Men: Vad ska jag ha på mig?

Mycket som ska fixas inför festen på fredag och en av de stora frågorna är naturligtvis vad jag ska ha på mig. Började fundera lite förra veckan och var då inne på Ellos och kollade av lite. Den kollen gjorde att jag igår var och hämtade ett paket innehållande FEM olika tunikor och klänningar.........

Idag går hela paketet tillbaka..... Nä inte något som jag var nöjd med. Antingen såg jag ut som en tunna på ben eller som ett isterband som höll på att spricka.

Kanske jag kan ha det som jag köpte i våras? Det är ju fortfarande fint och var ganska dyrt..... Men nya skor måste jag ha. På Nilssons skor hittade jag ett par "typ" boots med klack som fick följa med hem. Går i dem nu för att de ska bli ingångna till fredag. Ovant med klack vilket jag verkligen kände av när jag körde bil i dem.

Men så var jag inne på "tjockisaffären" och tittade runt lite. Hittade två tunikor som jag tyckte eventuellt kunde passa. In i provhytten och tog på den ena och kände med en gång: DEN HÄR!

När jag provade den andra var den mera avslöjande vad det gällde valkar även om färgen var min (petrol). Nä det fick bli den första och jag är JÄTTE nöjd. Men priset?????? Ja det var samma pris som de där ellosplaggen tillsammans. ÄH jag fyller nog bara 50 en gång och bättre att jag är nöjd!

Nä det blir inga foton utan det tar vi efter festen.

...Nilla...


Kommentarer
Postat av: Tackan

Som sagt man fyller bara 50 en gång, och på tjockisaffären är det kvalité.



Ser fram emot en outfitbild på fredag.

2011-10-26 @ 16:04:36
URL: http://farhuset.blogg.se/far/
Postat av: Veronica

Vart logger tjockisaffären?! Har dom fina kläder där?! I morgon smäller det! ser fram emot frallorna o det andra brödet du bakat! :D

2011-10-27 @ 21:29:32
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Veronica

Tack för en superfest!! :D

2011-10-29 @ 15:56:23
URL: http://tjockvawa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0