Fallskärmshopp, Yxtaholm och 20 årsfirande

Allt går i en rasande fart förutom vågen som står stilla men det är inte konstigt eftersom fokus inte legat på diet.

I fredags fyllde Jesper 20 år och det ända han önskat sig var att på den dagen få hoppa fallskärm. Jag hade bokat ett hopp åt honom i Västerås. Tidigt på morgonen gav vi oss av efter att ha ringt och kollat vädret, det får inte vara för molnit och inte blåsa för mycket.

Tiden var beställd till klockan elva och allt flöt på som planerat.

Så lyfter planet och vi sitter och stirrar upp i himlen så att vi får ont i nacken, följer planet med blicken men snart ser vi det inte mer. Vi väntar och letar över himlen och rätt som det är ser vi planet och straxt därefter några prickar, höjden de hoppar från är fyratusen meters höjd. Först faller de fritt i 200 km i timmen, sedan fälls fallskärmen ut.

Hoppet är gjort och vad tyckte han om det?
Nja så där faktiskt. Planet var ett litet och Jesper har lätt för att bli åksjuk. Det hade nog varit bra om han fått åksjuketablett innan. När de hoppat ut hamnade först upp och ner men det rättades snabbt till. Jesper sa att de på något vis kändes som att se på en instruktionsfilm.

Men nu några dagar efter tycker han att det var häftigt och har funderingar på att göra det igen, kanske jag följer med.

När nu detta var avklarat åkte vi till Nyköping och släppte av Jesper och Therese. Nu åker vi vidare till Yxtaholms slott som vi bokat ett rum på eftersom Jesper vill ha huset själv under kvällen och natten.När vi är framme och checkat in lägger vi oss på sängen och somnar, sover stenhårt i en och en halvtimme.... Lite yrvakna går vi ut och kollar omgivningen. Eftersom det snart var middag gick vi upp på rummet för att göra oss i ordning.

Middagen var högklassig tre rätters plus ostbuffé och till det tog vi det rekomenderade vinpaketet. Vi som oftast stressar i oss maten, eller mest jag, satt till bords i två och en halvtimme. Men fortfarande trött ......


Uppe på rummet var det en film som jag ville se men somnade.........

Lyxigt var det och tydligen behövdes det vilas.

Idag har vi firat Jesper med närmsta släkten och han fick sin efterlängtade fritös.

Nu mot ny vecka

... Nilla...


Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Ser allt lite spännande ut, med fallskärmshoppning, men jag tror ni hade mysigare häftigt träd pallar det en Gudrun tror du.

Du ser jättefräsch ut på bilderna framförallt den på resturangen.

Tack för igår.

2011-08-16 @ 02:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0