Så här är det!

 
Sjukskriven till sista oktober.
 
Har under en längre tid haft flera påfrestande ärenden på jobbet, varit hårt pressad och nu kände jag att det inte går längre. Kan inte sova utan sömnmedel, tänker och ältar, glömmer viktiga grejer och vet ibland inte vart jag är på väg när jag sitter i bilen.
 
Dags att dra i handbromsen och checka ut ett tag. Var hos läkaren som absolut tyckte att jag behövde vila ut. Fick tabletter utskrivna som ska hjälpa mig att få en bättre sömn, plus att de är stämningshöjande. De ska jag ta i kombination med att motionera en timme per dag och då helst ute, behöver inte springa utan det kunde räcka med promenader men eftersom jag brukar jogga kunde jag alternera. Sjukskriven månaden ut.
 
Började med medicinen i torsdagskväll och oj vad yr jag blev. Sov sedan på natten som en stock, fredagen var jag ganska dimmig och ljudkänslig. Det gick som en stöt genom kroppen om det kom något oväntat ljud. Idag lördag känns det bättre men törs ännu inte köra bil eftersom jag inte känner mig riktigt stabil.
 
Igår blev det en långpromenad men idag kände jag mig mycket starkare och var ute och joggade nästan fyra kilometer. Det går inte fort men det gör inget.
 
...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0