dygn kvar till resa

Faktiskt tycker jag att det är lite tråkigt nu, bara transportsträcka till våren och den känns Ånge borta. Tyckernte vi gör något speciellt utan bara jobbar, ser på tv, spinning och den ständiga frågan: vad ska vi ha för mat? 

För att muntra upp mig själv lite hörde jag av mig till väninnan Nyköping och påtvingade mig en AW om några veckor. La in om semester dagen efter och tänkte då vara kvar över natten.

Tvingade ut maken på en liten skogspromenad förut för att få in friskt Syrén kroppen, riktigt skönt och välbehövligt. Tog sedan tag i en surdeg i form av ett ofräscht kylskåp, tömde sedan halva frysen på gammalt som vi aldrig kommer att använda. Bland annat en stek sedan 2014, usch vad onödigt, oekonomiskt och inte särskilt matsmart. Tänker på när jag och mina syskon tömde efter våra föräldrar, massa gammalt i både kyl och frys och jag vill inte att mina barn ska behöva ta hand om det efter mig. Behöver även ta ett krafttag i skafferiet men det får bli morgondagen stora syssla.

Om 87 dagar åker vi till Italien på vandring vid Gardasjön.

...Nilla...

Etapp fyra sex veckor till vår

(null)

Spinning 1750/22=79,50 kronor
Safade idag eftersom det vat första passet på etapp fyra, 537 kalorier. 
I slutet på passet är det dessa 40/20 (trampa som faan i 40sekunder, återhämtning 20 sekunder) som jag hatade i etapp två men nu gick det riktigt bra. Ser fram mot söndagspasset.

Alla hjärtansdag och jag fick två stora buketter med krispiga tulpaner av maken.
...Nilla...

Etapp tre är slut

Kom nyss hem efter att varit på sista passet i etapp tre på giro fyra. Körde på Max och nytt rekord på 583 kalorier. Instruktörerna, det är alltid två på söndagspasset, berättade lite om etapp fyra och jag bävar för det var många 40/20 sekunders och jag vet att det är svinjobbigt. De skulle komma i slutet av passet och det var först fem och sedan en liten återhämtning och sedan fem till 😳. Vet att jag kommer att köra på och pressa, blir nästan rädd för mig själv 🙄😝.

I torsdags försökte jag löpa lite på löpbandet men kände att foten inte mådde bra av det. Tror inte jag ska hålla på med det utan får vänta till det funkar ute och då med ordentliga skor, innegymskorna ger inte tillräcklig stabilitet.
Gym 1750/20=87,50 kronor
Spinning 1750/21=83,35 kronor 

Längtar lite med skräckblandad förtjusning till onsdagens spinning.
...Nilla...

Nytt rekord

När jag sitter där på spinningcykeln och är mitt i passet undrar jag ibland vad jag håller på med. Det är verkligen skitjobbigt Men det väger upp känslan när passet är slut.

Nytt kalorierekord igår med 569 kalorier.
1750/19= 92 kronor per pass ( långsam sjunkning)
...Nilla...

Parkeringsböter

(null)

Tror inte jagfick några parkeringsböter på hela 2017 men 2018 har det redan hänt. 🙄fick det utanför gymmet och av slarv, läste inte på skylten som visade att det är parkeringsförbud mella 07 och 17, tog föregivet att det var till 16 och jag kom cirka 16,15.
Har köpstopp men behöver verkligen få ordning på mina torra ögon, salva till natten och ögondroppar flera gånger om dagen. Dessa torra ögon som rinner och ger mig eksem runt ögonen, skitjobbigt.
1750/18 =97 kronor per gympass men så kan vi lägga till böterna......
...Nilla...

Dålig stil

I fredags kväll bröt jag 100 dagars icke godis plus kaffebröd avtalet. Ingemar har brutit det för länge sedan men det är inte något jag kan skylla på. Men jag tar nya tag och tänker att i veckorna får jag skärpa mig men äta lite onyttigt på helgerna.

Hoppade spinningen nu ikväll eftersom jag sovit lite dåligt, har haft barnbarn sovande hos mig. Barnen sover men jagblir lite orolig i sinnet men tänker att jag tar igen det, ingen fara.

Bokat n spinning till i morgon kväll istället.

...Nilla...

Köpstopp 2018

Nu har äntligen januari tagit slut, tycker det är en onödigt lång månad. In i februari som som vanligt är min "köpstoppsmånad" då jag inte får inhandla något som jag absolut inte behöver, i stort sett bara mat. 
Var på öron i tisdags och kollade min högra öra som jag har haft en cysta i när jag var sex år, har på sista tiden varit lite orolig att det skulle ha växt till ägotvist där och tycker att jag inte hör ett skvatt på det örat. Läkaren hittade inte mina gamla journaler 😳, vilket var aningen märkligt. Han rensade ur och sa att jag skulle komma tillbaka om ett år eller tidigare om jag får problem med att det känns igensatt.
I måndags var jag på gymmet och joggade en del på löpbandet och körde sedan överkropp, tror jag blivit lite starkare 😁. Onsdag var det den vanliga spinningen 90 minuter och den var lite värre än vanligt.
1750/16=110 kronor
1750/17=103 kronor 
...Nilla...

RSS 2.0