148/150

Idag har jag namnsdag

Grattis till mig

Ett varv till gymmet och körde helt slut på mig, visste inte hur jag skulle ta mig från roddmaskinen när jag var klar, förbättrade mitt resultat på 1000 meter med två ynka sekunder, 5 minuter och 21 sekunder.


...Nilla...


147/150

Första paret


Ett yoga pass på förmiddagen och nu i kväll till gymmet för först cykel och sedan core, gymbesöket räknas som en träning.


Bara jag håller mig frisk kommer jag att lyckas 🤗

...Nilla...


145/150

Bara fem pass kvar.


Blivit en vana att ta ett yogapass på lördagsförmiddagen. Efter ungefär halva passet idag fick jag nästan ner hälen i stående foten men inte riktigt helt och inte speciellt avslappnat. Tänkte på igår att jag egentligen har lite ont hela tiden när jag går, men det är hanterbart. Ser fram mot att komma till värmen där jag tror det blir bättre.

Det är nu 14 dagar kvar till vår resa och jag har sedan vi bokade den gjort 145 träningspass och det var 300 dagar till avresa. Trodde när jag bröt foten att det aldrig skulle gå men nu ser det ut att funka med 150 pass, jäkligt bra jobbat av mig 👍.

Ska försöka få till ett nytt mål sedan men vet inte vad det blir ännu, ett mål är att komma igång med jogging igen och klara fem kilometer  i ett sträck igen men det måste få ta lite tid. Någon som har någon utmaning att dela med sig av?

...Nilla...


144/150

Efter en dag sittandes och lyssna på olika föredrag på chefsdag är det skönt att dra på sig träningskläderna och bara "kötta" på. Hittat på ett eget "pass" på crosstrainern som är ganska tungt. Efter det kör jag så hårt jag kan på roddmaskinen i 1000 meter, idag tog det 5 minuter och 23 sekunder. Rejält trött efter, sådär trött så kroppen skakar och det är vingligt att gå till omklädningsrummet. 


...Nilla...143/150

18 dagar kvar till Aruba.


Nöjd med beslutet att hoppa militärträningen och i söndags var jag och körde ett sprintpass och ett corepass. Idag slank jag in på gymmet och körde ganska hårt på crosstrainer i30 minuter och sedan rodd i fem minuter, väldigt skönt.

Jag har haft det jobbigt med klåda i ögonen och varit helt röd runt ögonen, sett ut som om jag var helt försupen. Idag tänkte jag gå och köpa allergitabletter när mina kollegor sa att de hade fönstret öppet på kontoret för att luften annars blir för torr. Hm....jag har sedan haft en springa öppen på mitt fönster hela dagen och det har inte kliat alls i ögonen, får vänja mig vid att frysa lite och tänka på att ha en varm tröja att ta till.

...Nilla...


141/150 och tog ett beslut att backa

Varför göra saker som inte funkar?


I måndags var jag på ett pass i militärträning som inte ingick i fyraveckorscampen jag anmält mig till eftersom jag lovat att vara barnvakt när campen var. Var många övningar som inte funkar för foten som att hoppa, springa och ta i med underkroppen samtidigt ha kontroll. Tråkigt att hela tiden hitta andra  övningar och känna sig handikappad. 

På onsdagen när det var dags för nästa pass kände jag mig så omotiverad och bestämde mig för att hoppa passet. När jag sedan satt i bilen hem tänkte jag till och beslöt mig för att hoppa av helt och hållet. Träning ska vara roligt  och stärka självförtroendet, inte få mig att känna mig underlägsen.

Inneträningen på militärträningen känns dessutom trång och lokalerna är inte de fräschaste heller. Kan hända jag blir med i någon uteträning vartefter för den kändes mycket bättre.

Istället köpte jag ett nytt tidkort på gymmet och satsar nu på den träning jag klarar, spinning, core och walkingpass. Kan dessutom ta en stund på gymmet med det jag klarar.

Ska idag åka in och ta ett sprint (cykel) och corepass. Har nu i helgen tagit två yogapass som är bra för fotskrället.

Lägger ner tid på att sticka sockor, lite marigt att få till det men kul att se när det växer fram.


Om tre veckor blir det sol och vila på Aruba.


...Nilla...


139/150

Militärträning stavas med ett l 😳, att jag aldrig lär mig. Jag lär mig aldrig burpees heller och inte heller riktiga armhävningar. Usch jag är för gammal för det jag håller på med.


...Nilla...


137/150

Yoga igår

Millitärträning idag

Oj vilken träningsvärk jag har. En sådan värk som gör att när jag ska sätta mig får jag slänga mig ner sista biten, ja även på toastolen 😳hoppas den håller.

Idag när jag var ute på lunchen kände jag att jag kunde gå utan att halta 😃. Det var bara en liten bit men herregud vad skönt det kändes, det går åt rätt håll.

...Nilla...


135/150


Börjat HITcamp i militärträning idag. Trött i hela kroppen och dessutom skakar den.

Jag klarar inte av att gå för fullt ännu med foten men anpassar efter det.

...Nilla...


134/150


I helgen har jag börjat sticka sockor. Jätteroligt men det vore smart om jag inte börjat med att göra mönsterstickning men lite typiskt mig. Jag har nu kommit till ett kritiskt läge, övergång från häl till fot.

Åkte på söndagseftermiddagen till gymmet, hade bokat sprintpass och när jag ändå var där och var uppvärmnd slank jag in på ett corepass. Riktigt roligt pass men jobbigt och jag förväntar mig träningsvärk.

Ikväll börjar jag fyra veckors camp millitärträning, hoppas det går bra med fotskrället.

...Nilla...


133/150 Yogapass

Helg som är helt obokad förutom något träningspass på gymmet under söndagen.
 
På måndag har jag tänkt börja på millitärträning men vet i sjutton hur det ska gå med foten. Har haft ont i veckan och det är säkert för att jag går en hel del nu eller jag går lika mycket som vem som helst. Igår gick jag och letade efter ett ställe jag skulle på i en jobbgrej och hade lite bråttom, efter det hade jag skitont i båda fötterna, trött på´t.
 
Mycket nöjd med mitt byte av jobb och tycker att jag är priviligerad som får höra vad personer gått genom när jag har medarbetarsamtal med min personal. Har några som har brytit upp från sitt hemland och kommit hit, tycker det är jättestarkt att göra det. Får också höra om kvinnor som brytit från männ och börja klara sig själva efter förtryck. Vi ska vara tacksamma för det liv vi lever.
 
Nu är det fem veckor kvar till vår efterlängtade semestermål och målet med 150 träningspass ser ut att funka. Undrar lite vad jag ska ha för mål efter det.
 
...Nilla... 

132/150

Provade idag på ett pass vid namn Sprint. Pass är på cykel i 30 minuter och man gasar på riktigt rejält. Jättekul också kommer absolut köra det igen.


Igår skulle jag köra ett walkingpass men  hade ont i foten, jag löste det med att hoppa träningen och inhandlade semlor till mig och maken.

...Nilla...


RSS 2.0