Malmö

 
Nyss hemkommen från en tripp i Malmö.
 
Var barnvakt till Ines medans Madde jobbade på lördagen, gick hur bra som helst. 
 
Ska snart åka in till Centralbadet och köra ett träningspass Bodyvive som jag provade förra söndagen, var riktigt kul och jag hade träningsvärk sedan i flera dagar. Men nu så på det igen.
 
Behöver jobba med mina armar som inte är så snygga och faktiskt börjat kolla lite på vad en operation kostar för att snygga till dem, känner mig väldigt obekväm i ärmlösa klänningar och linnen. Kroppen är ganska skrynklig för övrigt också men det stör inte mig så mycket. Men det kostar en hel del, ja cirka 50 tusen...... Men jag fyller ju år i veckan så det kan vara en bra födelsedagspresent :)
 
...Nilla...

Utmaningar, drömmar och lycka

 
Vilken berg och dalbana min energi åker. Från att ena stunden vara full av ork till att nästa stund känna mig helt tömd. Men antar att det är det som är livet.
 
Nästa helg drar jag till Malmö, åker på fredag morgon med tåget, hem på söndag. Förövrigt har jag inte någon resa planerad vilket är ovanligt för mig. Tittar efter någon tripp till Venedig, Rom eller Barcelona. Det är de städer som maken vill till...eller som han kan tänka sig för egentligen tycker han att vi ska vara hemma och spara pengar till att fixa i huset. 
 
Idag ska jag till Centralbadet och prova på ett gruppass som jag inte riktigt vet vad det är men känner att jag behöver prova något nytt, blir säkert bra. Tänker även säga upp mitt gymkort som jag har på Nordic Wellness. 
 
Nordic Wellness är ett bra gym men eftersom jag sällan är där blir det dyr träning och jag fokuserar mera på yogan nu. På Centralbadet finns det tio-kort vilket nu är en fördel för mig som är periodare i träning.
 
Ska även prova på Kundaliyogan på Kavitas på tisdag, lite nyheter för mig nu alltså.
 
 
...Nilla...

Oj då!

 
Meningen var att jag inte skulle gå ner mera i vikt nu och har inte vägt mig på ett tag. Vägde mig i morse och nu ligger jag straxt under 60 kilo. Konstig känsla....
 
Nä vill inte ner mera för det blir bara mera tomt skinn.
 
...Nilla...

På gränsen till utbrändhet

 
Jo faktiskt tror jag att jag är på gränsen till att bränna ut mig :( Har en del kroppsliga systom som jag inte kan förneka. Lösningen på det var att stanna hemma fredagen och försöka få återhämtning. Vi får se hur det går men jag har tagit en del beslut.
 
Det har varit dåligt med träning nu och jag behöver hitta tillbaka till den men funderar faktiskt på att byta gym ett tag. Tror jag ska ta ett klippkort på Medley för jag tror det blir billigare i längden :)
 
Yogan är på klippkort och det är jättebra dessutom kan jag köpa det med friskvårdsbidraget som jag har via jobbet, vet inte om klippkort på Medley funkar på friskvårdbidraget men ska kolla det imorgon.
 
Idag fick jag för mig att yoga lite hemma och bad Ingemar fota för att jag skulle se hur det såg ut:
 
 
Den här bilden är före uppvärmning och den som följer är efter:
 
Ingen större skillnad och skit vad ont det gjorde på baksidan av benen.
Prova själv får du se.
 
...Nilla...

Inga blodiga biffar


Nästan varje gång jag äter kött får jag en form av dumping. Har provat att äta i pytte små bitar men nä magen vill inte ha det.

Det funkar inte heller med kyckling utan samma händer, jag får som en plugg i bröstkorgen och ofta får jag kräkas slemm. Förut satt jag det i samband med magsåret men eftersom det är läkt är det inte det.

Håller mig till fisk och vegetabilisk protein som funkar bra och är gott. Känner inte att det är något problem och det kanske bara är en period, den som lever får se.

...Nilla...

RSS 2.0