Ragnar

(null)

(null)

Får jag presentera Ragnar sommar flyttat hem till oss. Han är ännu lite blyg och håller sig mest undan.
...Nilla...

Från noll

Någorlunda frisk idag men törs inte köra på med spinning utan har bokat av passet. Bokat ett pass i morgon och ett på tisdag, det går alltid boka av.

Bi tog en liten promenad på förmiddagen och det var väldigt skönt och konditionen var inte noll som jag nästan trodde. Inledde dagen med ett lättare yogapass och nu måste jag hitta tillbaka.

Behöver dessutom hitta tillbaka till bättre matvanor, blivit mycket osmarta kolhydratintag sista dagarna. Bakade två plåtar fröknäcke och gjorde rödbetsbiffar till middag så nu så.

När jag är sjuk tänker jag på allt jag vill göra men när jag sedan är frisk blir det inte gjort. Men allt har sin tid sägs det och i morgon får jag äntligen åka och jobba.
...Nilla...

Sjuk

Ja, jag är sjuk och det är verkligen skittrist. Har åkt på någon form av influensa med feber, förkylning och ont i halsen. Ena stunden tänker jag i morgon kan jag jobba och i andra har jag lunginflammation. Febern pendlar och på nätterna vaknar jag och är genomblöt av svett och måste byta nattlinne.

Det är extra tråkigt att inte kunna jobba eftersom jag har en ny kollega och jag vill gärna hjälpa henne bli insatt i det som behövs.

Sedan är det tråkigt att inte kunna träna och jag känner att jag behöver yoga men samtidigt finns inte orken och det måste få vänta.
I går trodde jag att jag åkt på Bältros eftersom det sved i skinnet men idag var det borta och i morse hade jag ytterst lite feber.
Fördriver tiden med att se Game of Thorns igen och det är mycket som jag tycks ha missat första gången jag såg det, undrar ibland om jag sovit.

...Nilla...

Nya träningslokalen

I dag har jag varit på Friskis nya träningslokal och kört spinning. Blir närmare för mig eftersom det nya ligger i Vrinnevi park och det andra ute i Ingelsta men onsdagarna kommer jag ändå åka till Ingelsta och köra 90 minuter spinning.

I går hade jag en irriterande värk i kroppen och till slut provade jag CBD-olja som maken införskaffat mot nervsmärta som han har pågrund av sin MS. CBD-olja utvinns av Cannabisplantan men innehåller inte de substanser som gör en hög. Tre droppar under tungan och snart var värken helt borta, kanonbra.
I morgon är det dags att återgå till arbetet, helt okey.
...Nilla...

Övertränad

Lite orolig för att jag tagit i något för hårt på spinningen i onsdags ellr kanske överdrivit på yogan. Har en linje från knävecket upp på innsidan av låret upp i ljumsken och bak till svanken som stramar och gör lite ont. Som om det inte varnog är skoskavet värre och jag kan knappt ha tofflor, trots att jag har skavplåster. 

Vi gick ut en skogspromenad ändå på förmiddagen idag och jag fick då ta lättare skor för vinterskorna gick inte. Nu blev det istället att passa sig för att inte halka men det är bra grusat ute på asfalten och skogsspåret är helt isfritt. 

Senaste nätterna har jag haft jobbiga drömmar och vaknar dyblöt av svett. En av nätterna hade jag bröstcancer, jag har väntat på att brevet med svaret på mammografin jag gjorde i slutet av november ska komma och dagen efter drömmen kom det med lugnande besked, skönt.
Sedan handlade drömmen om att jag fick kraftiga blödningar när jag var på en toalett med glasväggar som låg i en portuppgång, undrar vad det är med min hjärna. Tror jag behöver börja jobba vilket jag gör på måndag.

Vi tog och kastade ut julgranen idag, tyckte det var lika bra innan den började barra. I morgon ska alla ljusstakar och stjärnor bort och våren kan inväntas.
...Nilla...

Köpstopp

I år har jag ett längre köpstopp än vad jag brukar, brukar ha det i februari men i år kör vi tre månader och äldsta dottern hänger på. Jag har väldigt lätt för att bara klicka hem om jag ser något fint. Mycket rea jag missar nu men jag behöver absolut ingenting men om jag inte haft köpstoppet hade jag beställt en kjol och minst en klänning från Maria Westerlind idag där det är superbra priser.

Trodde igår att jag höll på att bli sjuk, hade ont i kroppen och kände mig som om jag höll på att få feber. Idag känner jag mig bättre men inte helt okey och därför tog jag det mildaste av yogapassen, en halvtimme med relaxövningar bara för hålla musklerna lite smidiga.
...Nilla...

Skulle börjat för tjugoår sedan 🤪

(null)
Nä det här inte jag på bilden, vilket jag skulle önska men då skulle jag börjat yogat för minst tjugo år sedan. Kanske jag hade haft bättre kroppskontroll då och bättre balans.

Sugen på nyttig mat och tänker göra en lins och böngryta idag och ladda med innan spinningpasset som jag ska på till kvällen.

I morgon öppnar Friskis ett till nytt gym i Vrinnevi park och mina söndags spinningpass kommer vara där. En nackdel är att det kommer vara tio platser mindre, gäller vara beredd att boka när passen släpps.

Läste om nya pass som heter Plaza och som finns i tre olika former och tänkte att jag skulle prova ett av dessa och då Soft Plaza men tyvärr hittar jag inget, tror inte det finns 😳 märkligt att Friskis ger information om något som de inte har men det kanske kommer. Kan bero på att de ännu inte har någon ledare utbildad.
...Nilla...

2019

Vi hade en toppen nyårskväll med god mat och onödigt mycket gott att dricka. Vaknade i morse och kände mig lite bakis men det gick över efter några timmar.

Tog en lite skogspromenad  för att få lite friskt syre men hade ett par ojämna strumpor på mig som skavde hål på hälen, får väldigt lätt skavsår. Får sätta på skavsårsplåster i morgon innan jag tar promenad.
(null)

...Nilla...

RSS 2.0