Snö, sol och spända vadmuskeln

Mina vader är som stockar efter all nedförsvandring. Många i gruppen har stavar som de håller mot med för att underlätta, det kanske vore något att satsa på i framtiden.

Planeringen för den här dagen var att vi skulle vandra runt en sjö, Lunerseemen den vandringsleden är täck av snö och det går inte att gå där. Men vår reseledare har planerat en annan vandring.
Efter frukost får vichecka ut från hotellet och lämna väskorna i receptionen, bussen kommer senare att hämta dem. Vi vandrar uppåt och vaderna, lite ansträngande men det går bra.
(null)

Det är lika vackert idag och vädret är verkligen på vår sida. Utsikten är det verkligen inget fel på. Efter att ha vandrat en stund uppåt och med små korta stopp tar leden oss ner igen i dalen och vi fortsätter upp på andra sidan av dalen. Vi kommer till ett vattenfall som är magiskt, det gör sig inte så bra på bild.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi blir upphämtade med bussen som tar oss till linbanan för vi ska ändå åka upp till sjön som ligger på 1980 meter över havet. Här uppe ligger snön tjock och det är is på sjön, vilket är ovanligt vid den här tiden på året. Det brukar finnas is på topparna men det brukar vara framkomligt på leden. Men det gör oss inget för vi har gått mycket idag ändå och vi sätter oss i solen och får sedan lunch på resturangen som finns där. En mycket god Gulashsoppa.
(null)

(null)

Vi tar linbanan ner till bussen och åker vidare genom Grosses Wallertal med en skiftande flora.
Vi besöker Gerbruder Bentley som är schnapstillverkare och även biodlare. Här får vi prova olika schnaps och även handla.

Vi åker vidare till slutmålet för dagen som är Sibratsgfäll och checkar in. 
Efter en dusch äter gruppen middag på hotellet. Det är en kvinna från Linköping som också åker ensam och vi har funnit varandra. Det är ett härligt gäng med norska damer, sex stycken, som bjuder in oss till deras balkong efter middagen och vi pratar och skrattar. Jag har inte långtråkigt alls och känner mig inte ensamkommande någon skulle vara orolig för det.
...Nilla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0