Laddar för en tripp till ...?

Att överraska mig är inte så lätt, nä jag är tråkig för jag har alltid alla spröt ute och brukar få reda på saker många gånger fast jag inte vill.

Fick en överraskningsresa i 50 års present av mina döttrar, min syster och hennes döttrar.

När jag fick datumet fick jag också en ledtråd: BADMÖSSA

Kan ju verka som ett svårt tips. Jag berättade om tipset för en person som då sa: Finns hotell på Sardinien där det är ett krav för få bada i bassängen .....Men det kunde jag väl inte tro på.

Det har sedan nämns en del om bikiniform o.s.v.

Var sedan inne på Ryanair för att kolla upp helt annan resa. Undrade då vad Alghero var och kollade upp det och fick se flygtider som vid första titten stämde med flygtiden som Veronica gett mig.

Vid nästa tillfälle jag kollade var det en annan flygtid..... tänkte då att jag såg nog fel första gången.

Hm... sedan hör jag Sally säga till Therses: Vet du att de ändrat flygtiderna?

Att sedan Madde talar om för en kompis på FB att hon ska till Italien bekräftade bara det jag redan visste.

Nu innebär det här att jag måste fixa till en del av kroppen innan eftersom det kommer vara cirka 25 grader.

Min fötter behövde en uppsnyggning:Känner mig nöjd!

Onsdag = Sardinien = Sol

...Nilla...


Kvällstrött med kaffesug klockan fem på morgonen

Äntligen har vågen rört sig så pass att jag inte väger tresiffrigt....med några få hekto.
Men jag är nöjd och mår bra.

Tränar så mycket jag orkar, vill och hinner men bryr mig inte om vad jag äter.....eller det är väl inte hela sanningen utan jag håller mig borta från godis, kaffebröd men det tycker jag inte är någon större uppoffring. Är noga med att jag äter mat men den maten är inte särskilt kalorie- eller fettsnål.

Under helgen som var försökte jag få lite ordning på mina klädhögar och det är inte lätt att få platsen att räcka och på något konstigt vis blir det bara mer och mer.....Men en del saker kan det inte bara inte bli för mycket av:Oh, vad jag längtar efter att få ha dessa!

Svar på en fråga från Maria, en bloggläsare jag inte känner???
Kul att du hittat hit. Jag skriver aldrig om mitt arbete i bloggen så det stämmer att du inte läst det.
Jag arbetar som enhetschef på gruppbostäder för funktionsnedsatta.

...Nilla...


Har någon dött av spinning?

Att jag gillar spinning har nog inte någon kunnat missa.

Första spinningpasset jag tog var någongång på slutet av nittiotalet, har sedan haft perioder när jag inte "spunnit" och sedan tagit tag i det igen.

Spinning är ett bra sett att få upp kondisen på och jag tror att alla faktiskt kan för man jobbar efter sin förmåga men blir peppad till att utmana sig själv. Sedan kanske man inte tycker att det är så roligt som jag tycker.

Eller tycker jag att det är roligt?
Nja, inte alltid, men jag vet hur känslan är efter ett pass och det väger upp det tunga.

Det finns olika spinningpass och jag brukar boka in mig på bas eller medelpass, det brukar inte ha så stor betydelse.

Idag var det ett medelpass som jag inte varit på tidigare och shiiit vilken hård timme det blev, benen verkligen skakade och svetten stänkte omkring.

Kommer att boka samma pass till nästa onsdag.

...Nilla...


April April din dumma sill.....snöVarför sommardäck var tanken i morse. Ingemar sa till mig att köra försiktigt och jag sa då skämtsamt att jag tänkte hålla 40 km hela vägen in. Fick då förklarat att det inte var att köra försiktigt.

Men ute på vägen fanns det de som är betydligt räddare än mig, körde ganska snart ifatt en karavan som höll cirka 55 möjligen att vi var uppe i 60 på någon raksträcka. Inte går det att köra om heller eftersom jag till att börja med låg sist av cirka tio bilar och ganska täta möten. Men efterhand hade vi ändå kört ifatt ännu en karavan som höll cirka 40..... Inte ens när vi kommit förbi snövädret ökades farten.

Men det var bra på radion så det gick väll ann!

Efter jobbet var jag på Friskis och tog tag i min utmaning på löpbandet och jag klarade av det!
2,5 kilometer på 20 minuter.

Men det var kämpigt och jag har nu lite ont i höfterna och nu tänker jag inte sätta upp något högre mål utan hålla kvar i den här hastigheten ett tag.

Vågen står stadigt om någon undrar!

...Nilla...


Grodor, ödlor, tjäder, hästar också katten!

Sammanfattning av helgen som gått.

Fredagkväll = Cafe Ro där vi som vanligt hade supertrevligt men vi kunde inte betala för oss för strömmen gick och det fanns inga kontanter i plånboken.... Mysigt var det med massor av stearinljus och notan tog vi dagen därpå.

Lördag var jag sugen på att få snygga till naglarna så en tur till Hageby Centrum fick det bli.Ringen inhandlades på fredagen när jag var på Villa Fridhem.

Söndag morgon var Ingemar och jag till Janssons kärr för att få lite skogsluft och titta på grodor. Det är rofullt och skönt där uppe i skogen och solens strålar letar sig fram mellan träden.

Jag hade en date med härliga människor i ett stall och under tiden fick Ingemar leka med sin vän:På väg till stallet genom Lundaskog träffade jag den här herren:Han väste och blev riktigt nervös när jag tog bild på honom.

Följande modeller var mera villiga att vara med på bild:
Ett spinningpass för att förbruka lite energi hade jag bokat. Lite stressigt blev det och det hade varit bra om jag ätit något tidigare och kanske inte potatismos........

Helgen avslutades med att få på sommardäcken.

...Nilla...

 


Missnöjd

Missnöjd......va faan är det för ord egentligen.

Jag är iallafall inte nöjd med min insats på gymmet idag.........men lägger inte ner så mycket energi på det nu men så här är det:

Jag har legat i för att komma över min skräck för löpband och nu är skräcken i stort över.
Börjar varje gympass med att värma upp på bandet i 20 minuter. Förra veckan när jag hade sprungit (eller vad det är jag gör) så flög faan i mig och jag tänkte att jag skulle klara av 2,5 km på 20 minuter (en normal motionär tror jag hinner en kilometer på fem minuter). Nu la jag på ett kål...eller många kål för att ha en kroppshydda på 100 kilo. Tillslut höll jag på att kräkas och inte faan hann jag med 2,5:an.

Idag tänkte jag se till att disponera tiden bättre MEN trots det hann jag inte utan missade med 50 meter.....Nu kan man kanske tycka att jag skulle ha ökat lite till för att hinna men jag har lite av rädslan för att ramla kvar.  

Som straff fick jag höja vikterna på nästan alla maskiner......måtte jag klara av det vid nästa träning för annars blir det tungt på maskinerna....

...Nilla...


Vart tog Påsken vägen!

Tänk att jag alltid tror att jag ska hinna så mycket när jag är ledig och sedan flyger dagarna bara iväg. Har gjort mycket men även kopplat av.

Påskafton klädde vi upp oss för att ta mot syskonen på påskmiddag:Gudrun kläder!Jeans(gubben)grabben!

Men helgens höjdpunkt förutom annandagens spinningpass var grodorna i Janssons kärr. Om solen lyser och man kommer upp dit på förmiddagen så kokar det i kärret och det är grodor överallt.

Tänk att Axel hittade ett påskägg i år igen vid kärret, vilken tur han har.

Efter all påskmat och påskgodis "glömde" jag att väga mig i morse. Men vågen står ju kvar så den får väga mig imorgon!!

...Nilla...


RSS 2.0