Möte med Vågen

 
 
Veckans viktuppdatering:
-0,7 kg
Nuvarande vikt 68,6 kg
Total viktförändring -39,4 kg
 
...Nilla...

Årskontroll

 
I måndags var jag på ett årskontroll efter min GBP.
 
Sköterkan som jag träffade tyckte att resultatet var långt över förväntat. Jag ligger en bit under kurvan för vad som är vanligt att personer går ner efter ett år. Muskelmassan och fettmassan i kroppen låg på riktigt bra värden.
 
MEN
 
Eftersom jag sista tiden har haft en del problem med att äta, vilket jag ändå tror beror på min nuvarande arbetssituation vilket gör att stressen är högre än normalt. vill hon ändå att jag pratar med en läkare. Läkaren får då ta beslut om det behövs gå ner och kollas vid magsäcken så det inte är något galet. Fick en telefontid till i första veckan på mars. 
 
Innan första veckan på mars tror jag att det har lugnat ner sig och vi kan gå vidare och jag kan äta mera normalt. Efter den veckan kommer den efterlängtade semestern, två veckor med avkoppling på en solig vit strand med turkost vatten.
 
...Nilla...

Ett år sedan operation

 
Veckans viktuppdatering:
-0,8 kg
Nuvarande vikt 69,3 kg
Total viktförändring -38,7 kg
 
...Nilla...

Nätterna på Talmansvägen

 
Det flesta nätterna sover jag ganska bra men det finns nätter som jag är uppe och sitter vid datorn och jobbar.
 
Natten som gick har jag sovit till den mesta delen men blivit lite störd. Vaknade först till av att Igge hade kramp och vrålade lite lätt. Usch det är hemskt med kramp.
 
Vaknar sedan till igen när han sitter upp och undrar vad det är för dag i veckan, ska vi jobba eller är vi lediga?? Okey vi ska jobba.
 
Nästa gång som jag vaknar är av att jag själv har kramp i vaden och det gör skitont.
 
Livet är lite rörigt och dessutom är det jävligt dammigt här.....
 
...Nilla...

Uppehåll

 
Jo, man kan tro jag slutat träna men för tillfället går det trögt. Har ett nytt uppdrag på jobbet som tar massor med tid och jag behöver jobba som en besatt för att få en massa klart innan jag tar min efterlängtade Arubasemester.
 
Har träningsväskan i bilen och tänker att jag ska komma ifrån någotlunda skapligt från jobbet någon dag men när jag sätter mig i bilen efter jobbet vill jag bara hem.
 
Har haft lite svårt att äta också nu ett tag och det beror troligen på stressen jag är utsatt för. Äter många gånger alldeles för fort och dumpar då. Tycker det blivit lite bättre sista dagarna, försöker också se till att få i mig vatten i massor.
 
Så vill jag ha vår, vill ha bort den här vintern och börja leva igen.
 
...Nilla...

Lagom

 
Veckans viktuppdatering:
-0,2 kg
Nuvarande vikt 70,1 kg
Total viktförändring -37,9 kg
 
...Nilla...

Hopp........san

 
Veckans viktuppdatering:
-1,6 kg
Nuvarande vikt 70,3 kg
Total viktförändring -37,7 kg
 
...Nilla...

Genom ett snöigt Sverige

Sitter på tåget på väg hem frän Malmö.

Att åka till Malmö när jag har köpstopp är lite svårt. I synnerhet när det är massor av affärer som har rea och säljer ut med 70 % rabatt. Men det gick att avstå för jag tänker att jag inte behöver något. Fast mycket fint finns det.

Vägning i morgon för vågen var inte med.

...Nilla...

RSS 2.0