Det är lugnt!

Söndag förmiddag och jag sitter i nattlinne och ser på Vasalopet. Har en bror med fru och avkommor som åker men har inte sett till dem. Lillebror har åkt flera gånger men han har inte vunnit någongång så jag förstår inte att han inte ger upp......

Själv har jag börjat ladda för vårruset men i år har jag inte målet att vinna...... Nä målet är picmnickkorgen efteråt.

Veckan som gått har varit bra, förutom förlusten av nyckelknippan som inte kommit tillrätta. Jag har varit på friskis fyra gånger, styrka måndag och fredag, spinning tisdag och torsdag.

Har lite problem med spinningen för att det värker i mina fötter när vi ska stå upp och cykla. Ska nog satsa på andra skor.

Förövrig har jag nu nya vårskor som gör mig aningen lycklig:



Även tröjan är ny.

Så har årets köpfira månad gått till ända. Har faktiskt fuskat med att köpa en bok på bokrean men förövrigt har jag klarat det. Nästa år kan det bli nödvändigt att byta månad för eventuellt kommer vi åka på långsemester då. Men det finns flera månader per år.

Fredag kvällen var vi på Cafe Ro och vilken kväll det blev. Mycket folk, bra musikunderhållning, många skratt och lite lullig på vägen hem.

Lördagen var det några treo som slank ner.......För att göra något vettigt åkte vi till Hagebycentrum och köpte plankor till plankstek som jag sedan serverade till kvällen.

Lyckades riktigt bra med plankssteken och det blev så himmelskt gott. Men matsituationen har inte varit den bästa under veckan. Det har blivit kinamat, mat som innehållit mera kalorier än nödvändigt så något stort minus är inte väntat till morgondagens invägning.

Tänker inte deppa för det!

...Nilla... 


Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Snygga pjuck!! Kalrt du ska unna dig lite god mat när du är så duktig att träna. Jag tränade bara en dag den här veckan men så har jag ju spankulerat runt hela Skenäs hela helgen, så jag är nöjd ändå har gått ner1,1 kilo sen förra tisdagen. Vadå långresa??

2012-03-05 @ 13:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0