Giro passet är slut

Körde hårt och snabbt fick tillslut 571 kalorier på mätaren. Nu får det bli vanliga spinningpass och joggingprov ute. 

1750/30= 58.33 kronor .
...Nilla...

Paryoga

Blev smått förvånad igår när maken undrade om jag kunde hjälpa honom med yogaövningar 😳. Ingemar letade rätt på ett liggunderlag och så körde vi igång. Nu fick jag känna mig lite duktig och jag fick ibland anstränga mig för att inte fnissa när jag tittade på honom. När vi kört halva passet såg jag hur svetten pärlande sig i pannan på honom. Men alla är nybörjare första gången och det finns utveckling potential, ja en god sådan 🤣. Det värsta är att han, om han håller i, snart kommer klara många övningar bättre än mig eftersom han har en bättre grundstryka trots MS. Väldigt kul att kunna göra något tillsammans.

Funkade inte optimalt med liggunderlag och eftersom jag vill satsa på ett par nya springskor åkte vi in till XXL och shoppade en yogamatta åt honom och ett par skor åt mig.

Ikväll är sista Girospinningpasset för säsongen och det ska vara vår. Om det är fint väder på onsdag när jag är ledig kanske jag provar att ta ett längre pass ute, om cykeln är i form.
Sedan jag skrev sist har jag genomfört två spinningpass och är nu uppe i 29 pass på gymkortet.
1750/29= 60,50 kronor per pass.
...Nilla...

Såg fram mot regn och sol

För några dagar sedan visade men väderapp att det skulle regna hela måndag och tisdag, skönt då blir det snöfritt tänkte jag. I morse när jag tittade igen var det borta från appen men på onsdag var det en stor sol, min lediga onsdag, jippi 😁. Nyss tittade jag igen och då var solen borta....

Det regnade lite igår kväll när jag åkte hem efter spinning men det verkade inte ta speciellt på snön, altanen är fortfarande vit. Kanske vi borde skotta av den så den inte blir en isbana. När jag yogar har jag yogamattan vid altandörren och ser ut över altan och längtar efter att kunna ta ut mattan och yoga där. Men om två veckor går vi in i sommartid och då är detmeningen att det ska vara barmark enligt spinninginstruktörerna för då är dessa 90 minuterspassen slut och det ska funka att cykla ute. Allså bara fyra pass kvar.

Har nu sett ett nytt resemålet som jag blev sugen på. Bad Gestein i Österrike, finns vandringsresor dit. Hur ska jag hinna allt och jag måste hålla mig i form.
 Spinningpass: 1750/27=64,81

...Nilla... 

Tre yogadagar

Kan vara lite tjatigt men vad jag längtar efter vår eller ännu mera till sommaren. Tycker det är besvärligt med vinter, kyla och snö. Finns inget riktigt kul att göra. Vill ut och vandra i berg och raviner men nu blir det bara några små promenader.

Gick Bobergarundan förut med spänst i benen och gick om ett par som gick med barnvagn. När jag kommit förbi och gått en bit sladdade jag omkull, pinsamt. Vet inte om de såg det, vilket inte spelar någon roll egentligen. Men jag var fort uppe och jag slog mig inte alls.

Tog också och yogade och det är fortfarande stelt och osmidigt men bättre, måste fortsätta med det för jag tror det är väldigt bra för min kropp och min själ.

Fixade hemgjord pizza och använde tomatpesto som grund och det blev väldigt gott, bara så ni vet.

...Nilla...

Yoga från början

Längtar till naturen på Lofoten. I går, torsdag var det meningen att jag skulle åka till Nyköping och träffa väninnorna men det blev inte så. Dels var vädret inte körvänligt och jag tyckte det var lite taskigt att åka från Ingemar som legat i soffan i flera dagar med värk i benen och knappt kan gå. Får åka upp när det blir vår. Hade planer på att sova kvar och hade därför tagit ut en semesterdag idag. Onsdagens spinning blev inte heller av för jag var helt urlakad efter en händelserik dag på jobbet. Men fick nu för mig att ta tag i stelheten som inte bara är i fotleden utan i stort sett hela kroppen. Lösningen på det är yoga appen som jag har. Började med ett pass igår och jäklar vad ont det gjorde och osmidigt. Tog ett nytt pass idag och då var det något bättre men fortfarande osmidigt. Tänker att jag ska fortsätta i morgon igen för om vi ska klättra i berg i sommar behöver jag få fram smidigheten. Gjort Granola och bakat bröd för att känna mig lite nyttig. ...Nilla...

Starka ben och bra kondition

Har tillåtet mig själv att ha en träningssvacka och hoppat två spinningpass på rad. Den första för att jag förra lördagen hade druckit alkohol, två glas vin och två små rom, inte mycket men det räcker som ursäkt. Onsdagen var det snöstorm och det ar onödigt att ge sig ut på vägarna.

Men igår kom jag iväg och kroppen verkligen längtade efter att tömma gammal energi för att kunna ta in färsk. Efter att det har varit knökfullt på passet var det bara halvfullt undrar om det är en trend eller om det håller i sig.

I lördags var det soligt och bara några grader kallt. Jag gick ut för att andas och av bara farten kom jag iväg på en långpromenad. Traskade bara på medans jag lyssnade på P3 dokumentär. Kände att konditionen är ganska bra, en backe som jag brukar flåsa ganska bra i märkte jag knappt av.

Tyvärr känner jag fortfarande av foten men har börjat stretcha den mer, bara det att jag glömmer bort att göra det.

26/1750=67,30 kr.
RSS 2.0