Nya tag......igen

Nu laddar jag för en ny vecka med nyttigheter och träning.

Har gjort upp matsedel fram till torsdag och bokat spinningpass till imorgon. Finns många bra recept i nya Iso-diet boken. Har just nu kyckling i ugnen som ska bli till en sallad med mango, ingefära, sesamolja med mera, verkar mumsigt.

Igår började jag och mina syskon lite smått i mor och fars hus. Vi har att göra vill jag mena. Det är både sorgligt och stundvis roligt att hitta en massa saker från barndomen. Vi hittade mina organge tofflor från 70-talet, synd att jag inte tog kort.

Vi diskuterade att det kanske är förtidigt att börja men jag tycker att det är för tidigt när vi än börjar och att det är en del i sorgearbetet att hålla på med det också.

Tänker mycket på pappas sista timmar och att vi inte hann till honom. Vill inte tänka men min hjärna är dum och gör inte som jag vill. Beror kanske på att jag sovit dåligt senaste natten.

I fredags morse när jag kom till jobbet hade min bästa kollega ställt in en blomma till mig. När jag sedan kom hem hade Lundby blommor varit och lämnat en buket tulpaner som var från mina kollegor på specialistfunktionen. Lördag eftermiddag kom grannen in med en bukett tulpaner. Alla är så omtänksamma.

Jag älskar tulpaner för de symboliserar att våren är på väg. Pappa köpte mycket tulpaner och ringde till ofta till mig och bad mig komma för han hade köpt en knippe till mig också.


Madde, pappa och mamma

.....Nilla.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0