Toppen Helg På Uvmarö

Den här helgen var det bestämmt att vi skulle ta ledigt från renovering och åka till Uvmarö i Sankt Anna skärgård.

Vi åkte tidigt på lördag morgon och tanken var att vi skulle ut på havet men när vi anlänt till vår vän började det regna, vi "satt ju inte i sjön" utan tog det lugnt. Det blev iallafall inte dagsregn och inte heller dagssol så dagen tillbringades på altanen med tärningsspel, kunskapsspel och massa oliver, ostar, vin och likörer.

Inte bästa LCHF dagen men det som jag slarvade med var att äta potatis till sillen, blåbärpaj och att jag drack likörer. Kunde varit mycket värre eftersom det fanns tillgång till mycket mera: öl, godis, chips, ostbågar, kaffebröd. Men om man sedan tittar på mängden med ost oliver och nötter som sköljdes ner med vin så.......

Min vilken härlig sommarnatt som var helt sjärnklar och varm ville inte sova men samtidigt var jag trött, ännu ett stort I-lands problem.

Vår värd Mats hade på morgonen dukat upp frukost vid nio tiden och här blev det ett fusk med en brödbit men tog pålägg för två.

Vi hade tänkt åka hem tidigt men eftersom det inte blev någon bårtur under lördagen och det nu var strålande sol blev vi kvar för en tur på havet.


Vid de här klipporna la vi till för att lapa sol och bada.
Valsafari!

Innan vi åkte tillbaka till den dystra verkligheten ;) fikade vi och blev serverade den godaste aprikoskakanoch jag tog en bite av det också.

Tack för den här helgen i första hand Mats men också till er som var med:
Peter, Laila, Maria, Jonny, Emilie, Kentha och Igge.

Nu mot ett nytt mål!

...Nilla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0