Förväntningarnas samhälle


Lördag så skönt.

Jag har inte bestämt något speciellt för helgen vilket är skönt och tur. Mitt huvud värker nästan ständigt men tabletter hjälper något. Motte det bli bättre när ögonen är fixade.

I onsdags fyllde jag år och var ute och åt god mat och drack vin. Detta är inget som hjälper huvudet utan snarare stjälper. Alkohol gör att jag får mera vätska i kroppen och det blir ännu värre med korven som ligger ovanpå ögat. Nä ingen mera alkohol nu på ett bra tag. Fick faktiskt avboka en del på jobbet för att jag inte klarade och det är inte likt mig.

Hur som helst var vågen en hygglig i fredagsmorse och visade på 84,2 kilo. Den har ju tidigare envisat med 85 de sista veckorna men nu har det äntligen rört lite på sig. Vill gärna att det ska vara en sjua först och då tänker jag försöka stanna där ett tag innan jag gör nästa satsning neråt.

Jag är jättesugen på en bok som heter NEXTOPIA, livet,lyckan och pengarna i förväntningssamhället.

Den verkar så intressant för visst är det så att vi pratar om att leva i nuet men hur lätt är det? Vi väntar hela tiden på något. Jag väntar på att få operera mina ögon och har höga förväntningar på det. Väntar också på att gå ner under 80-strecket. Förväntningar på att få läsa boken o.s.v

Finns det någon som har boken? Någon som läst den?

Nilla

Guldkorn i livet

Vad är ett guldkorn?
Jag tycker att det är när det händer något utöver det vanliga som får mig att om inte storskratta men att le. Det händer något oväntat eller någon säger något oväntat. Naturligvis åt det positiva hållet.

Tänkte berätta en liten historia som hände mig, där jag blev smått mållös.

I förra veckan hade jag städhjälp, som jag berättat tidigare. En kvinna som tvättade mina fönster. Kvinnan hade finskt ursprung och bröt ganska kraftigt. Hon var verkligen ihärdig i sitt arbete och samtidigt pratade hon oavbrutet.

Hon står och tvättar mina köksfönster och jag står och stryker när hon frågar mig hur många barn jag har. Jag talar om att jag har tre barn och följdfrågan blir då hur gamla de är. Jag berättar att Jesper är 18 och Therese och Madde är 26 och 28. Hon vänder sig om och synar mig uppifrån och ner och utbrister: "Men hur gammal var du när du börja pippa?" 

Så snopen jag blev och efter några tiondelssekunder kom jag på att det troligen var en komplimang. Vad svarade jag: vet faktiskt inte riktigt men hela situationen var konstig men rolig.Dessa strumpor är en annan slags guldkorn som jag nu mer måste ha på mig på kvällen när jag ska sova. Fryser som en hund, vilket kan bero på snålt kaloriintag. Dessutom känns det verkligen att hösten är här och ute är det bara grått.

Lite mera än en vecka kvar till jag får ordning på ögonen (hoppas jag iallafall). Idag har det varit alldeles hopplöst för de rinner konstant och på glasögonen lägger det sig en vitmjölkig hinna.


Ser ni att det är dubbelt ögonlock?

Föresten lärde jag mig något nytt igår på spinningen. En kvinnas stjärt faller 11 cm på en livstid, i längd alltså. Med spinning och annan träning går det att motverka till vis del. En mans rumpa faller 8 cm.

Och ändå hinner jag inte med träning idag. Får väll göra en plastikoperation av rumpan vad det lider, haha.

Nilla


Det finns energiKom nyss hem från gymmet. Jag hade tänkt att ta ett styrkepass men när jag kom dit kom jag på att det bästa spinningpasset jag vet skulle just börja. Det fanns platser kvar och jag laddade om. När jag skulle ta på mig skorna kom jag på att jag hade fel skor men det hade varit värre om jag kommit och tänkt spinna  och sedan ändrat mig för i spinning skor går det bara att spinna, möjligen steppa. När jag sedan kommer in i spinninglokalen var det inte den superduper bra toppen Anna som ledde passet. Skit, tänkte jag men bara att hoppa upp och trampa på.

Vad fel jag hade, spinninginstruktören var skitbra och jag jobbade mig stenhårt genom hela passet och kände att det var det här min kropp behövde. Jättebra musik och jag sjöng med och spann som värsta katten. Tror att jag tar styrka imorgon.

Vågen ja, hm den står kvar på hallgolvet och ska få en chans till i morgon. Den visade exakt samma som för två veckor sedan, 85 kilo och jag tänkte att det kan vara lite kvar efter lördagens vin och ost. Vet att det brukar sjunka undan men det tar några dagar.

Veronica fick en extra trisslott för att jag tänkte ha det till godo. Vilken tur eftersom mina tappra vänninor här i Nyköping inte tyckte att jag skulle vara ensam på onsdag kväll, inte heller tyckte de att jag skulle träna utan gå ut och dricka vin och äta gott var det enda alternativet. Men okey då.

Så en sak till. Hör att det finns de som tvekar att ta vaccin. Jag står fast och försöker att övertal alla som tar upp ämnet: TA SPRUTAN!

Kram till er alla

Nilla


Ny vecka, nytt livHelt galet!
Jag tänkte att jag skulle posera på en bild tillsammans med Micke, syrrans make. Men det dök upp ett helt gäng med linslusar. Men Micke ser nöjd ut.

Nu är det dags att ta tag i vardagen och tänka på viktminskningen igen. Imorgon är det vägning men den kommer nog inte visa på något stort skutt neråt. Det har blivit några trisslotter som Veronica fått. En av dem var för slarv med att inte äta faktiskt, Jesper tyckte att det också skulle straffas. Han har faktiskt en poäng i det. När jag inte äter går jag inte ner för man kan inte få en brasa att brinna utan någon ved.

Veronica fick en trisslott för att jag ska ha en till godo, tyckte det var en bra ide. Jag fick samtidigt fem lotter av henne och vi satt alltså och skrapade nio lotter. Inte en vinst, förstår ni då hur svårt det är att bli miljonär på triss?

Nu ska här planeras meny för veckan.

Nilla


Diverse uppdatering av nu läget

Nu är semesterdagarna slut, tiden går alldeles för fort. Inte har jag hunnit med det jag tänkt heller, men men.

Igår var jag till ögonkliniken i Stockholm för konsultation. Det gick bra och doktorn såg direkt att det fanns massor av löst skinn på mina ögonlock. Operation för dem sattes till 4 november. Då tar vi och fixar de övre och efter det kan jag använda ögonskugga......Nä, det är inte det som är grejen utan att de inte ska hänga ner över ögonen och ge mig huvudvärk eftersom jag inte ser då.

Doktorn tittade även under ögat men var inte riktigt säker på om det skulle vara till någon nytta. Därför har jag inte bestämt ännu om jag ska ta där också. Får se vad som händer när de övre är gjorda. Tyvärr gick det inte att ta både uppe och nere på en gång för då hade jag inte tvekat...tror jag...eller?

Therese var med mig och hon sa något om att han kanske också behövde opereras. Doktorn vände sig om till henne och sa: Du, tänkt inte tanken! HA HA.

När vi sedan var tillbaka i Norrköping var vi inne på Maxi ett varv och där träffade vi på en kompis till döttrarna. Skit va smal hon blivit. När jag säger det talar hon om att hon läser min blogg och får inspiration. Jätte kul! Och du Frida, om du läser nu, det är bara att jobba på för det lönar sig, träna, träna.

Idag har jag städat hela dagen och har inte tordas sitta ner mera än fem minuter för att inte tappa fart. En finsk kvinna har varit här och tvättat alla fönster och nu känns det riktigt bra. Jesper fick också hjälpa till och var jätte duktig.

Nu i kväll har jag förberett 4 kilo kyckling till morgondagen när vi ska ha nära och kära på middag.

Stövlarna kom idag men de kommer att få åka tillbaka dit de kom ifrån. Får inte ner foten i skaftet. Skit för dom var faktiskt riktigt läckra. Jag beställde en kjol också men hör och häpna: den var för stor. Även den skickas tillbaka.

Nu blir det soffläge, har så ont i fötterna efter att ha varit igång hela dagen.


Nu är hösten Välkommen för nu har jag höstfint här!

Nilla

Nya stövlar!

Jaha ja. Här frågar jag vad ni tycker om stövlarna och sedan beställer jag ett par andra.


Får se vad jag tycker när de väl kommer. Går alltid att skicka tillbaka om jag inte är nöjd.

Idag har jag varit och träffat Medicinskt Ansvrig Sjuksköterska (MAS) i Norrköpings kommun angående ett klagomål som jag lämnade in i januari. Anmälan är en så kallad Lex-Maria på sjuksköterskor. Mas:en har gjort en bra utredning och det är bara att hoppas att detta inte ska ske igen. Den sjuksköterskan som har varit bristfällig är nu omplacerad. Nog om detta.

Efter det var jag och åt lunch med en vän och förre detta kollega. Om jag saknar henne på jobbet då. Fick också träffa hennes lilla pöjk som föddes någon gång i våras.

Sedan hem till mor och far, mamma fick komma hem från sjukhuset idag. Hon är inte precis pigg men skönast för henne att vara hemma, distiktsköterska ska nu komma varje dag till henne.

MEN imorgon är det dags att åka till stockholm och kolla upp ögonlocken.
Spännande, spännande

Nilla

Vill ha nya stövlar

r
Vad tycks om dessa?

Eller:

Nja, jag vet inte!
Dom här då:


Tycker att det är svårt och behöver nu hjälp. Skriv vilket par du tycker är snyggast eller som skulle passa mig.

NillaHösttrött

Mycket som händer och jag hinner inte med allt jag vill, känner dessutom som om jag skulle vilja ligga i soffan och bara lata mig.

Lördagen rann bara iväg eftersom jag och min syster satt på akuten med vår krassliga mamma. Mamma har hjärtsvikt som gör att hon samlar på sig vätska och då måste läggas in och få massor med vätskedrivande för att hjärtat ska orka. Kommer troligen hem igen i veckan men om cirka två månader är det säkert dags igen.

Söndagen åkte jag upp till Nyköping för att där ta tåget tillsammans med 16 kontorskompisar till Stockholm. Vi hade köpt biljetter till "Sista dansen" på stadsteatern.

Innan teatern var vi och fikade och sedan ett varv i affärerna. På PUB var det ett par läckra stövlar som ropade på mig, jag klämde på dem ett tag. Men priset gjorde att de fick vara kvar, tror att både de och jag sörjer.

Efter teatern var vi och käkade ch den måltiden var inte enligt ISO-dieten utan nu är jag skyldig Veronica en trisslott till. Men det var det värt.

När jag skulle iväg på söndagsmorgonen tog jag på mig min rutiga klänning och fick en fin komplemang av min man. Han sa: du ser ut som en liten flicka! Gillade den kommentaren faktiskt.

Det kan hända att jag snart får på mig mina ringar.

Nilla

Första trisslotten på väg

Jippi, nu har jag en semestervecka framför mig.

Dagen idag blev lite halvstressig och lunchen bestod av några dagar för gammal keso med en mangofrukt som var trådig, kastade det i soporna och kokade två ägg. Jag hade inte något mera i nyköpingslyan att ta till och ville inte handla.

Det slarvet gjorde att när Jesper nämde kinamat var jag lättpåverkad. När vi ändå hade ätit något otillåtet tyckte jag att det var lika bra att passa på och äta godis också. Så nu får Veronica sin första trisslott.

I morse vägde jag mig och nu blir det ingen vägning förrän efter semestern. Jag har gått ner 0 sedan i måndags...
F--N

Igår var jag på min första lektion i Bridge. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Men okey vi har bara lärt oss grunderna.

Ser fram mot torsdag när jag ska till Stockholm och kolla upp vad som kan göras åt mina ledsna ögon.

Sov sött
Nilla

Alt jag vill säga är


Ett huvud utan bekymmer
finns bara på en
fågelskrämma!

Nilla


Vill ha nya skor eller stövlar

Det var länge sedan jag handlade ny skor och jag tror att mitt sinne behöver det. Var igår inne på Moqvist skoaffär här i Nyköping och tittade på riktigt fräcka stövlar men var för snål, de jag ville ha kostade 1600 kr.

Att hösten är här tvekar jag inte på och när man ligger lågt i kaloriintag fryser kroppen ändå. Tycker det är riktigt ruggigt nu. Undrar om det skulle hjälpa med att äta en chokladkaka. Ja jag är riktigt sugen men som tur är, är jag lat och orkar inte gå och handla.

Tre arbetsdagar sedan har jag en vecka semester när jag ska ta hand om mitt hem. Har beställt fönstertvätt från en firma och de kommer fredag nästa vecka. Innan dess finns det mycket att ta hand om hemma så nog får jag tiden att gå, inga problem.

Tror att Madde kommer hem den helgen och då tänkte jag ha en bjudning hemma, på lördagkvällen. Ingemar fyllde år i september och vi har inte firat honom som vi brukar. Så är det ju så att jag också snart fyller så här "gör vi två flugor på smällen".

Nu ska tisdagens sista måltid intagas:


Rostbiff med potatissallad

Må gött
Nilla


Är det ett bakslag?

Det finns ett gammal skröna om att tjocka människor är snälla. Håller jag då på att bli elak?

Dagens vägning var ändå okey men nu var det inte samma supersiffror som de första två veckorna. Men om man går ner för fort har jag hört att inte skinnet hinner med och det skulle ju inte vara roligt med en massa tomt skinn som rullar ner till fotknölarna. Eller som hänger över strumpkanten.

Nu blir Veronica riktigt trött eftersom hon väntat hela dagen på att få en uppdatering men jag har faktiskt ett jobb att sköta och sedan var jag tvungen att gå och träna.

Dagens vikt var 85 kilo en nedgång på fyra hekto.

Jag har ringt och bokat tid för att göra en koll av min ledsna ögon i nästa vecka. Therese följer mig till Stockholm. Om jag har tur kan jag sedan bli opererad veckan efter, känns riktigt spännande.

Idag började älgjakten så håll er från skogarna.


Nilla


ÖgaGrönsakssoppa med lax!

Uppe i Nyköping och har precis sörplat i mig en varm god soppa. Nu blir det inte mera mat innan vägningen. Tror på ett bakslag imorgon för så brukar det vara efter två kanon veckor. Vi får väll se.

Tre veckor har jag nu skött mig och faktiskt är det lite tråkigt just nu, men det är bara att trava på. Vet att nästa söndag komer jag att fuska eftersom jag då ska på en teaterresa till Stockholm. Blir bara till att posta en trisslott nästa måndag.

En ny hård arbetsvecka men sedan har jag en veckas semester till att bara låta dagarna gå.

Imorgon ska jag ringa och kolla upp detta med att operera ögonen. Har så gott som bestämt mig.

Usch!

Ha det gött
Nilla


Sköna lördag

Tack för kommentarerna angående min skam från igår.

Idag har det varit en sådan skön lördag. Varit hemma och bara gått och småplockat, tvättat, damsugit och sovit. Att det sedan inte gick bra i fotbollen får jag försöka glömma.

Har idag kommit fram till att jag behöver en operation av mina ögonlock. De är liksom förstora och hänger och det gör faktiskt att jag blir trött i ögonen och att jag ser dåligt. Tror att det är därför som mina ögon börjat rinna hela tiden.

Men var gör man sådana operationer? Vad kostar det? Finns det någon som vet?


Troligen är det svindyrt men måste kolla upp det iallafall.

Vi hörs
Nilla

Ska jag skämmas?

I kväll är jag skapligt trött men det har sin anledning i att jag varit vaken sedan klockan fyra imorse. Begrunna nu följande historia:

Klockan är straxt efter fyra på torsdagsmorgonen och jag vaknar av att det är något för mig obekant som låter. Jag lyssnar och tycker att det låter som om det kommer från våningen övanför. Där uppe bor det bland annat en äldre dam som ibland uppträder förvirrat och jag vet att hon har hemtjänst.

Arbetsskadad som jag är tror jag naturligvis att oljudet kommer från henne och att hon eventuellt har ramlat. Jag går ut i trapphuset och en trapp upp för att se om jag kan komma in men dörren till hennne är låst och jag hör inget när jag försiktigt gläntar på postlådan.

Ner i lägenheten igen och hörs då ljuden igen och det låter dessutom som om någon knackar i golvet. Rådig som jag är ringer jag då till kommuns nattpatrull och förklarar läget för dem. De lovar att ta tag i saken och åker dit. Jag hör när de kommer i porten och lite senare att de ringer på min närmaste grannes dörr. Jag tittar då försiktigt ut och de berättar att damen där uppe låg och sov i sin säng lungt och tryggt men att de också hör någon som verkar i nöd. De tycker att det låter som om det kommer från lägenheten brevid damen och till den har inte nattpatrullen nycklar eftersom det inte är någon med larm.

De ber om telefonnumret till hyresvärden som de ringer upp och som lovar att komma. Jag går in och lägger mig igen men hör när hyresvärden och nattpatrullen är uppe vid lägenheten med de mystiska ljuden och ringer på. Här bor det en yngre kille som då kommer och öppnar. Nattpatrullen frågar hur de mår för att grannar har påkallat hjälp ....vet inte vad killen svarar med både hyresvärden och nattpatrullen går snart ner för trappan och ut. Då hör jag hur någon skrattar hejlöst i våningen över och jag förstår då vad som pågått denna tidiga timme.....

När jag sedan öppnar min epostlåda på jobbet har jag fått ett mail från nattpatrullen om att:
Pöjken hade bara vanliga sexlekar

För vem är dett pinsamt?
Mig eller grannen

Skönt att det är helg och att jag är hemma i vårt hus där grannarna har egna hus och kan göra vad dom vill, jag ska inte störa.

Nilla

Från en gris till en annan


Ska du vaccinera dig?

Jag tänker absolut vaccinera mig och försöker att övertala alla att göra det.
Varför?
Inte för att jag själv är rädd för att bli sjuk "för det som inte dödar det härdar" eller? Nä, jag tar vaccinet av solidaritet för min omgivning och för att skydda de svaga.
Visserligen har själva spriddningen avtagit men den kan komma igång om vi inte stoppar den med vaccinet vi blir erbjudna.

Här kommer en liten gris till:

Benpress med 100 kilo.

Varit på gymmet istället för att gå ut och dricka vin, bra jobbat va?

Idag tänkte jag att jag var tvungen att gå ut och köpa en ny plånbok eftersom den jag har ramlar isär. Tog ett varv i den här lilla staden (nyköping). Hittar ingen plånbok, letade inte så jäkla noga. Kollade lite stövlar men gick snart från centrum hemåt med en påse i handen.......

Visst är den fin? Det är en sådan lycka att kunna handla kläder utan att behöva leta på "tjockisavdelning". Tänkte att den blir snygg med mina ljusa jeans (som är på gränsen till förstora storlek 46, skjortan är på den andra gränsen, storlek 44).

Imorgon är det en tillåten smygvägning!

Nilla


Träningsvärk ojojoj

Igår skrev jag att träningsvärken var välkommen........undrar om det är någon som hör mig på jobbet när jag går på toa och kvider till när jag sätter mig på toastolen? Nej jag vill inte veta.

Ikväll finns det en del att se på tv:n, jag måste se till att disken är diskad, lunchen till imorgon är lagad, kaffebryggaren är laddad för morgondagen och allt detta före klockan åtta ikväll för då börjar "Bonde söker fru". Någon kanske tycker det ät löjligt men jag tycker att det handlar om beteendevetenskap på hög nivå och kan verkligen "grotta" ner mig i det. Ibland när jag ser på liknande program smsar Therese jag jag mellan varann med kommentaren som gör det ändå roligare.

Klockan nio är det min absoluta favorit "Grey¨s anatomy". Men är det bra eller....ibland rinner tårarna hejdlöst när jag ser det. Längtar till klockan nio.

Igår såg jag "Desperate housewives" som jag också älskar men där har jag en fråga? Är det en komedi eller en tragedi? Alltså jag vet inte.

Tyvärr Veronica ingen triss idag heller men nu kan det bli svårt för imorgon kommer en av mina kollegor tillbaka som haft semester två veckor och tänk om hon vill gå ut och dricka vin.......Nilla


Otålig

Äntligen har jag varit på gymmet och kört ett styrkepass. Imorgon kommer säkert träningsvärken men den är välkommen, tror jag.

Skönt att kunna gå in på funbeat och snygga till siffrorna lite för de är verkligen inte snygga nu men de kan bli bättre. Får se om jag kan komma iväg imorgon också men har nu tänkt att två till tre pass i veckan faktiskt får räcka för jag hiner inte mera just nu.

Det svåraste nu är inte att äta rätt utan att inte väga sig varje morgon. Vågen står på hatthyllan för att förhindra smygvägning. Nästan att jag klättrar upp och ställer mig på hyllan.... Att hålla på och väga sig varje morgon skapar bara frustration och stress. Fredagar får jag väga mig men den vikten gills inte utan det är måndagmorgon som gäller. Under helgen väger jag mig cirka 45 gånger men den vågen (husby vågen) är inte sanningenlig så jag vet inte varför jag kliver upp där i ett kör. Men det kanske ger motion.....

Jag har precis fått i mig min sista måltid för idag: Rostbiff med poatatissallad. Potatissalladen är smaksatt med dijonsenap och är så god så jag är så nöjd.

Gott

Nilla


Tjoho!


Usch vilken dag jag haft! Suttit i möten hela dagen och bara en massa dystra grejer. Men i morgon blir det bättre.

Vilken tur då att vågen var på sitt klämmigaste humör så att dagen började bra. Förra måndagen visade den 87,1 och idag 85,4. 1.7 kilo på en vecka, det är riktigt bra.

Skönt att mitt BMI nu kommit från fettmastadiet till övervikt och det känns att kroppen är mycket lättare.

Syrran undrade i ett inlägg om man går ner i vikt om man äter som jag och jag behöver väll inte svara på frågan. Dessutom har jag inte tränat något nu, hade tänkt göra det idag men eftersom jag inte kom från jobbet förrän klockan sex känns det inte som jag hinner eller orkar ikväll.

Igår var jag "lite" irriterad på den här personen men det har vi rett ut idag:

Nilla


Undrar vad vågen säger imorron, troligen är den tyst!

Bilder från helgen:

Nu går vi till Ica

 SnyggastMorbror Jesper och Axel

MorgongrötMiddagslur (på två timmar)Hallå, vem bryr sig om mig!

Ännu flera trisslotter har leveras till mig, börjar tycka att det här är lite för lättförtjänta lotter. Nu tror jag att det dröjer innan jag får flera. Själv sköter jag mig förståss och kan knappt bärga mig inför vägning efter som vågen hemma i Husby har varit mycket trevlig under helgen.

Rapporterar imorgon.
På väg mot en ny arbetsvecka

Nilla


Fredagsmys med Axel

Fredag kväll och Axel med Mor är här. Han har sjungit och spelat trummor, tjatat på morbor Jesper men somnade till slut i soffan. Hoppas han förstår att mormor behöver sova i morgon och inte vill gå upp före klockan sju......

Förövrigt är helgen lugn, ska fira pappas 77 årsdag på söndag och hoppas då att mina syskon är där. Jag har faktiskt en särskild present till min syster eftersom hon fyllde i augusti och jag inte haft tillfälle att fira henne. Hoppas hon läser och blir nyfiken.

I morse smygvägde jag mig och vågen visade ett kilo minus från i måndags. Men det gills inte för det är måndagsvikten som gäller, hårda regler.

Idag fick jag en ny triss från Veronica men inte heller den var det vinst på. Nu tycker jag att hon får skärpa sig och om hon ska äta icke tillåten "frukt" kan hon väll åtminstonde köpa vinst lotter.

Sov Gott
Nilla

Smygvägning

Är så nyfiken på vikten och i morgon är det tillåtet att smygväga sig, vågen får komma ner från hatthyllan på fredag morgon men det är vikten på måndagen som räknas. Måste bara se lite för helgen för annars kan jag spåra ur.

Har nu suttit och, när förresten legat i sängen och planerat nästa veckas matsedel. Är det någon som vill se hur det ser ut för en Isodietatare? Varje morgon äter jag havregrynsgröt med blåbär, minimjölj och två kokta ägg. Varje förmiddag har jag ett mellanmål med nötter,äpple och oststavar. På eftermiddagen ska jag helst äta ett mellis, ibland gör jag det och ibland inte.

Här kommer planeringen för huvudmålen nästa vecka:

Måndag lunch: Lövbiff med grön linser
Måndag middag: Grönsakssoppa med lax

Tisdag lunch: Fruktsallad med keso och nötter
Tisdag middag: Potatissallad med rostbiff

Onsdag lunch: Fruktsallad med Keso och nötter (jaja lite tjatigt men enkelt)
Onsdag middag: Ostfyllt kycklingbröst med bönor

Torsdag lunch: Kyckling och potatissallad
Torsdag middag: Fläskfile med haricots verts

Fredag:????? får se vad som finns kvar i kylen

Helgen närmar sig och hoppas jag får träffa den här killen då:


Vilken raring vaa
Nilla


RSS 2.0