Dagarna går lite för fort

(null)


Direkt efter frukost gav vi oss iväg för lördagens vandring som ska bli cirka 8,5 kilometer och vi ska till Schönenbach och strövar över Iferswiesalpe. Lätt vandring men det är en del uppför så vi får igång pulsen. Genom skogen och förbi flera vattenfall, ni kan inte fatta hur fint det är. 

Framme i Schönenbach äter vi lunch i en hutte och det serveras Käsespätzle som är Österrikes svar på pasta, den serveras med massor av smält ost och rostad lök, mycket gott och hungern kryddade det ännu mera. Narvi ätit hämtade bussen upp oss och vi åkte till Schwartzenburg för att gå på konditori. Vi fick välja mellan olika bakverk och riktigt gott kaffe.

(null)

Efter fikat var vi och inhandlade morgondagens picknick för att sedan bege oss med bussen tillbaka till hotellet.

(null)

(null)

(null)

(null)

På vägen till hotellet stannade vi vid två olika kyrkor och en av dem hade ett gammalt olivträd inne. Den andra kyrkan hade en målning av någon känd kyrkomålare som busat till målningen med att måla Churchill tillsammans med Djävulen där Churchill har en röd peruk. Tyvärr var det svårt att få någon bild av den målningen eftersom den var i taket.
(null)

 Utanför kyrkan fanns en staty till minne av de unga män som omkom i andra världskriget.
(null)

När vi kom till hotellet rullade jag ut yogamattan och tog ett pass för att få bort lite av stumheten i vaderna. Nu väntar en middag ihop med gruppen och sedan en god natts sömn igen.
...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0