Semesterdag

 
Idag har jag tagit en semesterdag bara för att inte göra något....eller göra vad som helst.
 
Dagen började med att Ingemar hade glömt bort att jag var ledig och väckte mig med en kopp kaffe klockan fem.....men vet ni, det gör ingenting, tycker det är skönt att veta att jag kan ligga kvar om jag vill och det ville jag inte.
 
Gick upp och körde ett 60 minuter långt yoga pass. Jag behöver egentligen mest jobba på balansen och styrka i fotleden för vissa övningar vijlar jag och kan inte stå i dels av svaghet och dålig balans.
 
Förövrigt tycker jag att yogan går bra men visst känns det, jag är inte så elegant som henne på filmen jag jobbar efter men hon är nog cirka 30 år yngre och har mera vana.
 
 
Men jag gör så gott jag kan :)
 
...Nilla...

Sista Bilden på Maja

 
 
Idag vid lunch tid fick Maja somna in.
 
Sov Gott
 
...Nilla...

Nog känns det

 
Jorå, lite lätt träningsvärk har smygit på sig efter gårdagens jogging.
 
Idag blev det ett 30 minuter yogapass på morgonen ett pass jag inte gjort förut. Svårt att få till en del positioner men jag gör så gott jag kan.
 
Var sedan inne på Kavitas medicinska yoga. Man kan tro jag inte gör annat än yogar numera men lite annat hinns med.
 
Vi har idag planerat lite inför vår sommarresa, vi har tänkt göra en roadtripp till Norge och huvudmålet är Lofoten. Letat boende på Lofoten och det var inte det lättaste och heller inte det billigaste. Det blev ett fyrbäddsrum med del till badrum, tre nätter och en konstnad på lite över 4000 kronor. Bokade det men kan boka av det om jag gör det före den 20 juni. Får se om det dyker upp något annat boende. På vägen dit har vi tänkt att stanna i Skellefteå en natt och sedan Narvik en natt. Hur vi sedan gör efter tre nätter på Lofoten får vi se.
 
....Nilla... 

Träning på G

 
Åh den här yogan, den är underbar och jag har tre morgonar i rad börjat dagen med ett litet pass på 15 minuter. Har även gjort pass på eftermiddagen. Efter varje pass känner jag hur motiverad jag blir till att träna kroppen mera och att kroppen längtar efter det.
 
Idag tog jag tag i det men åkte först in till centrum och köpte mig en baddräkt. Såg sedan en massa andra kläder jag skulle vilja ha men vet att jag inte behöver det och eftersom jag fortfarande är i spartagen köpte jag inget annat än en baddräkt, duktiga jag.
 
Efter ett litet varv i centrum åkte jag till centralbadet och klädde om för att inta löpbandet. Det är första gången jag gör det där och det var riktigt bra för undertiden jag tränade kunde jag titta ner på barn som badade och hoppade från hopptornet, bra underhållning :) 
 
 
Tog det ganska lungt även om jag utmanade mig själv och var uppe och sprang på hastigheten 10 km i timmen en liten stund, några minuter gång på 6,5 km men i övrigt mest på 8-8,5 km. det blev lite över 3 km på cirka 25 minuter. Tycker det är okey eftersom det nog var minst 6 månader sedan jag sprang sist.
 
När jag var klar på gymmet bytte jag om till baddräkt och gick ner och badade lite. Men bara lite, högst tio minuter för det var så mycket folk och ljudnivån är förskräcklig där inne. Nästa gång ska jag har öronproppar tror jag.
 
I kväll ska Igge yoga med mig ett pass...tror inte han kommer att göra det mera än en gång. Men jag har haft fel förr.
 
...Nilla...
 

Yogavecka

Den här veckan har jag fokus på yoga.
 
Började med att jag fick ett tips på en yogaapp som kostar 40 kronor men som har en massa olika pass.
 
I söndags laddade jag ner den och kollade lite men jag hade även bokat mig på ett pass på Kavitas så jag började med det. Passet var väldigt bra för ryggen och jag blev bara mera peppad och bokade in mig på ett pass till i kväll plus söndag.
 
Sedan har jag nu kört ett av många pass på appen tre gånger, plus att jag bara kollar det lite då och då för att få mera förförståelse, dessa pass som jag nu kör är bara på 15 minuter och är för nybörjare. Eftersom jag bara kört medicinskyoga förut så tycker jag att jag kan räkna mig till nybörjare men jag har ganska bra koll på andningen. 
 
Den medicinska yogan är betydligt lättare men jag trorjag behöver den också. Idag har jag kört 15 minuter direkt efter att jag gått upp ur sängen, jätteskönt.
 
Dessa bilder är min framtida posé och jag vill tala om att det inte är jag på bilderna utan tagna från appen :)
 
Ha en bra dag!
...Nilla...

RSS 2.0