16/150 jogg + 17/150 cykeltur

 
I går tog jag en liten joggingtur mitt lilla varv i Janssons kärr och fick en ny bästa tid på det varvet.
 
Idag tänkte jag att det är nog dags att börja använda cykeln som nu är nyservad. Har ett rejält varv som är jättemysigt den här tiden på året men kanske lite långt, tre mil men ska jag göra något så ska det vara ordentligt.
 
Sa till Ingemar att jag nog skulle vara hemma om två till två och en halv timme och gav mig iväg. Eller precis när jag hade slagit på runkeepern och skulle ge mig iväg träffade jag grannen på parkeringen som då sinkade mig i fem minuter. Men nu när det är första turen jag ger mig iväg på och har då ingen tid att passa :)
 
Det var lite kallt om armarna första kilometerna men visste att jag snart skulle jobba mig varm. Vet att det vart efter kommer jobbiga backar och att när jag är uppe för en kommer nästa backe.
 
Stannade efter 40 minuter och drack lite och fick lite sällskap en stund.
 
 
Eller dom var inte till mycket sällskap, dom glodde på mig och tänkte säkert att jag var dum i huvudet...
 
Cyklade på och när jag vid ett vägkors såg en skylt som visade att det var bara 15 kilometer till Östra Husby och jag var inget trött precis.
 
Hur som helst gick det riktigt bra och jag var hemma på cirka en timme och tre kvart. Det är jag riktigt nöjd med för att vara första etappen.
 
 
 
Resten av dagen tillbringade jag tillsammans med Jesper, vi var ute på lite shopping. Jesper behövde gardiner till sin lägenhet och nya skor. Själv köpte jag två par joggingleggings som är knäkorta och en långärmad topp.
 
Vi handlade sedan några dressar till lilla Gustav som idag hade sin första namnsdag i sitt liv. Vi åkte sedan ut till Svärtinge för att gratta honom.
 
Men usch nu är helgen slut och det är dags att ta tag i vardagen igen.
 
...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0