Helgtripp

Ligger nu i en hotellsäng i Karlskrona, klockan är halv sex på morgonen och jag har varit vaken ett tag. Gick för en timme sedan ner och hämtade en kopp kaffe och var ute ett varv.

Resan hit gick bra och vi tog det lugnt. Första stoppet tog vi i Söderköping......... Lite typiskt oss, vi åker iväg och när vi satt oss i bilen kommer jag på att jag är hungrig. Men vi hade ingen tid att passa.

Passade på att kolla on rean på SeaAveny och köpte en klänning och en T-shirt. De har så mycket fint och jag var bra sugen på en jacka där.

Efter det stoppen tog det nog cirka 45 minuter till Ingemar kom på att ett toabesök kanske inte vore fel. Ja,ja vi har fortfarande ingen tid att passa och vi stannar. Passar på att ta en kopp kaffe och varsin glass.

Drar iväg igen på E22 och nu kommer vi lite längre innan det är jag som behöver toabesök och dessutom tycker jag att jag har kört färdigt och att det är dags att byta. När vi stannat och kommer ur bilen börjar Ingemars ben att krampa. Hm jag tror nog jag är en bättre chaffis ändå.

Framme i Karlskrona tar vi in på hotellet, och går sedan ut för att äta. Trötta för det är fredag och vi går tillbaka, köper med oss varsin Kaffedrink och går upp på rummet för att ta natt.


Vi får se vad vi hittar på idag, vi tar det bara lugnt

Kläder från inköp i Söderköping

...Nilla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0