3 gånger militärträning 75/150

Då var "Hellweek" avklarat, hårt och tufft. Tyvärr kan jag inte gå för fullt, har någon form av skada i anslutning till peacemakern. Tror den blivit klämd och skadat någon muskel eller muskelfäste. Eventuellt kan det vara någon inflammation i hålan där peacemakern sitter.

Skadan gör att jag inte kan träna överkroppen såsom armhävningar, planka och lite annat. Men nu har den här träningsveckan innehållit väldigt mycket mera.

I måndags var det backträning i nästan omöjlig lutning och avslutades med trappträning.

Nu blir det vila för lördag morgon lyfter jag från Skavsta till Wroclaw i Polen.

...Nilla...


72 yoga

Var tvungen att dra ut musklerna lite inför "Hellweek".

...Nilla...


70 och 71

70/150 militärträning och 71/150 jogging 5,6 kilometer.

Måste öka på joggingen med lite längre för varje gång eftersom loppet som jag ska vara med i är 13 kilometers löpning.

Men den sträckan jag tog idag kändes helt okey och att utöka ser jag egentligen inga problem med bara jag har tid.

Nästa helg åker jag till Polen på en liten tur och då blir det ingen träning

...Nilla...


69/150 militärträning

Om 178 dagar sitter vi på flyget till lovly Aruba. När jag beställde var det 300 dagar kvar och jag tog mig an utmaningen att genomföra minst 150 träningspass innan resan.

Hur ligger jag till då, 150-69 är lika med .....81 . Alltså 81 pass på 178 dagar. 81 gånger två är 162. YES jag ligger bra till om jag räknat rätt 🤔.

Dagens pass var ingen Walk in the park 😝. Det får de hålla på med i Vasa Parken. På Bråvallaplan köttar vi på 💪

...Nilla...


68/150 militärträning

Hämtat ett paket med höstträningskläder. Lite varmare leggings och en utanpå jacka. Fina va?

I går på träningen hade det varit en fördel att ha vägt lite mera. Vi gjorde parövningar där vi bland annat släpade varandra och den jag parade mig med vägde kanske 15 kilo mera än mig. När hon lutade sig mot mig gick det inte hålla mot så jag for ner på backen med henne över mig. 😋. När vi skulle trycka mot varandra för att förflytta den andra hade jag inte en chans hur mycket jag än försökte 😝. Men oj vad roligt vi hade. Kroppen skakade av utmattning, bra träning och det känns en del i vissa muskler idag.

...Nilla...


67/150 två gånger yoga

Varit lite produktiv idag och gjort två matpajer och tonfiskröra till tunnbrödsrullar.

Var innan det och köpte ägg direkt från hönsgården, vilket jag gör ganska ofta. Tycker det känns mysigt att åka mellan åkrar, förbi gårdar och sedan stanna och plocka ut ägg från kylskåp i ladugårdsväggen och lägga pengar i en bössa. Hönsen går bakom ladugården och ser välmående ut 😊.

Okey, det blir en mil cirka jag åker så fast att själva äggpriset är relativt lågt blir det inte billigt och inte miljövänligt men jag får lite ro på vägen och brukar lyssna på ljudbok och njuta. Kunde visserligen cykla men har ingen cykelkorg och är rädd om äggen.

Träningsvärken finns kvar men är på väg bort, kommer säkert ny i veckan. Men yogan tror jag hjälper och det ska jag försöka fortsätta utföra mellan jobb, träning och övriga livet.

Straxt iväg till Svärfar för att äta smörgåstårta och fira hans födelsedag som är i morgon.

...Nilla...


65/150

Yogat i går kväll och nu i morse, försöker få mina muskler lite längre och smidigare.

Helt galet och aningen ogenomtänkt har jag nu anmält mig till ett lopp i Borlänge i Oktober som heter Beat the mounthen..... Systerdottern var på det förra året och tyckte vi skulle delta i år. Herregud vad har jag gett mig in på 😳. Är rädd för att jag mest ska vara till besvär och ivägen för övriga men nu är det försent att backa ur 🙄.

Loppet är på 13 kilometer med diverse hinder på vägen, tydligen kan man springa förbi hindren om de är för omöjliga så jag satsar på det 😜

...Nilla...


63/150

Måndag, onsdag och idag torsdag militärträning. Den här träningen är mycket tuffares än den jag körde i stan men vi på landet är antagligen av hårdare virke 😜. Men det är roligt trots att jag sitter här nu och knappt kan ta mig upp ur soffan.

...Nilla ...


60/150 jogging

I onsdags joggade jag fem kilometer. I morgon militärträning 👍

...Nilla...


RSS 2.0