Ändringar på blogg.se

Lite svårt att blogga nu när blogg.se har ändrat på en massa saker. Det är troligen till det bättre men det tar ett tag att lära upp sig och ni vet vid min ålder......
 
Tyvärr har den här semesterglädjen fått sig en törn på grund av en förkylning som stör. Jag som skulle träna inför stadsloppet 18 augusti. Var visserligen ute och gick härom dagen, en mil, men behöver jobba på tiden.
 
Försöker få i mig vitaminer, men egentligen inte mera än vanligt. Börjar varje morgon med en riktigt god drink.
 
Det brukar vara svårt att bli av med sommarförkylningar men vi får väll se.
 
Hur som helst har jag investerat i en liten "slav" som städar åt mig. Den åker runt och skurar golven:
 
Under tiden:
 
Livet är inte så svårt att leva
 
...Nilla...
 
 
 

Midsommar

 
 
 
Kort inlägg! 
Semestern har startat och den börjar med att fira midsommar.
 
 
Vi hade inte planerat något inför midsommar afton men eftersom vi kände oss lite slitna både Ingemar och jag tog vi det med ro. Tänkte gå till Kullabacken och köpa några lotter och sedan bara ta det lugnt.
 
Men så blev vi bjudna till goda vänner och ja, varför inte? Oj så roligt vi hade!
Skrattade så käken nästan gick ur led.
 
En av tokigheterna var när jag tänkte blanda mig en drink......trodde det var en bra ide men vet inte vad det vart. Den skar sig rejält och det blev som ett frigolitlock ovanpå!
Gick inte att dricka....
 
Nu ser jag fram mot fyra veckors ledigt, hoppas kunna börja träna bara min tå har läkt lite mera så den kan stoppas in i en sko.
 
...Nilla...
 
 
 

Firar och Firar

Nu har jag gått in i något firarstimm!

Veckan som gått har bjudit på tårta efter tårta, en del vin, godis och glass.

Och mitt i alltihopa har jag opererat tån som nu inte bör klämmas ner i några gympaskor, tog ett spinningpass dagen innan för att inte tappa fart helt.Första tårtbiten var när min äldsta dotter fyllde 31 år. Helt galet att det gått 31 år sedan jag som 19-åring blev mamma.
Man kan tycka att 19 år är lite tidigt att få barn men jag är nöjd med resultatet:På fredagen var det student för dessa två:


Sally och Linus som nu går ut i vuxenlivet. Lycka till!

På den här skivan serverades det gosaker och det är helt underbart när man som Havanna kan sitta och mumsa med ett kex i varje hand


Att ha en dotter som bor ända nere i Malmö gör det lite komplicerat när hon fyller år.

MEN

I år löste vi det genom att Ingemar och jag tog bilen drog ner genom Sommarsverige och checkade in på Grand hotell i Malmö. Madde visste ingenting och hade en planerad grillfest med kompisar bara pojkvännen Niclas som var beredd.

Gissa om hon fick en chock men blev riktigt glad, se här bara:Nu kanske det var något annat som fick henne att skratta just här men roligt var det.

Söndagen åkte vi hem igen genom ett riktigt regnigt Sverige.

Fyra arbetsdagar till semestern......fattar ingenting.....

...Nilla...


Försöker ta mig upp på banan igen!

Nu är det tre veckor sedan jag var ute och sprang och fick en sträckning i baksidan av låret.

Tyvärr känner jag fortfarande av det men gav mig iallafall på ett spinningpass idag. Det gick faktiskt riktigt bra och jag kände ingenting förrän det var dags för sträcka ut musklerna och jag fick då ta det lite försiktigt. Hade tänkt ta det lugnt hela passet men när jag känner att det funkar då är det bara att ösa på.

MEN
Imorgon ska jag till en kirurg som ska fixa till min stortåsnagel som vrider sig så nu kan jag nog inte trycka ner fötterna i några träningsskor på några dagar. :( Mår ju bäst när jag får träna.

Idag har jag faktiskt uträttat något som jag tänkt göra i över två år, jag har lämnat in mammas sypuff till en möbelrenoverare som ska klä om den i mammas fårskinnspäls. Jag kommer inte få tillbaka den förrän efter sommaren men det gör inget.Vet inte från vilket årtal den kan vara men jag tror att den till börja med var min mammas mormor eller farmor som ägde den.

Ja så har jag hämtat mina nya glasögon också men har ingen bra bild på det att lägga ut men det kommer .....

Imorgon ska jag fira dottern som fyller 31 år!!!

...Nilla...


Bryter tystnaden

Fått en uppmaning om att det varit tyst på bloggen av dottern genom hennes blogg.... ja det är så vi kommunicerar med varandra.

Sitter nu lugnt tillbaka i fåtöljen och tittar på fotboll Polen -Grekland, bryr mig inte om vem som vinner.

Känner mig tillfreds med tillvaron och det blev inte sämre av kvällens middag som bestod av sushi och champang, du kanske undrar varför men bara för att jag tycker det är gott.

Förövrigt väntar jag mest på mina nya glasögon och vår nya soffa. Dessutom på att min tånagel ska genomgå en liten operation för den växer in i stortån och gör jävligt ont, ingreppet kommer att ske på onsdag.

Onsdag ja, då har jag varit mamma i 31 år!

...Nilla...


RSS 2.0