Vardagen är snart här


Jesper och jag bleka och trötta på väg till hotellet!

Oj vad fort den här semestern gått. Nu är det meningen att jag ska börja jobba.....undrar om jag vet hur man gör.

Trots att det är mycket snö  känns det som om våren är på gång och i slutet av mars ska jag på en liten resa och där har våren kommit lite längre. Jag kan inte tala om vart eftersom en medresenär inte vet vart vi ska.

Idag har jag stått på Loppis i Söderköping men det blev jag inte rik på, det var den sämsta gången hittills. Men skam den som ger sig nytt försök igen den 10 April.

Jävla snygg hatt jag har........O.B.S
Den är inte till salu!

....Nilla...


Några bilder

Himmel i HurgadaVår strand


Hotellets snyggaste vecka ÅTTANystädat hotellrumMorgon YogaSeriös

Dessa bilder är vad datorn orkat med idag.

....Nilla....

Hemma


Tidig morgon på Hilton Plaza

Då var man hemma igen efter en underbart solig vecka. Jag vill så gärna dela med mig av bilder men tyvärr vill inte min dator det men hopppas att den snart ger sig. Den här bilden var den som den tog mot och det tog 45 minuter.......

Men jag hade gärna stannat en vecka till för en vecka går alldeles för fort. Har redan varit inne och tittat på nya resor men vi får väll se, plånboken är lite tunn nu.

Jag har deltatig i yoga och vatten gympa när tillfällen gavs och då tillsammans med Sally. Jesper och jag var ute på en dagstur med båt. Där Snorklade Jesper och det hoppade delfiner runt båten.

Men bilder kommer när datorn vill och jag har tid.

......Nila......

Egypten

Har gar det ingen nod pa mig. Solen skiner hela dagaran och vattnet ar varmt. Hort att det kommit mera sno hemma vilket jag tycker ar valdigt onodigt. Fixa nu en var for annars kommer jag inte hem.

.......Nilla.....


Packning pågår
Varför är det mycket i väskan? Jag borde ha lärt mig packa........

Snart går jag till sängs och sover för att vakna till en sista dagen på jobbet före semestern. Jag har hur mycket som helst att göra på jobbet så det kommer inte vara svårt att få dagen att gå.

Syrran, Jesper och Sally blir uppskjutsade av min kära svåger till mig i Nyköping vid fem halv sex och då drar vi till Stockholm för att sova på hotell eftersom vi sedan ska lyfta tidigt på torsdag morgon.

Sally påminde mig om träningskläder..........ja, eventuellt kommer vi att träna, kanske jogga.......lovar inget.

Skulle ta en bild på min nya tv, roligt att det man ser min spegelbild i fönstret...........Nilla.......


Planering

Tänkte berätta för er hur man kan bli av med pengar....ifall ni inte vet!

Jag har undrat en del över mitt mobila bredband som jag är ganska nöjd med, eller jag har inga problem alls med det. Nu när jag ska på semester funderade jag på om det funkar i Egypten. Det finns uppkoppling på hotellet som man kan betala för, men visst vore det bekvämt med sitt egna.

Nja, först tänkte jag att jag tar med det och provar om det funkar.....Tur att jag inte gjorde det för igår ringde jag till Telenor och frågade om det skulle fungera. Säljaren jag pratade med sa att det kommer att fungera men att det kostar lite extra sedan ändrade han sig och sa att det kostar ganska mycket extra. Fortfarande undrar jag hur mycket extra:

- Det kostar 124 kronor per megabite. Jag fattar fortfarande inte riktigt utan per honom förklara.
- Om du går in på aftonbladet är det 2 megabite vilket gör 248 kronor för den uppkopplingen.

Men vilken tur att jag tog reda på det här och inte bara tog för givet att det fungerade, då hade jag fått en räkning på många tusenlappar. Tack för det.

Idag ringde Tessan och undrade om jag kunde ha Axel på lördag.......vilken koll hon har då! Visst kan jag ha Axel om hon kommer med honom till Hurgada.....Nilla...


Adjö vinter

Ännu en helg har förflutit. Lördagen var jag så trött och stapplade upp för att åka till föräldrahemmet. Var bara där en kortare stund tillsammans med lillebror och svägeska som fyllde släpvagn med sopor.

Åkte hem och lagade lite mat och gick sedan och la mig och sov en timme, kände mig helt slut.

Segade mig upp för att åka till Norrköping och titta på Sallys Revy som hon gjort tillsammans med sin klass. Den var jättebra och rolig och naturligtvis var Sally bäst.

Gick och la mig redan halv nio....en lördagkväll, kul för min familj va!

Idag söndag vaknade jag och kände mig pigg och glad. Röjde hemma och började packa för semesterresan. Åkte hem till föräldrahemmet och hämtade 8 sopsäckar med kläder som jag ska kränga på Loppis.

Nu har jag kommit till Nyköping och försökt koppla in TV som jag ärvt av pappa. Fick inte igång den men det får väll ordna sig en annan dag.

Idag såg mitt hus och trädgård så här:


Visst ser det tråkigt ut? När jag kommer tillbaka efter semestern hoppas jag att man ser staketet, trött på snö.

......Nilla.....


Tiden..vart tar den vägen

Tänk att nu är det redan torsdag och arbetsveckan håller på att ta slut. I söndagskväll längtade jag till en ny helg och nu när den kommer undrar jag vart veckan tog vägen.

Det måste vara något fel på mig för tiden räcker bara inte till och jag vill nog aldeles för mycket, eller kanske jag inte vet vad jag vill......flummigt va?

Det är så himla kul att jobba samtidigt som jag vill göra en massa annat också. Jag vill vara hemma ligga i soffan och inte göra något eller vara hemma och städa skapa ordning, vill gör klart hemma hos mor och far, vill stå på loppis och sälja kläder. Vill ut och resa, vill vara hemma, vill vara på jobbet, vill hälsa på hos vänner........

Vill klättra i snön med Axel, vill gå på spinning, vill gå och sola, vill köpa skor .......

Nä fan jag går och lägger mig......Nilla....


Snacka om asgarv

Jag känner mig stark idag och känner att livet så sakta återgår, bara en liten envis förkylning.

När jag idag kom hem till min lilla lya var jag tvungen att kasta mig över datorn för Therese hade ringt mig och sagt att jag var tvungen att gå in på Tyras blogg, det skulle  finnas en sak åt mig där....

Visst blir man nyfiken och jag sitter och läser Tyras blogg sporadiskt samtidigt som jag pratar i telefonen (okey man är väll kvinna). Jag vet att Therese är hos Tyra i Stockholm och var troligen på kändisjakt. Plötsligt dyker den här bilden upp med texten:

Tessans mamma är ett stort fan


Ser ni vem det är? Rickard Herrys

Gissa om jag skrattade, helt galet.

Tack Therese och Tyra.
Kan ni leta upp Björn Skifs åt mig nästa gång? Det skulle jag verkligen uppskatta.

......Nilla.......


Längtar till nästa helg

Då var det fem arbetsdagar framför mig och vad gör väl det eftersom jag verkligen gillar mitt jobb och tiden går så snabbt.

Den här helgen har varit "tämligen" jobbig känslomässig, först begravning sedan allt detta jobb i mor och far hus. Syrran och jag har gått igenom mammas alla kläderoch vi undrar om hon någonsin kastat något. Hon hade mycket fina dräkter, kappor, klänningar m.m. Vi tar själva hand om en del men även om det är fina grejer så är det inte mycket som passar varken min eller syrrans smak.

En del grejer är så roligt att hitta även om det samtidigt är sorgligt. Titta bra på min fina solhatt som jag absolut ska ta med till Egypten:Men jag tror jag blir galen .....tror jag:En annan som säger att han är galen är den här lille pojken som varit hos oss hela helgen:AxelAxel med sin favoritmorbror Jesper....Nilla...


Du finns i mitt hjärta

Tack pappa för din godhet, trygghet och värme.

Saknaden efter dig är obeskrivlig men jag vet att vi kommer att träffas igen.

....Nilla....

Ingen annan än jag kan ändra på läget........

Tycker att jag är så gnällig och tråkig. Visst har livet varit tufft men inte blir det bättre om jag får negativ inställning till allt.

Välj glädje.

Jag brukar predika om att varje person har eget ansvar för sitt eget liv och göra det bästa efter sina förutsättningar.

Som det är nu mår jag inte bra vilket delvis beror på att jag inte lever som jag vill. Jag tränar inte, jag äter fel och det gör att vikten stadigt går upp. Jag sover dåligt vilket beror på att jag inte tränar (tror jag) och för att jag mår dåligt. Jag är förkyld vilket beror på att jag blir mottaglig för basselusker när jag inte sköter mig och inte äter rätt.

Alla förutsättningar finns. Jag har träningskort, jag vet hur jag ska äta, tiden gäller bara hur jag prioriterar.
Så vad är problemmet?

I morgon har vi pappas begravning och det är oerhört tungt och att "Välja glädje" känns som en klyscha. Men hur länge ska jag låta det hålla på? Tills jag väger 120 kilo och benen inte håller, svårt att sova eftersom fettet trycker på lungorna och andningen blir påverkad.

Hur svårt kan det va?
....Nilla....

P.s men snön är inte mitt fel och den är inte vacker......


Är det fel att vara trevlig?

Är det någon som känner John Blund? Hälsa honom från mig att jag skulle vilja ha sällskap av honom.I går kväll var jag supertrött men när det var dags att sova var sömningheten som bortblåst. Vände och vred och somnade vid tolv. Vaknade sedan klockan tre och var igentäppt i näsan. Upp och tog nässprej. I säng igen och vände och vred.

Nä inte gick det att somna om och när klockan närmade sig fyra tog jag ett beslut: Upp satte på kaffe, duschade, åt frukost och gav mig iväg till jobbet.....klockan fem. Börjar normalt klockan åtta.

Tur att jag har de fördelarna att jag kan gå och jobba när som helst, finns alltid något att göra.

Men nu tror jag att det vänder, ikväll somnar jag säkert....

.....Nilla...


Förkylningstider

Jaha, nu när jag tänkt träna stenhårt blir jag förkyld. Jag är inte jättesjuk men tillräckligt för att ställa in träning, vill inte bli ordentligt sjuk till fredag när vi har pappas begravning.

Nu måste något göras åt min hälsa och vad är då bättre än frukt i mängder?Gjorde därför en fruktsallad på granatäpple, äpple, päron, apelsin, grapefrukt och kivi. Mums, det riktigt hoppar hälsa hur skålen.


....Nilla....


RSS 2.0