Vilse i Skåne

Hoppsan vilken dag!

Madde och jag har varit på en liten roadtripp i Skåne. Vi började med att åka fel och fick vända och åka tillbaka till ruta ett. Sedan åkte vi till Höganäs och var på Outlet med keramik och glas. Handlade en del användbara saker.

Sedan skulle vi till Kullaberg och titta på Nimis som är ett konstverk gjort av drivved av Lars Viik. Han började bygga det 1980 och har använst 160 000 spikar till denna klätterbara kråkslott. Nu är vi inte helt bra på att hitta men hamnade först i Mölle vilket var tur för där var så vackert.

Vi frågade oss sedan fram och parkerade bilen. Men hur ska man gå nu då. Vi frågade några trötta småbarnföräldrar och de pekade åt oss och sa att det var en jobbig promenad på några kilometer, sista biten var mycket utför.

Madde i täten och jag efter och iväg. In i en jättemysig skog men kom sedan tillbaka till parkeringen ......åter på ruta ett.
Hm... vi stannade och fikade och frågade igen. Nu gick det bättre vi knallade och det var verkligen ansträngande terräng som gick utför. När man trodde att det inte kunde vara mera utför blev det mera utför och ännu mera utför. Promenaden ner tog nog en halvtimme men det var det värt. Tyvärr skulle vi upp också..........

Vi har haft jättekul och har gjort några filmsnuttar men vi förstår inte hur vi ska kunna lägga ut dom på bloggen (finns det någon som kan hjälpa oss) men några bilder kommer här:

Uppe från ett av tornen i Nimis


Madde och Havet



Balansövning på sten i Mölle



Balansövning på lägre och plattare sten


Nu måste vi sova lite
Nilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0