Kan inte vara bättre

Vilken dag jag hade igår, det här kan jag gärna göra om.
Vi åt frukost vid halv åtta och sedan kom bussen och hämtade oss för att köra oss över gränsen till Liechtenstein. Vi stannar vid en livsmedelsbutik och vår reseledare inhandlar vår picknicklunch.
Vädret är perfekt och när vi kommit fram är det bara att börja traska. Det är väldigt vackert och vi går i lagom takt. Vi ser floden Rhen som är en naturlig gräns mot Schweiz.

Det är ganska mycket uppför i början och vi får upp värmen. 
(null)

(null)


När vi gått en timme ungefär dukar vi upp vår picknick och sätter oss och äter medans solen värmer.
(null)

Vi dricker vin till maten och får tips om att doppa mandelskorpor i rödvin, oj så gott.
Efter vår lunch vandrar vi neråt mot huvudstaden Vaduz i Liechtenstein. Färden går på en stig som slingrar sig genom lövskog.
(null)

Vi passerar slottet där fursten bor med sin familj innan vi är framme i staden. I staden får vi en stämpel i våra pass. Sätter oss sedan och tar en Aperol och njuter en stund.
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Bussen väntar troget på oss och tar oss en liten kort bit till furstens vingård, Hofkellerei. Vi blir mötta med varsitt glas bubbel och får samma information om vintillverkning.
(null)

(null)

De har dukat upp åt oss med oliver, ost och salta kringlor inför en vinprovning av fyra olika viner.
(null)

Lyxigt och väldigt gott. Jag tyckte ett rött vin var godast och köpte en flaska som var dyrare än jag brukar köpa, straxt över 200 konor.
Nu tillbaka till hotellet för att duscha och göra sig iordning för middag. Middagarna här består av först en liten sallad eller någon annan liten förrätt, efter det en soppa med bröd och sedan varmrätten. Efterrätt och dessutom en liten ost buffé serveras också. Proppmätt.
...Nilla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0