Tillbaka till fattigdom och elände

Då var jag tillbaka i Nyköping efter att ha haft en underbar tripp till Tallinn. Kan inte delge er några bilder idag eftersom sladden till kameran är på Vikbolandet men de kommer vart efter.

I söndags när vi anlände lämnade vi in våra väskor på hotellet och sedan tog vi en taxi till Roccas al Mare som är ett stort köpcentrum. Mina tre resekamrater shoppade loss men jag hittade ingenting...... började fundera på om jag blivit sjuk.

Från köpcentrumet tog vi en taxi till gamla staden och klev in på Old Hansa och drack honungsöl och åt en mustig köttsoppa. Honungsölen har en märklig effekt på mig, den gör mig så lycklig och jag känner mig tillfreds och nu äntligen var det en som förstog min känsla och upplevde något liknande.

Dags att checka in på hotellet och beställa spa-behandlingar. Jag tog nu direkt en 30 minuter manikyr, jatteskönt men jag är inte riktigt nöjd med resultatet. Lacket har bubblat sig lite. Tror att det varit bättre om jag tagit en längre manikyr men var väl lite för snål.

På kvällen stannade vi på hotellet och åt i resturangen. De har en kötträtt där köttet kommer in rått på heta lavastenar och du steker dem själv, till detta pomme och olika såser.

Måndag morgon startades med hotellfrukost och sedan ut på gamla stan.

Hm....jag shoppar bara två linné dukar ......men vad är det med mig?

Eftersom vi beställt massage till eftermiddagen gick vi efter att ha ätit rökt ostsoppa tillbaka till hotellet. Före massagen mjukades kroppen upp med jacuzzi och bastu. En timmes klassik massage var beställt och det var ljuvligt. Man kunde beställa även 90 minuters men undrar vad de då masserat? Fotknölarna kanske.

Kvällen tillbringades sedan på "Pepparsack" en resturang i medeltidsmiljö.

Så vår sista dag som vi på förmiddagen åter tillbringade i gamla staden och nu hade jag tänkt mig hitta någon tröja eller så MEN visst hittade jag en men den fanns inte i min storlek. Nä den här resan har jag inget i klädväg med mig hem......

HA, köpte iallafall ny mascara på flygplatsen.

Men nu ska jag titta in på ryanair och kolla flygresor till Tallinn för frågan är om den flygturen inte snart försvinner för när vi åkte dit var vi 25-30 passagerare och när vi åkte hem var vi tolv.

...Nilla...


Kommentarer
Postat av: Veronica

Men tänk om det är dit du ska 2/5 då...?

2012-01-31 @ 18:57:53
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Syster Yster

Då skulle du bli bra förvånad va!!!?? Badmössa gäller fortfarande så vem vet!!! Vi vet men inte du.

2012-02-01 @ 02:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0