Om det slutar regna........

....ska jag ta en joggingtur till kvällen!
 
Vilken träningsvärk jag haft sedan onsdagens pass, men idag är det inte mycket kvar av den :)
 
Tre dagars festivalande har trots vädret varit roliga och underhållande.
 
 
Vi har haft cyklarna hos vänner i Eneby och parkerat där för att sedan cykla till Trådbrunna som liiger invid festivalområdet för att parkera cyklarna. Sedan gått sista biten så vi har minsann rört på oss ordentligt.
 
Dansat och rört på kroppen till musiken och för att hålla värmen.
 
Mycket bra musik och en del som jag tyckt varit skitdåligt. Laleh var helt klart bäst och berörde nog många, till och med Ingemar som inte tyckt att hon varit bra förut tyckte att hon var bland det bästa.
 
Melissa Horn är bra men vem orkar lyssna på henne mera än tre låtar?
 
Några riktiga sköningar är Den Svenska Björnsatmmen. Så naturliga och gulliga.
 
Imagine Dragons var också riktigt bra. Plus för Linnea Henriksson, Passenger kan vi se igen, Mando Diao var klart bra musik men för mycket flumm mellan. Bastille var också av det bättre
 
Veronica Maggio var oväntat dåligt, något var fel med ljudet och hennes texter och sång hördes inte något bra. Ett norrlänskt hårdrocks band som heter Raubtier stog jag ut med för att Igge ville höra dem.
 
Synd att åskvädret kom när Petter och Norrköpings symfoniorkester spelade, vi drog då till Norrköpingstältet och fikade.
 
Sammanfattningsvis var det värt det men det har tagit på krafterna och idag är det skönt att inte behöva åka hemifrån överhuvudtaget.
 
 
Lite blött var det allt om fötterna :)
 
...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0