Inte bli sjuk, inte bli sjuk

38/150 Jogging
39/150 Yoga
 
Lite orolig inför millitärträningen i morgon eftersom jag känner obehag i halsen, fick det efter en lite joggingtur idag. Längesedan jag joggade, vilket också kan vara en orsak. Innan joggingen skulle jag yoga men efter ungefär halva passet tog batteriet slut i paddan och det går inte att komma tillbaka till där den slocknade i programmet. 
 
Men tog igen det passet nu i kväll istället, blev skakig efteråt och det brukar jag inte heller bli, äter nu filmjölk med hallon och socker, hoppas det går över.
 
I morgon gäller det :)
 
...Nilla...

Lördag morgon

 
37/150 Yoga
 
Morgen på altanen är det skönaste jag vet. Har idag gjort ett halvtimmes yogapass till fågelkvitter. Efter det tagit ett dopp och sedan druckit kaffe.
 
Frågade Ingemar vad han skulle säga om det kom någon och ville köpa vårt hus för 4 miljoner, bara så där? Han visste inte men jag skulle inte ta mot det budet utan de skulle få höja det till det dubbla, minst :)
 
Igår kväll tog vi en tur till Cafe Ro och käkade, jag tog ett glas vin och Ingemar en öl. Riktigt skönt men dyrt, en bakad potatis åt mig med skagenröra och en plankstek till Ingemar (planksteken var på utskuren biff och inte oxfile) med drycken gick det på 543 kronor... Lite saftigt tycker jag.
 
Nu blir det några timmar Loppis och sedan får vi se :)
 
...Nilla...

3 gånger yoga 36/150

 
Första arbetsveckan efter årets sommarsemester är avklarad. Hade lagt in semestern lite fel vilket gjorde att en dag extra hade dragits och därför blev det en fyra dagarsvecka, skönt att börja lite soft.
 
På måndag börjar alvaret med millitärträning och jag är lite spänd på hur det kommer gå och hur värdelös jag kommer känna mig efter första passet, men bra att inte vara allt för bra heller för då blir det svårt med förbättring.
 
Loppisen rullar på men vi har bara öppet under helger för det blir lite tufft med heltidsjobb och affärsverksamhet. Funderar på om vi inte ska hålla oss bara till lördager eftersom hela helgen går.
 
Förövrigt har jag en resa inbokad till Polen i höst. Till en stad som heter Wroclaw. Det ska vara en ganska stor stad och i år är den kulturhuvudstad i Europa. Billigt att flyga dig och billigt att bo där. Maten ska också vara billig och kanske handväskor också :)
 
Så till eländet med den nyuppdaterade bloggappen som jag har på paddan, jag får inte upp något skrivbord när jag ska göra inlägg. Troligen är det jag som inte fattar men det kommer upp när jag skriver titeln men bara då :( 
Se om jag kan få någon hjälp med det.
 
...Nilla...

33 veckor kvar till Aruba


Uppdatering

 
 
30/150 2 gånger seven minuts Work Out
31/150 Yoga på hotellet i Narvik
32/150 Bergsbestigning på Lofoten
33/150 Jogging
 
 

På väg till Lofoten försöker jag göra ett inlägg men har tydligen svårt att fatta nya bloggappen


28 jogging, 29 yoga

 
Dagarna går alldeles för fort och det är mycket jag vill göra och samtidigt ta det lugnt.
 
Igår hade vi sommarfest på alltanen, vill passa på när Madde är i Norrköping. Blev kanske inte riktigt som jag vill ha det eftersom Axel saknades, han är med sina farföräldrar i Danmark. Maddes sambo Niclas var inte heller med för han är kvar i Malmö och jobbar. Systerdottern med familj hade det körigt och behövde prioritera om för att inte köra slut på sig och min syster och svåger var bara på fika.
 
Jag hade fixat en massa mat men bjöd in svärföräldrarna i sista stund och tog sedan med mig lunch idag till Svärtinge för åtgång skull.
 
Hur som helst hade vi det mysigt och de små tjejerna är riktigt underhållande och fulla av energi.
 
 
I morgon blir det eventuellt en tur till Söderköping för att åka tufftuff tåget med töserna, har inte varit i sommarsörping ännu i år.
 
...Nilla...

27/150 jogging med Nihgtwish

 
Tog en joggingrunda efter att ha laddat upp Nightwish på telefonen.
 
En första tur i mina nya Nike joggingskor och de kändes riktigt bra. Det är nästan två veckor sedan jag sist joggade och det kändes i början men kom snart igång. Tog ett dopp i poolen direkt efter för att kyla ner mig.
 
...Nilla...

25-26/150 Yoga

 
Första veckan semester har nu gått, tre veckor kvar.
 
I dagarna tre har vi varit på Bråvalla festival och det är lika fantastikst som varje år. JAg har fått uppleva och upptäcka musik som jag inte visste att jag gillade. Bästa bandet var Nightwish, som var sagolikt och vackert. Tycker att vi är privilegerade som har tillgång till den här upplevelsen och jag kommer nu köpa biljetter till nästa år när de kommer ut eftersom de då säljer dem till billigaste priset om vi av någon anledning inte skulle kunna gå då kan vi alltid sälja dem.
 
För övrigt är det mycket fokus på Loppisen och den går riktigt bra, mycket folk hela tiden och den här veckan kommer vi ha extra öppet eftersom det är sommarteater straxt intill och de använder vår asfaltsplan till parkering.
 
250 dagar kvar till Aruba :) 
 
...Nilla...

RSS 2.0